logo

Fatih Harbiye 35. Bölüm izle

Özet: Herkesin ve her şeyin karşı durduğu Macit ve Neriman aşkı, tüm hızıyla kaldığı yerden devam ederken Macit’in, Şinasi ile görülmesi gereken küçük bir hesabı daha vardır. Zehra’nın, Kader hanımdan, çocuklarına yaşattığı türlü oyunların hesabını artık sorma zamanı gelmiştir. Faiz bey ve Gülter hanım, Neriman’ın itirafı ile şaşkınlıklarını gizleyemezler. Karşısında Neriman’ı görmeyi hayal eden Macit, hayatın ona bambaşka planlar hazırladığından habersizdir.
berrin demiş ki;
Yorumlara bakilirsa millet tekrar-tekrar basa dönmelerden ve kavgalardan bikri. Hic zannetmiyorumki Peyami SAFA BÖYLE SACMALIKLAR YAZSIN!!!!!!!!!!!!! Konu zaten KLI$E ama bu kavgalar,, dövüsmeler Yazarin eserinin ruhuna hakaret bence hele KADER karakteri basli basina ARIZA ve basitlik pacalarindan akiyor. Gerci ZEHRADA ondan geri kalmaz.Oda basit:(( Ben eski Istanbulluyum. FATIH semti bizim zamanimizda mutena semtlerden birisiydi.Ne zaman böyle VAROS mahallesi olduki???Az gelirli memur ve esnaflar yasardi.......ama nezihti!!!!!!!! KASIMPASA gibi helehic degildi.Keske ismi KASIMPASA - HARBIYE olsaydi.Zaten koskocaman örnegi var;))))))))))))))))))
13.05.2014 - 10:27
0   0

ferda demiş ki;
yorumum onaylanmadi neden???
11.05.2014 - 12:06
0   0

EMEL demiş ki;
Lütfen artık macitin üzülmesine dayanamıyorum.macitin babasının kalp krizi yaşadığı günden bu güne sinirlendirdiğiniz için izlemiyorum.tam özetini okuyup macit ve nerimanın aşkı nasıl derken yine sinirlendirdiniz.Biz mutlu olmak istiyoruz.Aşk kazansın istiyoruz
11.05.2014 - 08:36
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler