logo

Kurt Seyit ve Şura 13. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Kurt Seyit, Şura’ya 'git' diyerek, en büyük cezayı kendisine verdiğinin farkındadır. Sadakatsizliğinin bedelini, ömrünün sonuna kadar Şura’yı özleyerek çekecektir. İki sevgili vedalaşırken, peşlerindeki düşman gölgeyi fark etmez ve o silahtan çıkan kurşunla Şura yaralanır. Celil’le Alya’nın evlilik haberi Güzide’nin imkansız aşkına bir düğüm daha atmıştır, Celil evlilik kararıyla Güzide’ye yaşattığı acıya şahit olduğunda sessizliğini bozmak zorunda kalır. Kurt Seyit peşindeki düşmanın Billy olduğunu düşünmektedir. Petro’nun kendisini öldürecek kadar büyük düşmanı olduğundan haberi yoktur.
Azeri demiş ki;
Cokh gozel. Butun bolumleri bir-birinden gozel.ardini gozleyitik
27.07.2014 - 23:19
0   0

Elnure demiş ki;
cok sevirem bu diziyi
24.06.2014 - 22:18
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba. Barones olur olmez hemen Med-Cezir.e transfer olmus:))))(gazeteci rolunde) Petro tum kotuluklerine ragmen hala Sura.nin Seyit ingiliz askerleri tarafindan goturulurken Sura.nin hemen yanibasinda Petro duruyor. Bu adamdan nefret ediyorum. Celil de Gulizar.i seviyor. Dumanlarin icinde onu kurtarirken "benim icin, yarinimiz icin yasamalisin dedi. Guzel dixi, neden reytingler dusuk anlayamadim.
18.06.2014 - 04:34
0   0

nazmiye demiş ki;
izleyemiyoruz ki hala
16.06.2014 - 10:44
0   0

sevin demiş ki;
ben tina ile yusuf arasinda cok güzel bir ask beklerken kac bölümdür; yusufun askini itiraf etmesi nekadar duygusuzdu öyle.hele tinanin ilkokul cocugana aciklar gibi hic..umdugum gibi olmadi oysa yusuf karekterine cok daha fazla rol verebilirdi senaristler. her bölümde ya sadece sritiyor yada en fazla iki kelime bir sey söylüyor.kontes ile petronun gece cekimleri cok güzeldi.imkansiz celil ve güzide askina alya karismasa yani celile asik olaz insallah.ben onu suranin teyzesinin oglu ile cok yakistirdim ikiside cok iyi insanlar.birde önümüzdeki dönem petro ayse isbirligi olursa sasmam üstelik ikisi asik olursa sevinirim.böylece petro sura ile seyiti rahat birakir.kivanc T. diksiyon dersi kadar vucud dilini kullanmasini ögrense iyi olacak.umarim dizi reytinglere ragmen devam eder.ben diziyi izleyen tum arkadaslara iyi tatiller diliyorum.
11.06.2014 - 22:19
0   0

hasan demiş ki;
star 2 milyon dolar zarar etmis baska bolum cekmezler bu diziye
11.06.2014 - 03:03
0   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler