logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 15. Bölüm izle

Özet: Baharla Ateş artık nişanlanmışlardır. Ateş’in evinde kalan Bahar Nuran’ın isteğiyle eve geri döner. Nuran evlenmelerine razı olmuş gibi görünür. Aslında niyeti evlilik hazırlıklarını yokuşa sürmektir. Efsun Baharla Ateş’in arasını bozmak yine harekete geçer. Hasan’ı kullanarak Ateş’e yakınlaşır. Bahar Ateş’in evine geldiğinde Efsun’u orada görür. Bahar Ateş’e güveniyordur Efsun’un hamlesi boşa gider. Fakat Efsun bununla da yetinmeyecek Arda’yla işbirliği yapacaktır. Arda da babasının sevgilisi sandığı Seçil’e bir tuzak kurma peşindedir. Efsun bu sefer Arda’yla işbirliği yapar. Çıkarları çakışmıştır. Efsun ne yapıp edip Ateşle Bahar’ı ayıracaktır.
servin demiş ki;
dizileri cekmeden önce , holding sahiplerinden biraz bilgi toplasinlar dev holdingleri yönetenler nasil böyle gözü kapali her oyuna geliyorlar ,nasil oluyorda hizmetkarlar para ugruna bir insanin hayati ile oynayabiliyorlar vicdan sahibi biraz daha akli selim bir insan sessiz sedasiz cikar patronun karsisina duyduklarini anlatir gercek hayatta bu böyle dir bu kadar insanlari uyutmak yeter artik detirtiyor neden bu kadar kötülük yapan bir insan dört ayak üstüne düsüyor ? güzel onlar para kazanacak ama insani bukadar uyutmak da dogru degil .
13.11.2014 - 21:13
0   0

nurcan demiş ki;
Ayni sekilde Naciye arkadas...Bende anlamadim Kötülerin prim verildigi dizilere bu denli merak?????Elif nur arkadas gibi sade begendigini yorumlar oldukca, onlarda devam edecekler.Kötülerin bol olup zayif ve gücsüzleri ezdigi diziler.Tipki günümüzdeki gibi ..GÜCLÜ GÖKLERI TIRMALIYOR..GÜCSÜZLER TOPRAGIN YÜZLERCE METRE DERINLIGINDA ÖLÜME TERKEDILIYOR::SONRADAN BETONLASTIRILIP;KAPISINADA DUVAR ÖRÜLÜYOR...COCUKLARINA ÖLÜSÜ BILE VERILEMIYOR:(((( AMA GÜCLÜ GÖKDELENINDE KEYIF SÜRMEYE DEVAM EDIYOR.:(((((( KAHPE DÜNYA:(((
11.06.2014 - 11:09
0   0

naciye demiş ki;
bu diziyi sadece fragmanlardan ve buradaki yorumlardan takip ed,yorum.çakma lale devri gibi bir dizi bu.efsunun gücü her şeye kadir.bir kaç bölüm önce araba kullnamayan efsun nasıl araba kullandı.istanbul trafiğinde ustalar bile kaza yapıyor.bu hatun hiç deneyimi yok.oturuyor direksiyonsürüyor.birde güzelcene park ediyor.yuh artık yuh.hasanı nereden öğreniyor.lale devrinde nasıl zümrütle yeşimi izledikse (gerçi bunda o yanılgıya düşmiyecem.zatwn o kadar sıkılmışım ki bu kötüyü yüceltmelerinden izleyemiyorumda .)bunda da nuran ile efsunu gözümüze sokacaklar.
11.06.2014 - 02:11
0   0

Elif Nur demiş ki;
bu dizi çok güzel ve çok güzel bir bölüm geçti :D
09.06.2014 - 09:20
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler