logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 10. Bölüm izle

Özet: Ateş intikam peşinden koşarken Bahar’ı ne kadar yaraladığını fark etmez. Gözü annesinin babasının katilinden başka bir şey görmez. Efsun Ateş’in dövmeli adamla ilgisi olduğunu çözer. Her fırsatta takip edildiğini söyler, Ateş’i yanına çağırır. Efsun sonunda istediğini başarmış iki sevgilinin arasına kara kedi gibi girmiştir. Hatice işten atılma raddesine gelince müştemilattakilere iyice bilenir. Olanları öğrenmeye foyalarını ortaya çıkarmaya kararlıdır. Belediyenin gecekonduları istimlak edeceği haberi müştemilata bomba gibi düşer. Nuran da İlyas da iyice köşeye sıkışmıştır artık.
selu demiş ki;
baydi ya artik ortaya ciksin !!!
30.04.2014 - 00:12
0   0

celavie demiş ki;
SU Efsun cok adi bir kiz!!!!!!! Diziden sogutuyor insani:(((((((((((((((((((((((((((
28.04.2014 - 09:51
0   0

nika demiş ki;
Nuran cok super rolunu oynayir...
28.04.2014 - 07:29
0   0

Pinar demiş ki;
Bir turlu cinayet isledikleri ortaya cikmiyor ve hep son anda kurtuyorlar! Bahar cok saf dunyadan habersiz ve efsun desen cok fena kendini bisey saniyor ve cok kaba, hanimefendilik yok ve anneside oyle.... birde o bagirmasi yok mu sinir oluyorum. Bu dizi fazla surmez cunku: artik sacmaladikca sacmaliyorlar yani. Son bisey daha efsun lutfen saclarini boyatsin acayip cirkin :o
28.04.2014 - 04:25
0   0

sezzy demiş ki;
Tam herkes herseyi ogrenecek derken agzimiza bir kasik bal calip yine herseyin ustunu ortuyorlar. Allah bilir Hizmetci kizi bir sekilde Efsun sirkette engelleyip Mehmet Zaim Beyle konusmasini onleyecektir. Mehmet Zaim Bey de araya hatirli birilerini koyup evin yikimini durduracak. Bakalim Bahar.la Atesin arasi duzelebilecek mi???
28.04.2014 - 03:57
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler