logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Aşk-ı Memnu 37. Bölümü izle

Özet: 0
mihriban demiş ki;
Hakan Bey Diyer Ziyaretciler Gibi Cok Ciddiye Almis Bu Diziyi,Komik Duruma Düşmeyin Nihayetinde Gerçek Hayatta Böyleleri Var hatta dizisi filmleri yapiliyor ciddiye almamak gerek yani böyle saçmaliklari...
24.02.2018 - 22:14
0   0

gizem demiş ki;
hakan kardeşim kesinlikle çok haklısın memlekette hala senin gibi düşünen ahlaklı insanların olduğunu görmek ne mutlu.duygularıma tercüman oldun allah senden razı olsun..

0   0

Hakan demiş ki;
Insanlarin yorumlarini okuyorumda, ne garip su dunya, insanlar ne acayip; Bihter ve Behlul gibi iki karakteri goklere cikartiyor ve onlar icin iyi seyler umuyorlar ve kimse Besir ve Adnan gibi karakterlere övgü yorumlari yapmiyorlar. Neden acaba? Onlar Bihter ve Behlul gibi serefsiz, bencil, hain, karaktersiz, sadakatsiz, saygisiz olmadiklari icinmi? Su dunya ne zavalli ve ekisk insanlarla, dolmus, acimaktan baska bir sey gelmiyor elimden. Cok yazik. Umarim bu yorumumu takdir edebilecek bir karaktere sahipsinizdir ve yayinlarsiniz, sayin admin. Yayinlamasanizda en azindan okudugunuzu bilmem yeter degilmi? :) Saglicakla, sevgi ve saygi ile kalin.

0   0

caner demiş ki;
valla bence bu film ahlaka aykırı toplum ahlakını bozacak nitelikte bi film uygun değildir izlenmesi

0   0

ayþeeeee demiş ki;
lütfen behlül nihale dönmesim lütfeeen kitapta öyle de bihterle çok tutukulu bir aşkları var

0   0

Betul demiş ki;
Behlul seni çok seviyorum Askim Love Te quieroo mucho Ben ne yapiçam iki ay boyunça keske bu dizi girmeseydi sezon finalina neyse birsey yapamayiz bekleyeçeyiz Behlul Bihter 3 Asklari sonsuz olsun çok birbirlerine yakisiyorlar keske gerçek hayatta böyle ikisi beraber ask yasasaydilar Insalah bu dizi çok uzun surer Byy.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler