logo

Karagül 49. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Kadriye bir annenin başına gelebilecek en büyük acıyı yaşamış olduğunu düşünürken, Murat’ın gerçek ölüm sebebini öğrenerek yıkılır. Yüreğindeki ateşi daha da alevlendirmek pahasına da olsa, Kendal’ın yanına gider. Kendal her şeyi hallettiğini düşünüp keyiflendiği sırada, karşısında elinde kendine doğru tutulmuş silahla anasını görür ve o an Kendal için sonun başlangıcı olur. Bu sırada Asım babasının cezasını çekmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam eder. Ama Oğuz da artık ipuçlarını birleştirmiş ve Murat’ın ölümü hakkındaki şüphelerini doğrulamıştır. Tüm olup bitenlerden habersiz bir şekilde Ebru, Emine’nin durumundan dolayı kendini suçlu hissetse de, bu kafasına koyduğunu yapmasına engel olmaz ve o kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam eder. Ama Narin Ebru’nun yine Kendal’la karşı karşıya kalmasını fırsat bilip Ebru’ya olan suçlamalarını geciktirmez. Herkes kendi mücadelesiyle uğraşırken, gelen haberle dağılırlar. Murat’ın aslında öldürülmüş olduğu ve katilinin Kendal çıkması konaktaki tüm hayatı durdurur. Şimdi hesaplaşma zamanıdır.
Mohamed Fouad demiş ki;
mohamed fouad thanks a lot
27.01.2015 - 21:39
0   0

nigar demiş ki;
cok urek aridici da bendozemiom
28.06.2014 - 13:27
0   0

Berivan demiş ki;
Tek Kelimeyle Harika Bir Dizi.InsaAllah Ömrü Uzun Olur.Yeni Sezonu Sabirsizlikla Bekleyecegiz Ailecek.Oyuncular ve Emegi Gecen Herkese Sonsuz Tesekkürler Bize Böyle Güzel Bir DIZI Izletikleri Icn.Admin Sizlerede Tesekkürler Emeginize Saglik.Yeni Sezonda Yazismak Dilegiyle.Herkese Iyi Tatiller Hoscakalin:))
21.06.2014 - 00:16
0   0

garli demiş ki;
Herkese katiliyorum Kadriyenin oyunu ve onun sozlrin yaradanlar sayani takdir.Ama gercek dunyada Kendal kuzu kuzu olamaz. Kadinlar hepsi cok parlak. Bu filmi cok sevdim. Feminismi ne guzel bakimdan gosterirler.
15.06.2014 - 22:52
0   0

Royale demiş ki;
super bir sezon finali olduuu ... yeni bolumleri sabirsizlikla bekliyorummm
15.06.2014 - 17:00
0   0

sare demiş ki;
o kadar kötü adamın anne sözü dinlemesi takdire değer bence....
15.06.2014 - 13:19
0   0

sezzy demiş ki;
Katriye Ana bu bolum harikaydi. Vee simdiye kadar tek bir olumlu yanini gormedigim Kendal da bu bolumde annesine saygisi nedeniyle benden arti puan aldi. Herkese kotuluk yapmaktan adeta zevk alan Kendal o kadar kotu karakteri olmasina ragmen olecegini bile bile ellerinde adi yazili mezar tasi ile annesinin onunde kuzu kuzu yurudu. Bu bolum cok heyecanli idi ve Murat.in intihar etmeyip aksine Kendal tarafindan olume gonderildigini herkesin ogrenmesi cok iyi oldu.Ada.nin sinirli sinirli cikislarini, bagirmalarini cekemiyorum. O ne kadar huysuzsa Maya da o kadar muhlis, bir melek sanki. Eylulu zor bekleyecegim.
15.06.2014 - 02:50
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler