logo

Uy Başuma Gelenler 1. Bölüm izle

Özet: Hakan işsiz bir makine mühendisidir. Arkadaşlarıyla birlikte İstanbul da yaşarken bir şaka sonucu yaşlılar yurdunda ilgilenmeye başladığı inatçı keçi Temel ölümü üzerine Hakana Giresun Düzköy de bir fındık bahçesi ve iki katlı yıkık bir ev bırakmıştır. Bunun üzerine arkadaşlarını, Bodrum hayallerini ve sevgilisi Zeynepi bırakıp Giresuna gelir. Amacı fındık bahçesi ve evi satıp onların parasıyla İstanbul a geri dönmektir.
eren demiş ki;
admin 1 gecede tum bolumleri izleyip bitirdim lutfen kalan 4 bolumude ekleyi ver. boyle diziler artik yapilmiyor ne yazikki...

0   0

Naci demiş ki;
Uzun bir yaz sezonunun sonunda oh be çok güzel,doğal,neşeli,meraklı bir dizi başlıyor,HEMDE BEÐENDİM diyecektim ben uykudan yeni uyanmışım.Şimdi sevineyimmi üzüleyimmi?Bu dizi nasıl biter arkadaş...Başlangıc çok güzeldi, Yahu her ne sebebdense,bu dizinin 13 bölümde bitirenlerin mideleri TAZE FINDIKLA DOLSUNDA o heladan hiç çıkamasınlar emiii.

1   0

serdar gülmez demiş ki;
arkadaşlar bu dizinin bütün bölümlerini güncellermisiniz alakadar olursanız sevinirim kolay gelsin emeğinize sağlık.

0   0

yusuf demiş ki;
Çok güzel bir diziydi. Ama kısa sürdü. Uzun süredir internette arıyordum. Sonunda sizin sayenizde buldum. Eksik kalan bölümleri tamamlarsanız sevinirim. Tekrardan teşekkürler.

0   0

kamsea demiş ki;
çok teşekkür ederim ellerinize sağlık yanlız eksik bölümleri tamamlayabilirseniz çok sevilirim...

0   0

ayse demiş ki;
birinci bolumde eksiklik var

0   0

ayse demiş ki;
birinci bolumu degil ki bu, ben izlemistim onceden 13 bolum olmasi gerekiyo cok guzel bir diziydi aslinda omru kisa oldu nedense karadenizde cekilen diziler genelde uzun omurlu olmuyo olmasini isterdim.

0   0

günay demiş ki;
uy başıma gelenler neden eksik 11 12 bölümleri yok onları da yüklermisiniz

0   0

onur demiş ki;
ya lutfen uy basima gelenleri tum bolumlerini eklermisiniz tesekurler..

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler