logo

Fatih Harbiye 33. Bölüm izle

Özet: Neriman ve Şinasi’yi birlikte gören Macit, kıskançlık krizine girer. Macit’le aynı duyguları paylaşan bir diğer kişi ise Rüya’dır. Rüya, kendi deyimi ile iş arkadaşının kafasının karışmasından son derece rahatsızlık duymaya başlar ve bu duruma bir son verebilmek için harekete geçer. Nezahat ile Asım, birlikte verdikleri sözü artık resmileştirme kararı alırlar. Duygu, Pelin’in gerçek planlarını öğrenince Özgür’e haksızlık ettiğinin farkına varır. Şahika, Duygu’nun üzgün halini fırsata çevirme çabasındayken, Neriman’ı sürprizler beklemektedir...
celavie demiş ki;
Türkce gramer bilmeyenler yorum yapiyorlar:)))))))) Tesekkürler Berrin:))))
29.04.2014 - 11:37
0   0

nurcan demiş ki;
Ayni sözleri tekrarlaya-tekraröaya dizi cevirmisler.NE GÜZEL !! Hic text ezberlemelerine gerek yok....Aptalca bir DIZI sadece kavga ve asiri baski:((( Ve sürekli basa dönmeler veeeee bakismalar uzun- uzun:((( size ii seyirler...Ayrica burda yorumlar cikmadigi icin insanlar FACEBOOK veya twitter da yaziyorlar artik....Zira anin da cikiyor yorumlari!!!
29.04.2014 - 11:33
0   0

berrin demiş ki;
celavie arkadas tamamen katiliyorumyorumunuza yüreginize saglik. Bu DIZININ ÜSTÜNDEKI ÖLÜ TOPRAGI KALKMALI.!!!!!! En basta MACIDIN Buzdolabi ANNESI,PELIN VE ANNESI, KADER, FAIZ BEY, SINASI VE ANNESI vede SAHIKA:(((((((((((((((((((((((((((((BUNLAR NEGATIV ENERJI SACIYORLAR...Pelinin ölmesini bende istiyorum.Ve Facebookta olacakmis galiba öyle bir sey yani Pelin ölüyormus!!!!!
28.04.2014 - 10:51
0   0

celavie demiş ki;
senin cok anladigin belli oluyor:))))) Geriye dogru tüm yorumlarida oku....
28.04.2014 - 01:20
0   0

NARGİZ demiş ki;
celavie kizmisin erkekmisin belli deyil insana layik olmayan davranis yapmissin.super dizi sen anlamazsin
27.04.2014 - 21:58
0   0

NARGİZ demiş ki;
Sinasiye uzuluiuyorum ama Nerimani Macite yakistiriyorum.Pelinse guzel olmaknan deyil iyi kalbli olsa daha guzel gorunurdu.o da dogruki zevkli giyiniyor/Sahikadansa hoslanmiyorum.osa Cihanin Askina layik deyil.Fahriye cok seker bir kiz.en cokda ona bakiyorum.Macid Nerimana gercekden asik gibi bakiyor.
27.04.2014 - 21:49
0   0

celavie demiş ki;
yine berbat bir bölümdü:((( Hep ayni replikler ve ayni kavgalar.....Ask dizisi degil horoz dögüsü dizisi oldu.SIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII artik:((( Ismini D E J A V Ü koysalardi.Uzun-uzun susmalar, bakismlar ve birsürü dengesiz insan.ve durmadan basa dönmeler.Koskoca PEYAMI SEFA NIN ESERININ icine etmisler:((((((((((( Nerimani ben hicte ÖDÜL kazanmisa bir OYUNCU olarak kabullenemedim.MACIT te ayni sekilde daha cok calismalari lazim....
27.04.2014 - 11:11
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler