logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 13. Bölüm izle

Özet: İstimlak hiç beklenmedik bir biçimde son anda durur. Efsun Seçil’den arka plandaki nüfuzlu kişinin Asım olduğunu öğrenir. Hülya’yla kozlarını paylaşmak için harekete geçer. Nuran ile İlyas’ın bir telaşı bitmiş biri başlamıştır. İlyas Bahar’a her şeyi itiraf eden bir mektup yazmıştır. Bahar hepsi için pimi çekilmiş bir bombadır. Fulya çocuk özlemi içindeyken Mehmet Emir de kızının yarattığı sorunlarla uğraşmaktadır. Bahar ve Ateş tüm engellere rağmen kavuşmuştur. Efsun kararlıdır, Bahar’ın şirkete gidip gelmesini, Ateş’i görmesini engellemelidir. Ne olursa olsun bu aşkı önüne geçmelidir.
duygu64 demiş ki;
Yorumcu arkadaşlarım Hasret ölmedi diyorsunuz ama, yaşasaydı babası pişman olup Mehmet Emin beye gitmezdi ki. Kızına giderdi diye düşünüyorum. Yine de belli olmaz tabii. Ters köşe olabiliriz. Yeni fragmana göre Baharla Ateş evleniyorlar nihayet. Efsun cadısı onları rahat bırakmaz artık. Bence Ateş ilerleyen bölümlerde gerçeği öğrenip Bahardan uzaklaşabilir. Çünkü intikam için şirkette çalışıyor . Hatırlarsanız ilk bölümlerde Efsunla evlenip babadan intikam alma planları yapıyordu. Ama Bahara aşık oldu. Efsun bence daha kötü yüzünü göstermedi. Mehmet Eminin karısının hamile kalmasına engel olacak bence. Parayı başka kardeşle bölüşmemek için. Ateşi de kaybettiğine göre gözünü hırs bürüdü artık.
28.05.2014 - 08:39
0   0

sezzy demiş ki;
Kimse. Ben de senin gibi ilk bolume takilmistim. Hasretin babasi onun icin oldu deyip Mehmet Emin Beyi uzaklastirmisti. Ama daha sonra Bahar.in dayisi dedeyi aramaya geldiginde olen Hasret.in kizi gibi bir laf edince demek ki Hasret oldu dedim. Halbuki onun yasadigini dusunup birgun Istanbul.a gelecegini dusunmustum. Butun bunlar aceleyle yazilmis senaryo yuzunden. Mutlaka bir yerde hata yapiyorlar. Ates.in annesiyle babasini ise henuz anlayamadigim bir sebepten Emin Beyin babasi oldurttu. Ustelik annesi de bu cinayeti biliyor. Bahcivan, oglunun pis isleri oldugunu biliyor, ama katil oldugunu bilmiyordu. Onu da Ates.ten ogrendi. Fragmanda Baharla Ates yuzuk aliyorlar. Bahar gelinlik giyiyor ama seytan Efsun yine Bahar.a gidiyor. Bakalim yine ne kotulukler planliyor.
28.05.2014 - 03:28
0   0

gyuna demiş ki;
bence bahar hic de salak bi karakter gibi gorunmuyor.sadece olup bitenlerden habersiz bir genc kiz.hem okuyor hem de calisip para kazaniyor.once atese inanmadi ve gozuyle alple efsunu gordu ondan sonra atesle barisdi.kiz nerden bilsin ki,ailesi sandiqi insanlar onun ailesi deyildir.bi yandan onu sevmeyen anne bi yandan da onu seven baba var.suphe etmeye sansi bile yok.iyi olmak sallaklik diyil sadece karsisindaki inasani da kendisi gibi goruyor.bence inasanlik dediyimiz sey boyle olmali.her kesin ornek alacaqi bi karekter.
28.05.2014 - 00:46
0   0

Kimse demiş ki;
Mine;birinci bölümü izledim ama tam hatırlayamıyorum,aklımda kalan ve hikayede de yazılan şu: Yusufbey Hasret ile Mehmet Emir'in ilişkisine karşı olduğu için ve ayırmak için hasret öldü diyor Mehmet Emir'e.Demekki Hasret yaşıyor.Hatta ben Seher'i (Cafe sahibini) sanmıştım çünkü Bahar ile birbirlerine çok benziyorlar diye ama Hasret' in resmi ni Bahar da gördü değildir...birde merak ettiğim Ateş'in annesi niye öldürüldü ve babası kim bende bunları kaçırdım galiba yahut henüz gösterilmedi.
27.05.2014 - 23:49
0   0

Mine demiş ki;
sacmada olsa ben severek izliyorum .. süper bi dizi . ama sanirim kacirdigim bir sey olmus baharin annesi yasiyormu KIMSE rumuzlu bir arkdas öyle yazmisda ilk bölümde dogumda ölmemismiydi ???
27.05.2014 - 20:38
0   0

mizan demiş ki;
sule ve diger yorumculara tamamen katiliyorum.ben en az 3 yildir yorum yazmiyorum..cünkü,saz caliyormusuz gibi geliyordu bana. ne yazarsan yaz,elestiriler fada etmiyor yine bildiklerini okuyorlar..özellikle fox senaristleri.insanlarin zekasi ile dalga geciyorlar.ya bizlerin sinir sistemlerinle özellikle oynaniyor yada bunlar kendilerinden baskasini hice sayiyorlar.SULE dedigin gib sundan nefret ediyorum.bir insanin iyilik yapmasi ile salak olmasinin arasindaki farki belki kendileride bilmiyor..dünya hizla degisiyor.pek ala herkes herseyi cok daha iyi biliyor ve anliyor..bizi böyle sinir etmeye haklari yok.bu yüzdende eskisi gibi dizi seyretmiyorum .yada ayni gün seyretmiyorum.cünkü ben degerliyim.sinirden uykum kacicagina bu sebebten ruh sagligim bozulugucagindansa,kendileri psirip kendileri yesinler diyorum..
27.05.2014 - 03:28
0   0

Kimse demiş ki;
Bahar fazla,saf bir Rolde,abartılı ama artık yavaş yavaş gözü açılıyor.şümdiye kadar olanlar kötülükler haksızlıklar dan banada gına geldi ama yinede dizinin bitirilmesine karşıyım.bu bölümün sonu iyi bitti.hem daha muallakta olan konular açığa kavuşturulmadan yarıda bırakılmasın.örneğin hasret!aslında ölmemiş.nerdeyse çıkıp gelsin.dna testinin sonuçları değiştirildiği ortaya çıkmalı.yusuf bey in durumu ortaya çıksın veee yapılan kötülükler cezasız kalmasın.bahar hem annesine hem babasına kavuşsun.
27.05.2014 - 02:23
0   0

MSFIGO demiş ki;
Insan bu kadar haksizliga catliyor resmen! Baharin hayati calindi, bari sevdigini birakin ona, bari okulundan etmeyin! Kiz bir kere Atesi öptü diye nerdeyse hayat kadini lakabini takti Nuran pisligi. Efsun hem Baharin elinden Alpi aldi, hemde otel odalarinda yapmadigini birakmadi. Ayrica simdi Atese göz dikti, Baharin elinden almaya calisiyor, isinden etmek istiyor. Ne kadar adi bir kiz. Secili doldurup durdu, Secilde gitti Asimi öptü. Gerci Hala rolündeki kadininda sucu cok. Sen kizi o kadar kücük düsürürsen oda gider kocani elinden alir.
27.05.2014 - 02:13
0   0

selvi demiş ki;
evet dizi cok guzel hemde cok ama malesef uzatikca uzatiliyor hep ayni hic bir duygusu kalmiyor halbiki dizini konusu cok guzel ... aslinda bu dizi reytingi yuksek olabilirdi ama kendi kendilerine bitiriyorlar 13. bolumdur ayni efsun efsun ve bahar cok kucuk dusurmeler kaybeden saf bu kadarida cok fazla hayatini aldiniz sevdigini aldiniz ve cocuk gibi elinden telini ve en kotusu odaya kapatmak bu ne ya hep ayni ayni bolum izlemis gibi dizinin gidisatini neden bukadar yalnis yere yonlediriliyor anlam veremiyorum ki bu dizinin konusu okadar guzel ki ama her bolum ayni biraz ilerlemesi gerekiyor insanlar bikiyor aynisin tekrar tekrar bakmaya ki ben 2 bolum bir bakiyorum ve tahmin etigim gibi hic bir sey kacirmiyorum cunku hep tekrarlama var ... guzelim diziyi bos yere kaybetiriyorlar sadece biraz deyissin tamam her sey birden ortaya cikmasin ama ilerlesin ilerlesin ki seyirciler keyif alsin haftaya sabirsizlikla beklesin .... bu diziye bakarken bahara uzulmemiz lazim heycanla hakini aramasini beklememiz lazim ken biz ancak bahari salak saf kendini ezdiren biri olarak goruyoruz ki konu bu deyil lutfen ilerlesin yonetmem biraz uyanmali artik yazik etmemeli bu diziye ki isterse reytingleri yukselsin bastan sagma yapilmasin emeklere yazik bizlere ki sevilen bir dizi yorumlardan beli ama insanlar bikiyor heycan yok deyisiklik yok 2.3. bolumunden haric gerisi hep ayni dizinin adi O HAYAT BENIM yerine baharin ezilmesi oldu .... LUTFEN ILERLESIN ARTIK ILERLESIN KI HEM REYTINGLER HEMDE BIZ HER HAFTA SABIRSIZLIKLA BEKLEYELIM ... yazik edilmesin bu diziye ... umarim birileri bana katiliyordur
26.05.2014 - 19:51
0   0

gülay demiş ki;
bahar çok ahmak can sıkar bu yüzden bu diziyi görmüyorum
26.05.2014 - 19:07
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler