logo

Karadayı 71. Bölüm izle

Özet: Ayten'i kurtarmak için andını bozan Mahir yine karakolluk olmuştur. Feride hayal kırıklığı içinde karakolda beklerken gelecek muhasebesi yapmaktadır, ailesine ve iş çevresine karşı yine zor durumda kalmıştır. Mahir içerde Ayten'i kaçırmaya çalışan adamlardan kimden emir aldıklarını öğrenmeye çalışırken, Feride dışarda bebeğini kaybetmek üzere olan Ayten'e yardım eli uzatır. Mahir'in içeri girmesini fırsat bilen Mehmet Saim bu durumu değerlendirmek için harekete geçer. Ayten'in Sinan tarafından kaçırıldığını öğrenen Necdet, Sinan'la hesaplaşmaya gider. Sinan'ın tavırları Necdet'i iyice çileden çıkarır. Öfkeden gözü dönen Necdet atacağı adımla Sinan'ın ve Mahir'in hayatlarına dair çok önemli kararların alınmasına neden olur. Mahir ve Sinan bilmedikleri kötü bir oyunun içinde kalmak üzeredir. Fakültede çıkan olayların ortasında kalan Songül ve Osman'ı zor anlar beklemektedir. Bülent'in yaptığı sürprizden etkilenen İlknur ise bir karar aşamasındadır. Bu sırada tahliye olmak için gün sayan Orhan, Seyis'ten o gün için özel bir istekte bulunacaktır.
Musti demiş ki;
Bir dizi sayfasinda bilmediginiz, anlamadiginiz konulara girmenin bir anlami yoktu. Uslu uslu dizinizi izleseydiniz ya. Gözümüzün icine soka soka bir darbeci generalden bahsetmenin ne alemi vardi? AKP'ye karsi olun, size olmayin demeyen yok ki. AKP'ye ben sizden daha cok karsiyim. Ama benim karsi cikmamin gerekceleri tümüyle demokratik kaygilardan dolayi. Ya siz hangi gerekcelerle AKP'ye karsisiniz? AKP gitsin, asker geri gelsin hesaplari yapiyorsunuz. Bu ülkeyi 80 yil askerler yönetmedi mi? Ülkenin hangi bir sorununu cözdüler bu sürecte? Demokrat, muhalif olmak istiyorsunuz ama nasil olunacagini bilmiyorsunuz. Demokrat olacaksaniz, asker lafini agziniza almiyacaksiniz. Ondan sonra da gidin AKP'yle ne isiniz varsa görün. Birbirinize aslinda cok benziyorsunuz. Günün birinde anlasir uzlasirsiniz da belki. Ama ben ne sizin gibilerle, ne de AKP'lilerle hic bir zaman uzlasmiyacagim.
21.05.2014 - 00:03
0   0

Roza demiş ki;
Ben artik KARADAYI DIZI yorumu yapmamaya karar verdim. Tüm yorumculara her sey gönlünüzce olsun diyorum.
20.05.2014 - 22:17
0   0

NERI demiş ki;
Bugün 19 Mayis ATATÜRK´ü anma genclik ve spor Bayrami bugün en buruk bayramlardan birisi:::::Bazen digerleride cesur olabilsin diye cesaret disariya gösterilmeli .bütün bunlar bitse bile,ömrümüz polisle barismaya yetmeyebilir .birileri birilerinin " zamani geldiginde " konusmasindan cok tedirgin oluyor demekki:
19.05.2014 - 22:36
0   0

ferda demiş ki;
AKP karsiti ucuz demokratliksa, hirsiz,rüsvetci,yalanci ve katil olmaktansa hele birde katliama neden olduklarininda. tokat ve tekmeleride katarsak ucuz demokrat olmayi tercih ederiim ben sahsen taaaki ...DEMOKRASI gelinceye kadar........
19.05.2014 - 00:12
0   0

Musti demiş ki;
Adalet denince bir insanin aklina darbeci bir general (Hursit Tolon) geliyorsa, ben o insanin niyetinden süphe duyarim. Biz Hursit Tolon gibilerinin adaletini de gördük. Türkiye'de askeri diktatörlükler döneminde yüzbinlerce insan yok yere yillarca hapislerde cürüdü, iskencelerden gecirildi; onlarca insan idam edildi. 1980 askeri fasist darbesinin basi Kenan Evren, o dönemki idamlari "bunlari asmayalim da besleyelim mi" sözleriyle savundu. Bakin Wikipedia'da Hursit Tolon hakkinda nasil bir iddia var: "Malatya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, görülmekte olan Zirve Yayınevi katliamı kapsamında üç kişinin boğazının kesilerek öldürülmesi ile ilgili olarak Tolon'un da aralarında bulunduğu dört kişi hakkında 18 Ocak 2013 Cuma günü tutuklama kararı verdi." Iddia olmasi bile yetiyor! Bugünlerde demokrat olmak kolay. AKP karsiti olunca saniyorsunki kendiliginden demokrat oluyorsun. Olmuyorsun iste! Senin gibilerinki ucuz demokratlik!
18.05.2014 - 21:42
0   0

NERI demiş ki;
tekmeci müsavir ve yumrukcu BASBAKAN:::::: sehitlik mertebesi:::::demeden önce insanlik mertebesini konussak .kimsede ciikipta , insanlarin ölmesine göz yumarsan yuhlanmayi hakedersin dememis.felaketler kendiliginden olusmaz . sorumlulara hesap sormak her VATANDASIN HAKKIDIR.
17.05.2014 - 19:21
0   0

TC Berran demiş ki;
Sezzycim tamamen katiliyorum sana.Affedilir gibi degil-oy ve iktidar ugruna ne hatalar yapiliyor- Vefat eden Nur icinde yatsin General HURSIT TOLON"BIR üLKEDE ADALET KÜCÜLÜRSE SUCLULAR BÜYÜR!!!!! " :((( diye yazmisti:((( Ne kadar hakli oldugunu görüyoruz. Allah rahmet eylesin.Ve geride kalanlarina uzun ömür ve sabir versin.Amin..
17.05.2014 - 13:08
0   0

sezzy demiş ki;
Arkadaslar. Acimiz cok buyuk. Allah olen madencilerin ailelerine sabirlar versin. Nurlar icinde yatsinlar. Ama bu durumdan kim veya kimler sorumluysa ustunu ortmeye calismasinlar. Isciler tek tek konustu. Iki yil once boyle olacagi belliymis. Hic de bakani dedigi gibi guvenli bir yer olmadigini ve daha pek cok seyler anlattilar. Maden sahibinden de, mudurunden de, belediye baskani dan da hala ne goru tu ne de ses var. Sanki orda yasamiyorlar, sanki hicbirseyden haberleri yok gibi. Basbakanin da bunca umu 1800lu yillarda olan maden kazalariyla benzetme yapmasi da bir o kadar talihsiz bir konusma. Sanki 200li yillarda yasamiyoruz, sanki 1800lu yillarin imkanlariyla bu maden ocagi calistiriliyor. Soyleyecek cok sey var ama insan hayatina bicilen degerin degersizligi I gormek cok aci. Hepimizi basi sagolsun.
16.05.2014 - 04:28
0   0

TC Berran demiş ki;
Evet sevgili Roza katiliyorum sana acimiz coooooooook büyük:((( Nurlar icinde yatsinlar.Allah taksiratlarini affetsin.Zaten hepsi $ehit oldular...Daha önce yazdigim gibi; yeni peydah olan niklere dikkat etmek lazim hatta 2-3 ayöncesi bile olsa!!! Hani bir zamanlar sen beni uyarirdin hep..Ayrica diger KSVS ve KPA tada tanidik tipler arz-i endam etmisler.Hani senin ve benim cok iyi tanidigimiz:)))))))))))))sevgiler
15.05.2014 - 12:27
0   0

Musti demiş ki;
Ben de Soma faciasinda hayatini kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Umarim yakin bir gelecekte calisanlarin hakkina saygili, insan hayatina deger veren yöneticelerimiz olur ve bu tür kazalar son bulur; insanlarimiz maden ocaklarinda, ya da orta siddetli bir depremde yüzler binler hatta onbinler halinde ölmezler.
14.05.2014 - 22:25
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler