logo

Kara Para Aşk 11. Bölüm izle

Özet: Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir. Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir. Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir. Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Nebahat Çehre ve Erkan Can da yer alıyor. Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelecek dizinin yönetmenliğini, Ahmet Katıksız yapıyor...
tugay demiş ki;
arkadaşlar arada çalan hareketli fon müziği kimin bilen varmı???
12.06.2014 - 08:55
0   0

dilara demiş ki;
Selin hanım yazdığımı tekrardan okumanızı tavsiye ediyorum. Yazdığım "Ayrıca diziyi devamlı eleştirelim. Saçmalıklar diz boyu" diye yazdım. Bundan farklı anlamlar çıkarmanızı anlamadım. Beni yazmadığım cümlelerle suçlamanıza bir anlam veremedim.
11.06.2014 - 21:16
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. Sevgili MSFİGO ilk bakışta A.Ş.K daki durumla bu durum aynı görünse bile aslında aynı değil. Orada konu ölümcül bir hastalıktı ve biliyoruz ki o hastalıkta tedavinin ileri bir zamana atılması ölüme götürüyor. Bu durumda bir annenin kızının hamile kalmasını istememesi daha anlaşılır bir durum ki oradaki anne kızının bebeğini kimse duymadan zorla aldırtmak fikrinde değildi ve en önemlisi de oradaki anne kızıma birşey olmasa bile bebek sakat doğar (yani onun için aldırılması gerek) demiyordu. Burada konu tedaviye bir süre ara verilmesi ölümcül olmayan psikolojik bir rahatsızlık ve en önemlisi de Zerrin Hanım’ın kızına birşey olmasa bile sırf bebek sakat doğabilir endişesiyle bebeği kimse duymadan ve tabii ki yetişkin kızının isteği dışında aldırmak istemesi, ki işte asıl kötü olan bu. Zerrin Hanım sakat olma ihtimali olan bir bebeği dünyaya gelmeye layık bulmuyor, yani bu dünyada sadece özürsüz ve kusursuz insanların yaşamaya hakkı olduğunu düşünüyor ki bu zihniyet insanlık dışı birşey. Zaten toplumumuzda bu konulardaki musamahasızlık had derecede; bir de dizilerde bu konuya böyle yaklaşılması çok üzücü. Benim asıl tepkim bu durumaydı. Sevgili LaLem bende senin Zerrin’e bir anne olarak bu konuda hak vermene üzülmüştüm, sadece yanlış düşündüğünü görmek üzmemişti beni: bilhassa senin kendin durumunu da daha hazmedemediğini farkettiğim için ve senin bu nedenle mutsuz olabileceğini düşündüğüm için. Kendini bu konuda sorgulamana ve hatte bundan dolayı utanç duyduğunu belirtmeneyse sevindim. Bana kendini anlamadığını ve belki benim buna bir izahım olduğunu yazmışsın. Einsteın ne demiş “önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan zordur”. Hepimiz içimizde psikolojik hastalıklara ve özürlülere karşı toplumumuzda hakim olan önyargıları taşıyoruz. Görevimiz bunu her tespit ettiğimizde üzerinde uzun uzun düşünmek ve hatta bu konuda yakınlarımızla dostlarımızla konuşup, tartışıp yenmek . Bu dünya özürlü özürsüz herkesin ve herkesin burada yaşamaya ve eşit derecede saygı görmeye hakkı var. Sense bu konuda psikolojik yardım alsan iyi olur. Sevgili NİS (yeni Nik’ini bende çok beğendim. ) Sorduğun soru konusunda bende LaLem gibi düşünüyorum. Ama mesafe koyarken Ömer’e onun duygularının netleşmesini bekliyeceğimi de belirtirim. Benim diziyi eleştirmem ve bunun da dizinin yayından kaldırılmasına sebep olabileceği konusuna vereceğim cevap: buna kargalar bile güler. Ayrıca bu dizinin fanları eleştirenlerden kat kat fazla. Kendisini çok sevdiğimiz DİLARA arkadaş bize eleştirmeyi yasaklıyacağlna kendisi dizinin güzelliklerini ve özelliklerini ve bizim eleştirilerimizin hatalarını gösteren yorumlar yazsa çok daha iyi olmaz mı? Ama kendisi ülkemizde geçerli olan bir kurala uyuyor. Hataları düzelteceğine eleştirenleri sustur ve sana ne sunarlarsa sunsunlar meeler (daha doğrusu muuhlar) gibi kabul et ki bazılarının rahatı bozulmasın. Herkese sevgiler.
11.06.2014 - 09:14
0   0

Nis demiş ki;
Bu bolumde Omerin abisi Huseyine cok fazla mi yuklenildi ne.. Ali amir tarafindan ezilmesi falan.. ben o sahneyi tv de izledigimde huseyin komser, ali amirin asliyi serbest birakmasi icin numaradan "hemen sari verilir mi? Olur mu oyle seyler?" Minvalinda sozler soyledigini sandim ama sahne sonunda sok oldum (: abi - kardes catismasi sanirim bununla sinirli kalmayacak gibi Bakalim hayirlisi.. Bir de tabi para mevzusu var o kismi ise muamma su anlik. Simdiye kadar iyi tarafta olan Huseyin abimiz kotu karaktere burunmez ins. Bir de tuba oyunculugunu gelistirmis mi ne.. Engin'e ise soylenecek soz yok diye dusunuyorum (: olaylarin Elif etrafinda donmesi Enginci olan beni geriyor (: neyse.. karadayiyi izlemedim ama iyiki izlememisim diyorum "iki dizinin de ayni tarzda oldugu konusunda" yapilan yorumlar sonrasinda. Bir de gece gece uyku tutmadi.. hangi dersin but'une calissam derken girim de biraz yazim dedim (: hemen diziye geri donus yapalkm ve diyelimki: Sibel'in kardesi yerine baska birini bulamamislar mi? Ayrica Elif'in annesi rolunu oynayan kisi de bence degisse cok iyi olur hani (: hic bu ne ya falan demem. Asli beni cok sasirtti. Fedakar anne. Nilufer'e sinir olmak icin o mavi ayakkabilari yeter.. biri calaydi veya topuklari kirilaydi iyiydi hani. Ufak ayrinti hatalarini kim takip ediyor isliyor bilmiyorum ama izleyenlerin geneli de bu nuanslara takildigini, hatta fark ettiklerini sanmiyorum. Ben daha yeni, ilk defa bu dizi ile yorumlari okumaya ve nadir de olsa yazmaya basladim ve sizin o fark ettiginiz hatalari/yanlislari hic fark etmedim. Su anda da cok fark etmesem de oncekine gore durum farkli tabi. Neyse simdilik sacmalamayi birakip bitireyim.
10.06.2014 - 01:38
0   0

Nisfulleyl demiş ki;
LaLem dolayi darilmam. Artik yazacagim zaman nick'i "Nis" olarak kisaltarak yorum yazarim (:
09.06.2014 - 23:34
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Selin cim senin yorumunu okuduktan sonra kendimden çok utandım. Neden olduğunu tahmin etmişsindir ama ben kendimde bu ayıbımı itiraf etmek istiyorum, “ zerrin in kızının sakat bir bebek dünyaya getirmesini önlemek için kimsenin haberi olmadan bu cana kıymak istemesini anladığımı yazdığım için. Kendide sakat olan bir insan olarak böyle bir şeyi yazmak affedilmez ve ben bunu kendime izah edemiyorum bir türlü, belki sen bana edersin. Daha öncede sana yazmıştım “ yorumunu okuduktan sonra diziye tekrar bakıyorum vaktim olursa ve yeniden keşfe çıkmış gibi hissediyorum kendimi. Ama bence senin dizilerden beklentilerin biraz fazla gibi. Ben öyle insanlar tanıyorum ki dizinin sadece tuba engin sahnelerine bakıyorlar başkada birşey onları ilgilendirmiyor. Bu arada pınar ı tekrar gördüğüme sevindim ve tayyar’ın devamlı metin i aşağılaması kabak tadı verdi. Ömer in abisi hüseyin i ifade alan bir komiser rolünde pek başarılı bulamadım. Arda yla pelin yine çok sevimliydiler. Bu arada Nisfulleyl arkadaşın -darılma arkadaş ama daha kolay bir nik bulamadın mı, yazarken zorlanıyorum- sorusuna da cevap vermek istiyorum. Aslında cevaplaması zor bir soru bu. Daha önce elif e biz arkadaşız diyen bir ömer sibel le ilgili hakikatleri öğrendikten sonra birdenbire değişirse ben elif olsam bunu hemen kabul etmem ve ömer le arama mesafe koyar, ondan önce duygularını analiz etmesini isterim. Bakalım elif ne yapacak. Selin in tavsiyesine uyarak dilara arkadaşa onu sevdiğimi söylemek istiyorum. Ben zaten hakikaten bütün muhları severim. Çakallar konusunu demekki doğru anlamışız, yani dizi eleştirisi değilmiş. Haa tabii hepimiz için değilde sırf melis için söylemiş bu lafı ve bizde ona haksızlık yapmışız vah vah . Bu arada melis tekil şahıs değil mi, yani “çakala kalmış” demesi gerekmiyor muydu bu durumda. Neyse onuda melis düşünsün. Bu arada eleştirilerimizin dizileri yayından kaldırtacak kadar etkili olduğunu duymak beni honore etti. Selin cim bu senin için daha çok geçerli vallahi ben diziye on üzerinden dokuz bile vermiştim sen beni baştan çıkardın. Sevgiyle kalın.
09.06.2014 - 21:19
0   0

MSFIGO demiş ki;
Selam Selin, Zerrin hanim konusunda katiliyorum sana ama kizini düsündügünü söylüyor. Ayni rolü ASK da da oynamisti Zerrin hanim. Ordada kizi hasta oldugu icin onun hamile kalmasini istemiyordu yada daha dogru kizi hamile diye endiselenmisti. Burdada ayni.
09.06.2014 - 20:48
0   0

dilara demiş ki;
Selin hanımın yorumuna katılıyorum. Ayrıca diziyi devamlı eleştirelim. Aynı Selin,melis ve Lale hanımın yaptığı gibi. Saçmalıklar diz boyu. Belki bu gidişle kpa yayından kalkar. O zaman ben 3 takla ileri 2 takla geri atlarım. Herzaman yaptığım gibi.Nedenine gelince baktığım bir dizi daha güme gittiği için muhaha. Biraz dizikoliklik bende varda...
09.06.2014 - 12:58
0   0

Musti demiş ki;
Dilara, lafin biraz agir oldugu ve ortaya söylendigi icin hem biraz üzerime aldim, hem de niyetinin sanki yikicilik yapmak oldugunu sandim. Hakli olarak öyle anlasildi. Daha önce yorumlarina rastlamadigimi belirtirken de bunu ima etmeye calismistim. Yani daha önce dizi hakkinda hic yorumunu okumadigimiz birisi birden kisisel yorumlarla gündeme geliyor. Haliyle insan niyetinden kuskulaniyor o kisinin. Bugünkü yorumundan sonra yikici olmadigina inandim. Tabii ki yorum yapmak zorunda degilsin; istersen sadece okursun. Ben kendim de genelde yorumlari okurum, arada bir de kisa yorumlar yaparim. Iyi yorum yapanlari da takdir ederim. Ama bence sen sadece okuma, yorum da yap. Kalemin aslinda iyi. :-)
09.06.2014 - 01:45
0   0

melis demiş ki;
peki ama neden ben dilara bu kadar ugrasa dgermiydi halbuki beni her dizide yani izledigim dizide devamli beni taip eden yorumcuyu sadece onu sanmamistimki...
09.06.2014 - 01:03
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler