logo

Karagül 48. Bölüm izle

Özet: Konakta isyan sesleri yükselirken, Kendal, çıkıp çıkamayacağı belli olamayan karanlık bir yola çoktan girmiştir. Murat, Kendal’a hak ettiği cezayı vermeye kararlıdır. Kendal için artık yaptıklarının bedelini ödeme zamanı gelip çatmıştır. Kendal düştüğü tuzağın içinden kurtulmak için çırpınırken, Asım’ın giderek garipleşen hareketleri başta Kadriye olmak üzere herkesin dikkatini çeker. Kimsenin haberi olmasa da Asım kendi içinde en büyük savaşı vermektedir. Asım’ın vereceği karar, sonun başlangıcıdır. Oğuz ve Narin arasındaki belirsizlik giderek çıkmaza sürüklenir, Kadriye bu konu hakkında Oğuz’la konuşmaya kararlıdır. Fırat Cemal’in sürekli ortada olmasından rahatsızlık duymaya başlar ve bunun ardında başka şeylerin olduğundan şüphelenir. Bu sırada Ebru’nun karşısına hiç beklemediği yeni bir fırsat çıkar. Ancak bu sırada Ebru’ya gelen bir haber en başta Ebru olmak üzere bütün konağın korkulu anlar yaşamasına sebep olur. Murat , ne yapacağını bilemez bir durumdayken kendini birden saklandığı herkesin arasında bulur. Murat sevdikleri arasında, en büyük imtihanı vermeye çalışmaktadır.
sezzy demiş ki;
Fragmani izledim. Annesi elinde tufekle Kendal.i onune katmis gidiyordu:)))) Maya.nin gulmesini, mutlu olmasini ben de cok istiyorum. Belki Serdar Ada.nin agresif tavirlarindan bikip Maya.yi sevdigini anlar diyordum ama oyle olursa iki kardes birbirine girer. O nedenle Maya baska birini sevsin. Baran da amcasinin babasinin katili oldugunu ogrenir (butun konak da ogreniyor) ve elinde silah amcasini vurmaya gidecekken Kendal.in oglu onune geciyor. O sirada silah patliyor ama kim olecek bilemem. Baran degil saniyorum. Annesi Kendal.a "ikimiz birlikte olecegiz" dedi. Insallah kadin olmez.
08.06.2014 - 03:28
0   0

Nurten demiş ki;
bu dizide çok guzelbu hafta : evet sezzy hanim onceki bolumlerde ben de oyle yorum yazmistim olum konusunda olmeden once belki kendini gosterir buda benim için bir umut niye diye soylerseniz baran konusunu acikliyacakten olmesi guzel olur, evet yeni dizisi yazdan sonra onun için çikacak fragmani seyretmissinizdir haftaya felaket birincisi Kdriye ana kendini vuracak ikinciside kaza ile Baran annesini vuracak Narin annesi yani, Kendalin yaptiklarini birer birer çektiriyor Murat iyi oluyor dahada çok acilar gormesi gerek Ebru ya yaptiklari çok sayisi bilinmez Melege yaptigi geçiyor az da olsa, Bir de Ozlemin intikami var bebeginin ve hamile kalamiyacagi için, git gide Baranin yumusumasi beni sevindiriyor evet Ada ile Baran aslinda onlar ikiz olmalari gerekirmis, haftayi iple çikiyorum 2 bolum kaldi 50 bolumde sezon finali olacak her kese tesekurler
08.06.2014 - 03:22
0   0

naz demiş ki;
Bu haftada çok güzeldi ve haftaya dhada güzel bir bölm var.Çok heyecanlı çok yalnız artık Mayanında mutlu olma hakkı yok mu ? Serdar onu sevmedi tmm ama onuda seven olsun.Hep Ada Ada gerçektende Ada hep ön planda bu çok sıkıcı.Ayçayı bende seviyorum ama birazda İlayda olsun.Son blmlerde İlayda hep olsu ama ağlayarak hep ağlıcak mı yada sessiz sessiz takılıp kitap mı okicak.
07.06.2014 - 14:11
0   0

adlnrl demiş ki;
sonunda kadriyede kendalın katil olduğunu öğrendi ama kesin kadına inme inecek ve kimseye birşey söyleyemeyecek
07.06.2014 - 08:22
0   0

sezzy demiş ki;
Dizi cok guzel. Murat.in donmesi cok guzel. Ama hala kendini ailesine gostermemesinin nedeni bence Murat.in olmek uzere olmasidir. Firat.a dustugunde suda uzun zaman kalmasi cigerlerini tahrip etmistir. Ailesine gorunup tam yoklugunun acisina alistiklari zaman olup onlara yeniden aci vermek istemiyor. Olmeden once ailesini Kendal.in zulmunden kurtarmak istiyor. Keske Murat yeni sezonda da devam etseydi. Ama Ozcan Deniz yeni bir dizide oynayacagi icin onu oldurup diziden cikaracaklarini saniyorum.
07.06.2014 - 05:53
0   0

fira demiş ki;
bu diziyi seviyoruuuuuuuuuuum hic tatile cikmasin yaaaaa
06.06.2014 - 22:09
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler