logo

Galip Derviş 43. Bölüm izle

Özet: Kanal D’nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in oynadıkları sevilen komedi polisiye dizisi “Galip Derviş” bu hafta da keyif dolu yeni bölümü ile bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünün konusu ise şöyle; Derviş, seansı sırasında Fırat’ın bir hastasından hediye olarak kol saatini aldığını öğrenir. Çok şey borçlu olduğu Fırat’a bir hediye almayı daha önce kendisinin akıl edememiş olması onu çok üzer. Aynı günlerde Fırat’ın oğlu Berk ve arkadaşları, Derviş’ten dersleriyle ilgili bir konuda yardım istemeye gelirler. Ellerinde bir define haritası vardır ve Derviş’ten haritanın şifrelerini çözmek ve definenin gömülü olduğu yeri bulmak için yardım isterler. Derviş de Fırat’a bir iyiliğinin dokunması umuduyla bunu fırsat bilir.
Yıldız demiş ki;
Kesinlikle eski bir bölüm degil bu. İlk bölümden beri izliyorum büyük bir zevkle eyer öyle olsaydı bilirdim. Dizi cok süper, zaten şu an Alman kanalında orginal olanı Amerikan Monk oynuyor onuda izliyorum ;) ve türkce olarakta olmazı ayrı bir sevinç bence biz Almanya'da yaşayan gurbetçiler icin. Lütfen sakın dizi kaldırılmasın biz severek izliyor ve bi sornaki bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz. Dizi cok kısa sürüyor aslında iki bölüm arka arka yayınlansa cok harika olurdu :) iyi yayınlar ve teşekkürler Kanal D :)
12.05.2014 - 10:59
0   0

abdülkadir demiş ki;
seki bölüm tekrar bu eskiden 10 bl falan önce izlemiştim hatırlıyorum eski yteni diye kandırmışlar beli tekrarbu araştırın izleyenlere sorum eski bl bu
06.05.2014 - 23:02
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler