logo

Güllerin Savaşı 1. Bölüm izle

Özet: Gülru, İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde doğmuş, babasının bahçıvanlık yaptığı köşkün müştemilatında büyümüştür. Göz kamaştıran köşkün bahçesinde yeşermiş büyük hayalleriyle birlikte bir ayağı hala mütevazi mahallesindedir. Köşk ve mahalle arasında mekik dokuyan Gülru’nun aslında küçük bir dünyası vardır. Mahallenin bıçkın delikanlısı, çocukluk aşkı Mert, üzerine titreyen sevgi dolu babası Salih, her biri canından bir parça olan kız kardeşleri ve köşkün sorunlu oğlu biricik dostu Cihan, Gülru’nun küçük dünyasının kahramanlarıdır. Ancak, biri daha vardır ki; Gülru’nun dünyası adeta onun etrafında döner. Gülru, çocukluğundan beri köşkün güzel kızı Gülfem Sipahi’ye hayrandır. Ailesinin ve Mert’in hiç onaylamadığı bu hayranlık Gülfem’in yıllar sonra köşke geri dönmesiyle yeniden alevlenir.
konul demiş ki;
Maraqlı seriala benzeyir. Ugurlar
23.07.2014 - 21:45
0   0

fato demiş ki;
bende o yabanci sarkiyi ögrenmek istiyorum bilen varsa söylesin lütfen :) herkese hayirli günler
16.07.2014 - 05:08
0   1

gunel demiş ki;
cox gozel cox beyendim
14.07.2014 - 12:02
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Maral Hosgeldin. Seni yeniden aramizda gormek cok guzel. Gulru karakter olarak degil de biri kapicinin digeri de bahcevanin kizi olarak buyuk hayalleri olan iki genc kiz. O nedenle ve Levent Kaptan.la Lara.nin da bu dizide olmalari nedeniyle de bana AFKyi animsatti. Onun kadar sevilip reyting toplayacagini tahmin ediyorum.
14.07.2014 - 06:39
0   1

maral demiş ki;
Herkese merhaba. hanımlar sizleri gördüğüme çok sevindim. sezzy cim, berrancım, Msfigocum nasılsınız? diziyi beğendim ben. eski türk filmleri tadında bir dizi olacak galiba. sezzcim umarım gülru ferihaya benzemez. feriha gerçeği söylemeye cesaret edemeyecek kadar zayıf biriydi. berrancım gülfemi ben Behzat Ç. de seyretmiştim. orada savcıyı oynuyordu. aslında iyi bir oyuncu. sizlerin yazdıklarını okumak güzel olacak. hepinize sevgilerimi yolluyorum.
13.07.2014 - 21:51
0   0

sezzy demiş ki;
Selam MSFIGO. Hosgeldin. Yakistirma konusunda olgunluk olarak haklisin . Gulfem karakteri harika oynuyor. Oyle ki onu Binbirgecede de sevmezdim, burda da sevmedim:))) yilan gibi bakislari var. Gulru onalti-onyedi yasinsa gibi duruyor. Hayalleri bana Feriha.yi animsatti. Lara daha da kilo almis. Irda giyimi kusami ile kapatiyordu ama bu dizide bahcevanin kizi olarak giydigi kiyafetlerle cok perisan gorunuyor. Gulru.nun hastahanede calisan ablasi da doktora bayiliyor. Dr.uc ates arasinda kalacak gibi:))) Herkese guzel bir haftasonu diliyorum.
12.07.2014 - 03:33
0   0

Ela demiş ki;
Içindeki yabanci muzigi kim soyluyor? Bilen var mi lutfen
11.07.2014 - 23:35
0   0

MSFIGO demiş ki;
Selam arkadaslar. Burda Damla Sönmez (Gülru) sanki "Bir ask hikayesindeki" Ceylani oynuyor gibi. Ordada giydikleri elbiseler, mimikleri ve ordan oraya kosmasi, giydigi spor ayakabilar, aynisi. Bashekim Ömer bana kalirsa daha cok Gülfeme yakisiyor, cünkü ikiside olgun duruyorlar. Gülru onlarin yaninda cocuksu kaliyor. Gülfem karakteri güzel oynuyor. Hele o alayci mimikleri süper. Kasini kaldirmasi, gözlerini alayli bir sekilde acmasi, agzi alayli güldügü zaman, güzel. Ayrica onun estetik yaptirmamasida hosuma gitti. Binbirgecede cok kötü ve korkunc biriydi. Burda tam cikartamadim. Göründügü gibi hissis yada soguk degil aslinda. Kardesine yaptigiyla vicdan asabi cekiyor. Ben Damla Sönmezi öbür dizide pek sevememistim, burda bakalim nasil olacak.
11.07.2014 - 17:00
0   0

sinem demiş ki;
O bas rolde olan mavis kizi "bir ask hikayesi" nde de begenmiyordum. Oradada ayni ailesi ile zengin bir ailenin yaninda calisiyordu. ...diziyi pek tutmadim, ama sevdigim oyuncularda var...
11.07.2014 - 14:50
0   0

buse demiş ki;
Cihan karakterinin oyunculuguna bayildim
11.07.2014 - 10:13
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler