logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 11. Bölüm izle

Özet: Efsun’un söylediklerinden kuşku duymaz Bahar. Her şey ortadadır, Ateş onu kardeşiyle aldatmaktadır. Bahar için Ateş sayfası kapanmıştır. Ateş ne söylese dinlemez. Hatice Bahar’la konuşamadan kaza geçirir. Komaya girer. Nuran derin bir soluk alır. Fakat bu uzun sürmeyecektir. Hatice’nin durumu iyiye gitmektedir, komadan çıkacaktır. Nuran’ın bu konuda bir planı yoktur. Foyaları pek yakında meydana çıkacaktır. Ateş ise paramparçadır. Aşktan umudunu kesmiştir. Artık intikamına odaklanacaktır.
sezzy demiş ki;
Herkese Merhabalar. Fragman harika. Nihayet Bahar Efsun.u sucustu yakalayip gercek yuzunu goruyor. Ama babalik Efsun.un ne kadar kotu oldugunu bildigi halde Ates.e iki kizkardesin arasina girme demesi cok sacma. Efsun o gune kadar Bahar.in herseyini eli den almis. Hayatini, hatta babasini bile. Ama Ates ko usunda basarili olamayacak. Insanda biraz gurur olur. Dukkandan mal secer gibi ben Ates.i istiyorum deyip alamaz. Ama bazi insanlarda hastalik gibidir bu. Baskalarinin mutluluklarini bozmak ve calmak gibi. Annesiyle babasi da dedeyi gomdukleri yerden cikarmaya calisiyordu. Birileri de bunlari sucustu yakalasa. Hala cok uyanik oldugu halde, ustelik mahalleden gelen temizlikci kadin o kadar ipucu verdigi halde bunlari birlestirip, Efsun.un Bahar.in saci ile DNA testi yaptirdigini dusunemiyor. Ben Bahar.in bir an once babasina kavusmasini istiyorum. Sonradan gorme Efsun.un havasi cekilmiyor. Bahar.in hayatini caldigi halde o kim Ates kim diye Bahar.i kucuk gormesi de onun aslinda Bahar.i ne kadar cok kiskandigini belli ediyor.
11.05.2014 - 05:13
0   0

Shahnaz demiş ki;
Merheba ,bo dizi da kutuluk gormak dan yoroldum.her dafa beklioram ki bo kotulukler sona gelsin va gecekler ortaya ciksin,ama nafile,daha isdiorum bakmiyem.cok sinir oloyorum bo nouran,kizinin hareketkerinen.
07.05.2014 - 23:41
0   0

sezzy demiş ki;
Ferda. Saniyorum arkadas Ates.i Saraylidaki Savas.la karistirmis:)))
07.05.2014 - 12:48
0   0

Sanem demiş ki;
Pardon, Ates, isimleri karistirdim yine:(((
07.05.2014 - 11:56
0   0

buse demiş ki;
dizi oldugu yerde sayiyor buda insani boguyor. artik herkes gercegi ögrensin ve dizi bu yönde ilerlesin
07.05.2014 - 09:29
0   0

seyirci demiş ki;
diziye genc yetneksiz oyunculari oynatiyorlar bilassa bahar üsümüs gibi disini sikarak konusmasi hic olmamis.diziyi izlettiren nuran karakteri kocasi, kizin halasi babasi bunlar oyuncu....yakinda final yapar senaryo berbat
07.05.2014 - 00:08
0   0

ferda demiş ki;
Pardon.Savas kim?????
06.05.2014 - 14:07
0   0

halide demiş ki;
adi yerinde "DIZI" yani ne bekliyor insanlar??? gercek hayat olmiyacak herhalde. bence izlemeye deyer!!!!
06.05.2014 - 00:57
0   0

Sanem demiş ki;
Uc bolum izledim dizinin ne kadar sikici ve sinir bozucu oldugunu anladim biraktim izlemiyorum ama bazen yorumlara bir goz atiyorum. Yani boyle senaristlere yuh diyorum, bunlar gercek hayatta yasamiyorlarmi? Simdi bu dizinin mesaji" ne yaparsan yap kendini parcala ama gercegi degistiremezsin gercekler bir gun ortaya cikacak," yahu bunu soylemek icin bu kadar mantiksiz seylermi yazmaniz lazim. DNA testi, araba kazasi falan filan, okumus insan biliyor cok fazla kotuluk gormek izlemek her kesi bulandiriyor, tadi kaciyor, bu senaristler hic mi ders almiyorlar. Yani ben senarist olsam yazdigim zaman bulanirdim. Iki cirkin ve sinir bozucu oyuncu sokmuslar bu diziye kotulugu uzatiyorlar. Tanitim fragman'da hatirliyorum Savas Bahara gercegi soyledi yani bu isi Savas cozecek. Hepinize sabir diliyorum allah kolaylik versin.
05.05.2014 - 23:31
0   0

zeynep demiş ki;
efsun ile annesi nasil öyle bögüre bögüre rol kesiyorlar... "izin almadan arabami almis, benim arabam benim" diye bagirtiyorlar... iyi hosda senaristler,yönetmenler siz bu kiza zaten diger kizin temelden ailesini caldirdiniz, o araba zaten özünde baharin arabasi oluyor... kizin sevdigi insanlari dahi elinden aldiriyorsunuz... senaryoda cok delik var + fox tv nin seyircisine saygisi yok... her bölümün bitisinde bir sonraki bölüme dair yükseliyorlar akabinde daha bölümün basinda fosluyorlar... bir kac kez böyle oldu... örnek, baba sahilde vicdan yapiyor, o hisminan evde bulunan mehmet emin & co ya söylemek icin hisim yürüyüsü ile eve giriyor, (hatta ben yolda adama araba carpar simdi dedim ama bu dedigimi bu bölümde hizmetci icin kullandilar) sonrasi fos... otel odasi olayi, kiz kosturup gidiyor, bir sonraki bölümde orada kimseyi bulamamis oluyor... en komigide bu bölümde, hizmetci kiz kostur kostur bahara söylemeye gidiyor, %100 emin gidiyor, sonra ayni kizcagiz %100 tirsiyor adeta bildiklerini unuturcasina korkuyor, komik... senarist bahceden domates toplatir gibi öne cikan engelleri öldürtüyor anneye... :) ben yusuf beyin senelerdir gönderdigi paraya ne oldu onu merak ediyorum... efsun dersane parasini ne yapti (hizmetcinin ev parasi haladan gelmisti yanlis hatirlamiyorsam)... senaryo iste her kim yaziyorsa... :) bir komik bölümde ilyastan vardi, sabah koltukta cay keyfi yapiyor yalanlari yüzünden biri daha ölmemis diye... sonra kiz ölüyor adamda zerre üzüntü yok... :D
05.05.2014 - 22:00
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler