logo

Güllerin Savaşı 2. Bölüm izle

Özet: Gülfem’in odasında yakalanan Gülru, Ömer’e karşı utanç içindedir. Ömer’in Gülru’nun damarına basan tavrı ise genç kızın Ömer’e karşı cephe almasına neden olur. Müştemilatta taşınma burukluğu yaşanırken Gülru,Gülfem’in kolyesiyle yakalanır. Cihan’ın olanları öğrenmesiyle köşkte yer yerinden oynar. Gülfem kardeşiyle karşı karşıya gelirken, Gülru’nun Cihan için ne kadar önemli olduğunu anlar ve geri adım atar.Salih Baba’nın olanları unutmaya niyeti yoktur. Babasının kesin kararı Gülru için yıkıcı olur. Öte yandan, Ömer’le yıllardır özlemini çektiği yakınlığı kuramayan Gülfem, kaleyi içten fethetmek için harekete geçer.
maral demiş ki;
Merhaba. ST-sanem yorumların çok ilgi çekici. hikayeyi okumamıştım. biraz farklı bir hikaye gelişecek galiba. gülru nun iç kırıklıklarının intikamcı bir karaktere dönüşmesi, iyiniyetini kaybetmesi demek oluyor ki bu da farklı uçlara savrulmayı gerektiriyor. gülfem karakteri bence çocukluğundaki yaptığı hatadan dolayı kendi iç dünyasındaki parçalanmaları gizlemek için duvarlar örmüş biri. belki şartlar farklı olsaydı daha ortalarda yer alacakken o da duygularını uçlarda yaşıyor. kırgınlıklarını, kızgınlıklarını soğukluğu altında gizliyor. gülfemin yumuşak karnı ömer bence. gülrunun iş piyasasındaki rekabetinden ziyade ömer için rakip olurlarsa gülfem bundan etkilenir. umarım diziyi acıtasyonlara sokmadan, olayların doğal akışı içerisinde gelişmeleri izleriz. sevgilerimle.
20.07.2014 - 10:47
0   0

ST-sanem demiş ki;
Belki okumussunuz ama yine'de copya yaptim. Sanirim benim dusundugum gibi olacak Gulru unlu zengin olacak ama karekteri degisecek ver her sey alt ust olacak.sevdiklerini ve onu sevenleri kayb edecek. Omer'de bir hayal kirikligi olacak. Genel Hikaye: Güllerin Savaşı, masum bir çocukluk hayalinin gerçek bir kabusa; önce bir genç kızın, sonra ailesinin ve tüm sevdiklerinin felaketine dönüşmesinin hikayesidir. ‘Gibi’ olmak isterken, ‘O’ olmanın, yitirilen masumiyetin ve insanın kendi benliğinden bir başkasına dönüşmesiyle yaşanan, manevi çöküşün hikayesidir. İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde doğup, mahallenin ‘öteki’ ucunda, babasının bahçıvanlık yaptığı köşkte büyüyen Gülru’nun, 6 yaşından beri tek bir dileği vardır; büyüyünce köşkün güzeller güzeli kızı Gülfem gibi olmak. Gülru, doğduğu hayat ile içinde olduğu hayat arasında dağlar kadar fark olsa da, iki hayatı da acısıyla tatlısıyla sahiplenmiştir. Onu çok seven ama maddi manevi kompleksleri yüzünden köşk ve okul dünyasını düşman bilen Mert’le ite kaka sürdürdükleri bir çocukluk aşkları vardır. Gülfem’in yıllar sonra evine dönmesiyle, Gülru’nun çocuksu hayranlığı alevlenir. Gülfem’in ilk kalp kırıklığı olan unutulmaz aşkı Ömer’in, Gülru ile sıradışı bir şekilde tanışmaları ise bundan sonra ne köşkte ne de mahallede hiçbir şeyin aynı olmayacağının habercisidir. Ömer, Gülru’nun önce aklını, sonra kalbini karıştırıp, onu gerçek aşkla tanıştırırken, hayaller ve gerçeklerin altüst olması kaçınılmazdır.
19.07.2014 - 22:33
0   0

ST-sanem demiş ki;
Merhebalar, SANEM adina bir yeni yorumcu aramiza katildigi icin bende mecburen adimi degistirdim. bu dizi'yi izliyormu yorum yapacak'mi bilmiyorum ama yinede yaptim. Gelelim diziye, buraya kadar sevdim, Gulruyu BAH dizisinde'de beyenmistim cok gec ama sevimli burda'da gayet guzel oynadi onu sevdim. Gulfem rolunu harika oynuyor , ona cok yakismis, onu cozemedim ama daha cok kotu tarafi var ama sanki derinlerde bir duygu var ama galiba oda vicdan azabi ama bu da bir sey. Mert iyi cocuk ama sanki derinlerde babasinin huyu'da var. para icin kotu yollara dusecek gibi geliyor bana. Cihan cok basarili. Gulrunun babasi ve buyuk ablasini sevdim. Omere gelince aslinda onu seviyorum ama duygu ve aci cekmeyi onda hic gormedim, yani aglamak cok uzgun olmasini. Umarim bu dizide basarili olur bunu bize hiss ettirir. Cunku cok onemli. Umarim bu dizi bir oglan icin savasma hikayesi degildir abla ablaya dusman. Sarhos olmak yataklara dusmek hamilelik pilanlari,hic cekemem. Boyle bir senariyo geldi aklima: Gulfem Gulruyu beyenmiyor tasarimlarini gormuyor onu ciddiye almiyor Gulru hirs yapar kendi bir gun buyuk bir tasarimci olur ve is savasina doner ve gulru Gulfemi gececek daha unlu olacak belki zenginlik biraz onun karekterinide degistirir. Daha cok boyle biraz farkli olsun. Gorecegiz
19.07.2014 - 21:48
0   0

maral demiş ki;
sezzycim gülru nun gülfem le ilgili taşıdığı duyguların aşırılığı konusunda seninle aynı fikirdeyim. ama düşünsene bir çocuk gözüyle mükemmel bir kadın var karşısında. onun çocuk dünyasında masallarının kahramanı. gülru son derece masum ve saf bir genç kız. gülrunun çok hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyorum. cihanın incinmemesi için kendisinin zor duruma düşmesini kabullenecek kadar ince ruhlu bir kız gülru. gülfem belki de gülrunun cihana bu kadar yakın olmasını hazmedemiyor. hem cihanı kontrol altında tutacak hem de gülruya hizmetçi muamelesi yaparak ondan intikam alacak. gülrunun üniv. mezunu olduğunu, moda tasarımcısı olduğunu biliyor. bence bilmediği gülrunun gücü. zamanla onu da göreceğiz. bence asıl kıyamet ömerin gülruya ilgi göstermesiyle kopacak. gülru şimdiden ömerin dikkatini çekti ve ömer gülruyu beğeniyor. AFK ile bir benzerlik göremiyorum. kapıcı-bahçıvan benzemesinin dışında bir benzerlik yok. gülru karakteri ferihadan bambaşka bir karakter. ben gülrunun ablası goncayı sevemedim. sanırım ömer yüzünden ablasıyla sorun yaşayacak gülru. babası çok şeker. gururlu ama evlatları için fedakar bir baba. eski mahalle-müştemilat yaşamı arasındaki fark bence abartılı çizilmiş. arka kapısından girilen köşkte yaşamayı fazla önemsiyorlar. aslında gülfem kadar gülrunun kardeşleri de bence biraz kompleksli. zamanla onları sanırım daha iyi tanıyacağız.
18.07.2014 - 18:56
0   0

kübra demiş ki;
adını feriha koydum dizisinin bir üst versiyonu.ömer her dizide fakir kızlara gönllünü kaptırıyor...gülruyla sevgili olacakları aşikar
16.07.2014 - 04:06
0   0

sezzy demiş ki;
Gulru bu son bolumde Gulfem.le ilgili asiri duygularini sorgulamaya baslar belki. Ve, Gulfem.i frenleyen de korkutan tek kisi Cihan:)) Gulru.nun babasi harika bir insan. Kucuk kiz (Lara) da oyle. Ama, ablasiyla ileride Omer nedeniyle cok sorunlar tasayacak. Tabi Gulfem de Omer.in Gulru.yu begendigini hissettigi an Gulru.ya hatati zehir edecektir.
16.07.2014 - 04:02
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler