logo

Bugünün Saraylısı 29. Bölüm izle

Özet: Ayşen'le kardeş olduklarını öğrenen Feride'nin tüm dengesi bozulur. Babası tarafından kandırıldıklarına inanan Feride, kıskançlığın pençesine düşer. Feride'nin Ata ve Ayşen'e olan düşmanlığı yalıda sert rüzgarlar estirir. Savaş adım adım büyük tuzağın eksik parçalarına yaklaşırken Ayşen ise Savaş'a iyice düşman kesilir. Rezzan'ın Fatih ve Süreyya arasında geçenleri öğrenmesi işleri karıştırır. Ata ve Ayşen için ise sonunda gerçeklerle yüzleşme vakti gelir.
Duru demiş ki;
Bu zirvaliklar belli ki bitmeyecek, bu sezon biter diye bekledim ama nafile uzuyor ve gina geldi, diziyi cook sikici buluyorum ve artik seyretmiyorum.Zeki bir dizi degil,Diyaloglar filan fenalik geldi.
15.06.2014 - 14:55
0   0

Orca demiş ki;
bir Insan bu kadar Ap.. olurmu.Aysen cok Saf rolde.Evdekilerine Süt dökmüs Kedi gibi,disariya Aslan.Birde su Ferideye gicik oluyorum.Aysen den nefret ediyorum diyor ama Paralarinida yemem demiyor.Giyiminide uyuz oluyorum..
09.06.2014 - 21:52
0   0

Gunel demiş ki;
cok cok guzel bolumdu hatta izlediyim butun bolumlerin icinde en guzeli diyelim sizleri cok seviyorum her zamanda bekliyorum
09.06.2014 - 16:12
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler