logo

Kara Para Aşk 7. Bölüm izle

Özet: Parayı verip kardeşini kurtaracağını düşünen Elif, Ömerin uyarısına aldırmadan kapıyı açmış ve Sıtkının cansız bedeniyle karşı karşıya kalmıştır. Hayatının şokunu yaşayan Elif, katil olduğunu düşünmektedir ve büyük bir sarsıntı yaşamaktadır. Ömer olayı çözmeye çalışırken bir yandan da var gücüyle Elife destek olmaktadır. Sırrını paylaşacak başka kimsesi olmayan Elif çaresizce Ömere sığınır. Elif kardeşini bulmak konusunda iyice ümitsizliğe kapılmışken, Ömerin bulduğu bir ipucu olayların seyrini birden bire değiştirir. Nilüfere giden yol yeniden açılmak üzeredir. Holdingin partisinde gazeteciler tarafından görüntülenen Ömer ve Elif, ertesi gün gazetelere haber olmuştur. Bu durum ikilinin başına hiç beklemedikleri sorunlar çıkacak ve ayaklarına dolanacaktır. Tayyarın Pınardan duydukları Ömere dair şüphelerinin artmasına neden olur. Bir an önce Ömerin gerçek amacını ve kimliğini öğrenmek zorundadır. Bunun için Ömere hayır diyemeyeceği bir teklifte bulunur. Bu arada aşk acısı çeken Mert hırsını çıkarmak için Zerrinin kapısını çalar. Mertin anlattıklarıyla şaşkına dönen ve öfkelenen Zerrin herkesi zora sokacak bir karar alır.
nigar demiş ki;
Engin bey iyi oyunçu olduğu kesin, ama bu diziye belki Tuba hanımın eşi çekilmiş olsaydı, olsunki, daha heyacanverici etki yapardı. Hem de Onur bey de olduqca başarılı bir aktyordu. Gizemli cinayetlerin peşinde koşan polis rolunu çok iyi canlandıra bilirdi.
29.04.2014 - 14:09
0   0

melis demiş ki;
unuttugum cekim yapanlar dedimde bakin MYY ne acilar ne felaketler yasandi hic aglama sahnelerni uzattilarmi iste cekim böyle yapiir UEK oda öyle demekki cekim yapanlar bu hatayi yapmiyorlar .hayir yani yabanci ne filmler ne diziler seyrettik onlarda yok bu uzatmalar neyse demek izleyici seviyorki onlarda cekiyorlar benden iyimi bilecekler
27.04.2014 - 12:40
0   0

melis demiş ki;
merhaba evet lalem aynen gereksiz aglamalar sinir bozucu tekraaar tekraaar uzun uzun hic gereksiz diziden sogutuyor sanirim bunu cekim yapanlar söylüyorlar agla agliyabildigin kadar bagr bagrabildigin kadar offf cok SIKICi oluyor o zaman diger dizilerdede böyle dakikalaaarca bakismalar adimlar ya nasil cekim yapiyor bunlar .o hatalari pek görmüyorum artik alistikceketli yelekli gibi seylerede mantik hatasi komik .misal,zerrin hanimin bizim ailede kaldirilmaz böyle seylerne sacmalik.ben artikdiger dizilerdeki gibi tahmin yapmiyacagim bu dizide cinayeti isleyenler belli amaclari belli gelismeleri seyredecegiz.evet selin cocuk ytistrmede yazdiklarin kesinlikle dogru bu en cok büyük olanda yasaniyormus ben cocukla sorunum olmadigi icin bilemiyorum cevremdekilerde gözlemledigim.elif ömer yakisiyorda ömer kestirsin artik su sakallarin oyunculugu y merhametli anlayisli bakislari güzel oynuyor elif zaten gercekten güzel kiz allah özenerek yaratmis ah birde su berbat aglamasi olmasa
27.04.2014 - 12:36
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. Sevgili NİGAR’ında söylediği gibi iyi bir hikaye yazmak kuvvetli bir hayal gücü gerektiriyor ama bu hikayeyi kaliteli ve inandırıcı bir şekilde işleyebilmek daha fazla çaba ve itina gerektiriyor. Ayrıca senaristlerin genel kültürünün çok geniş olması ve yazdıkları konularda araştırma yapmaları şart. Maalesef dizilerimizin senaristleri bu konuda zayıf kalıyorlar. Onlarca bölüm süren ve her hafta yeni bir bölümü çekilen bir dizi için bir sinema filmine gösterilen itinanın gösterilmesi zor olsa bile gönül bunu istiyor. Bu dizi iyi başladı ve çok umut verici ama sadece akan olayların işlenmesi, karakter açımlarının ihmal edilmesi ve itinasızlıkların artması düşündürücü. Ayrıca o ilk bölümlerde bütün ipleri elinde tutan, çevresindeki herkesi kullanan ve herşeyi bilen kudretli bir adam gibi lanse edilen Tayyar karakterini sadece ölüleri kesip biçen, bütün iplerini Metin’e vermiş, çevresindeki olup bitenlerden haberi olmayan, edinmek istediği bilgileri güçsüz bir kadına işkence ederek elde eden sıradan bir sadiste dönüştürmeleri de beklemediğim umut kırıcı bir gelişmeydi. Ben Nilüfer tipini canlandıran oyuncuda bu bölümde bir gelişme gördüm. Bilhassa gemideki kahvaltıdan döndükten sonra Metin’den beş dakika isteyip odasına kapandığındaki hali çok inandırıcıydı. Kafası karma karışık, ümitsiz, çaresiz ve ne yapacağını bilmez bir genç kızın halini çok iyi canlandırdı. Nilüfer yeni bölümde hakikaten Ömer’le Elif tarafından kurtarılıyorsa Metin’le bağlantısının devam etmesi ve ikisinin bir aşk yaşamaları ihtimali zayıf. Çünki Nilüfer Metin tarafından kurtarılmadığı için ona bir borcu olmadığı gibi onunla ilişkisini devam ettirmek için bir sebebi yok. Ama onu serbest bırakan Metin olsaydı durum değişirdi Belkide öyle olacak ve fragmanda görülen bir aldatmaca. Bekleyip göreceğiz. LaLem’cim Aslı’nın böyle hırçın ve sevgisiz biri olmasını sen onun anne babası tarafından yeterli ilgi ve sevgi görmemiş olabileceğine sevgili NEJLA’da ailesi yüzünden acı çekmiş biri olabileceğine bağlıyorsunuz. Her iki tahminde doğru olabilir. Bütün insanların kötü davranışlarının bir izahı vardır: mesela dayakçı eş ve babaların % 80 i çocukluklarında dayak yemiştir veya tecavüzcüler de tecavüze uğramışlardır. Bütün bunlar neden böyle olduklarının izahı olabilir ama onların kötü davranışlarını doğru yapmaz. Veya bu nedenle tecavüzcü cezalandırılmamalıdır denemez. Aslı’nın neden böyle olduğunu şu ana kadar öğrenemedik, belki ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz. Şu andaki görünüm onun etrafına zehir saçan ve tepkilerini ergenlik çağında bir genç kız gibi gösteren sevgisiz, kibirli, saldırgan ve kaba bir kadın görünümü. Kendinden başka kimseyi düşünür bir hali de yok. Hem acıklı bir hikayesi olmadığı halde böyle olan insanlarında bu dünyada var olduğu bir gerçek. Herkese sevgiler.
27.04.2014 - 00:39
0   0

Roza demiş ki;
SEVIN kulagima gelen bir duyuma göre Nilüfer kurtuluyor. Zaten bugün cikan fragmanda da kurtarma operasyonu var. Nilüferin herkese asik olma potansiyeli var,iyi veya kötü fark etmiyor:)) Simdi kizimiz Ömer onu kurtardi diye ona kapilmasin? Hatirlarsaniz iflas ettiklerinde ben ne olacagim diye aglamisti. Rahat icinde olayimda kimle olursa olsun durumu var. Fragmanda bir seye cok güldüm:)) Nilüfer Metinin elini ne yapiyor öyle?:) Hayir sen kacirilan kizsin,cig baliklari yiye yiye hafizan mi yok oldu?
26.04.2014 - 22:04
0   0

Sanem demiş ki;
Niluferi Omer ve Elif kurtarirsa ve Nilufer hala Metinin soylediklerine inanip Elife tepki gosterirse cok sacma olur. Zaten Metine inanmasi cok sacma tam bir abtal. Once Elif sevgili bulmus seni unutmus diyor sonra ablana soyle seni kurtarmak icin sacma sapan seyler yapmasin diyor. Leventi senaristler kiskandirma durumlara saklamislar bakalim Omer icin hangi kadini dusunmusler boyle seyler olmasa dizilerimiz anlamsiz olur
26.04.2014 - 05:36
0   0

varim21 demiş ki;
Dizi cok süper olmus! Oyuncularda ayri ayri basarili. Kalitesi gercekten yüksek düzeyde. HELAL!
26.04.2014 - 03:44
0   0

sevin demiş ki;
sagolasin roza.aslinda ben düsüncelerimi yazarak anlatmada pek basarili degilim burada bazi yazdiklarimi sonra okuyunca ben bile bazen nedemek istedigimi anliyamiyorum:))bir sorum olacak sen ve bazi arkadaslar nilüfer önümüzdeki bölüm serbest demissiniz acaba fragman mi yayinladi?yoksa sadece bir fikirmi?cünki ben sonu mutlu bitmiyecek bile olsa senaristlerin metin nilufer askini yazdiigini düsünüyorum nilufer serbest kalirsa bu iliski nasil devam ederki?ancak nilüferin ablasindan nefret edip(ki kafasi biraz calisiyorsa böyle düsünmemesi gerek)metini ele vermeyip gizli gizli bulusmasi lazim yada annesine amerikadan simdi döndüm yanliz kalip basimi dinlemek istiyordum v.s yalanini uydurup metine ulasmasi icin ömere yardim etmesi lazim o zamanda nulifer metin aski suya düser gibi.
26.04.2014 - 00:59
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Yorumuma başlamadan önce selincim sana ve melis arkadaşa baharın neden tepki görmediği konusunda yaptığınız açıklamalar işin teşekkür ederim. Yazdıklarınız beni tam olmasa da büyük oranda tatmin etti. Gelelim dizimize, -aslında yazmak İstediklerimin çoğu diğer yorumcular tarafından yazılmış ellerine sağlık-, doğrusunu söylemek gerekirse ben bu bölümü biraz zayıf buldum. Seninde dediğin gibi itinasız çekilmiş bir bölüm. Metinin yelekliyken birden ceketli görünmesinin yanı sıra senin belirttiğin özensizlikler –ki ben bunları senin yorumunu okuduktan sonra farkettim- bunun ispatı. Benim dikkatimi çeken başka bir özensizlikte elifin yanında parayı getirmemiş olması ve kulübenin yanına geldiğinde kimse yokmu diye sesleneceğine veya geldiğini belirten bir ses vereceğine, korka korka –sanki birşey olacağını biliyormuş gibi- usulce kapıyı açması. Elifin saatlerce ben ne yaptım diye geri zekalı gibi kendisini suçlayıp ağlaması sinirimi bozdu ve bölümün sadece nilüferi arama olayına odaklanmış olması beni sıkmaya başladı. Metinin babası gibi pisikopat çıkması beni hayal kırıklığına uğrattı, -bu arada soysal rolünü harika yapıyor, aynı babası rolündeki erkan can gibi-. Tayyar gibi bir birinin ömerin ailesini davet ederek ömer hakkında bilgi edinmeye çalışması onun gibi zeki ve kudretli biri için basit kaldı. Aslının tavırları hakkında söylediklerine katılıyorum ama onu anlayabiliyorumda. Bazı ebeveynler çocuklarına eşit ilgi ve sevgiyi göstermiyorlar ve onlarda böyle hırçın ve sevgisiz olabiliyorlar. Ben buna şahit oldum, sen tabii ki benden çok hikayeler biliyorsundur, haksız mıyım? Nilüferde hala bir gelişme göremiyorum. Senaristler hem olayı işleyip hemde karakterlerin hikayesini anlatmayı iyi beceremiyorlar. Birçok yorumcunun beğendiği ömer elif sahnelerini bende beğendim ve bende ömerin artık bu onu karaböcek gibi ve bakımsız gösterinden sakalından kurtulmasını istiyorum. İyi geceler.
26.04.2014 - 00:00
0   0

Nejla demiş ki;
Tesekkür ederim sevgili Roza! senin yorumlarini bende zevkle okuyorum, cok iyi tespitlerde bulunuyorsun ve bakis acin her zaman isabetli oluyor! Saygilarimla
25.04.2014 - 23:51
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler