logo

Karadayı 68. Bölüm izle

Özet: Mehmet Saim'in net tavrına rağmen Feride ve Mahir'in evlilik planlarından vazgeçmeye niyetleri yoktur. Feride babasına çok kırılmıştır, kalbinin bir yanı buruk da olsa, heyecanla Mahir'le hayatını birleştireceği günün hazırlıklarına başlar. Feride ve Mahir'i ayırmayı başaramayan Mehmet Saim son kez kolları sıvayacaktır. Bir kez daha Mahir'i sevdikleriyle sınamaya hazırlanmaktadır. Zor da olsa mutluluğun kıyısına ulaşan sevdalıları ve Kara ailesini yeniden acı günler beklemektedir. Sevkiyat günü yaklaşırken, Sinan ve Mehmet Saim arasında kalan Necdet, atacağı adımla geleceğinin şekilleneceğinin farkındadır. Eline geçen fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye karar vermiştir. Ayten ise hamile olduğunu söyleyebilmek için heyecanla Necdet'i beklemektedir. Eve bir türlü gelmeyen Necdet'i bulup müjdeyi vermek isteyen Ayten, gazinonun yolunu tutar. Bu defa karşılaşacağı sürprizle dünyası yıkılacaktır. Orhan'ı sağ kolu yapmak isteyen Seyis ısrarla onu sınmaya devam eder. Bu arada Orhan'ın yakın zamanda çıkıp elini kolunu sallaya sallaya dolaşacağı fikri Yılan Berdan'ı çileden çıkarmaktadır. Seyis yüzünden Orhan'ı öldürmeye cesaret edemeyen Yılan'ın boş durmaya hiç niyeti yoktur. Bambaşka bir yolla intikamını almaya karar verir. Yılan Berdan, Orhan'ı ve Kara ailesini can evinden vurmak üzeredir.
ferda demiş ki;
Roza KPA YI SEYRETMEDIGIM ICIN (ZIRA GÜNDEMDE FAZLASIYLA YAR KARA PARADA KACAKCILIKTA:(((( EVET HAKLISIN OKUDUM VE ÜZÜLEREK "wilkommen im club":)))))) diyorum. Sezzy ve Berran arkadaslarimada duyrulur!!!!!!!!
27.04.2014 - 13:45
0   0

Roza demiş ki;
Ama FERDA bu iki senaristimiz diger dizilerinde KPA da iyi seyler yaziyorlar simdilik:)) Orada iyi insanlar FOBI durumu henüz bas göstermedi:)
26.04.2014 - 22:10
0   0

ferda demiş ki;
Bu senaristlerin iyi seyler ve iyi insanlaiklara karsi fobileri oldugunu yazmistim.Demekki hakli cikm isim Roza arkadas:) Zaten kindar bir sekilde AILEYI MAHVETMEYE BASLADILAR.(((((( Sanki SINAN ideal Damat mis gibi...Oda kendisi gibi Kacakcinin oglu ve kötü bir Insan hatta MAFIA:( Neyse otursunlar kendileri seyretsinler!!:( Ayrica TC Berran ve Sezzy arkadaslara katiliyorum ...IYI PAZARLAR:)))
26.04.2014 - 12:38
0   0

Roza demiş ki;
Yeni fragman cikmis,bayagi karamsar. Yeniden döndük baśa. Dügün falan olacagi yok. Mahir ve Feride üzerinden oyunlar oynanmaya baslamis. Yalan söylemeler hafiften ayrilik sinyalleri verdi bana. 3.sezona giderken herhalde Mahir ve Feride mutlu mesut olmayacaklar demi ama?:) senaristleriminz sacma sapan bir neden yüzünden ikisini nasil ayirabiliriz konusunun üstüne gitmislerdir. Kerime hanim galiba gercekleri ögreniyor ve M.Saimden okkali bir tokat yiyor.Yine kadina siddet:(
24.04.2014 - 23:38
0   0

TC Berran demiş ki;
Musti Kardes, Polis sddeti hep vardida RUSVET,YALAN,IFTIRA PARALARIN SIFIRLANMASI.AYAKKABI KUTLILARI VE CUKULATA ,kutulari,ihaleye nifak katmak GIBI KONULARA INSAFLI OLAMAM M A A L S E F :((((( HELE ÖLDÜRÜLEN GENC FIDANLARI MADALYA ILE ÖDÜLLENDIRMEK:(((((((( INSAFLI OLUNMAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.04.2014 - 23:54
0   0

Musti demiş ki;
Bir kac bölüm aradan sonra dünkü bölümü izledim. Nazif Kara serbest kalmis, Savci Turgut ölmüs. Onun disinda fazla da bir gelisme yok Karadayi cephesinde. Cok fazla kötü karakter var bu dizide. Yilan Merdan tam bir pislik; M. Saim karakteri ise her acidan cok abartili. Neyse, benim demek istedigim bu degil. Arkadaslar, ben bu abartili M. Saim karakteri ile günümüz siyaseti arasinda kurulan paralelliklere katilmiyorum. Günümüz Türkiye siyasetinde bir yozlasma oldugu gercek, ama bu M. Saim'in yaptiklari türünden degil. Yani bir bakanin silah kacakciligi yapmasi, cok abartili bir durum. Rüsvet Türkiye'de sürekli varolan bir olguydu, yeni bir durum degil. AKP belki buna yeni ve gülünc teknikler ilave etti: paralarin ayakkabi kutularinda saklanmasi gibi. Gene demokratik muhalefete karsi polis siddeti her zaman vardi Türkiye'de. Yani polis siddeti AKP döneminde ve Gezi eylemleriyle baslamadi. Türkiye gecmiste cok daha agir asker-polis siddeti gördü. Niyetim burda siyaset yapmak degil. Ben sadece bu tür parallelikler kurarken biraz insafli olunmasini öneririm.
22.04.2014 - 19:41
0   0

TC Berran demiş ki;
Sezzycim,Roza,Ferda ve Hikmet vede diger arkadaslar hepinize katiliyorum.Bilhassa Sezzycim bugünkü durumlara uyulmasi ve güclü kötülerin daima prim yapmasi tesbitine imzami atabilirim. Roza ve Hikmet Kardesin yorumlarini ayni sekilde zevkle okudum.Bende 1 sezon daha kaldiramam:(( Artik bitmeli!! Ayrica bizler burada koltuklarimiza gömülerek Kötü güclülerin zayif insanlari nasil mahvettikleri ni izlemenin neresi keyifli ???Onuda anlamis degilim.Bakan Beyin kendinin Bakan olmasina katkisi olan Halktan birine bu denli terbiyesizce davranmasi hangi kitapta yazar Ki, Türk misaperverligine ters düser:(((Sonra Islam dinindede MISAFIR anlami büyük bir kelimedir.TANRI MISAFIRI diye bir tabir vardir.Sürekli Ailelerde her yiyecekten fazla yapilirki aniden gelecek ve gelebilecek kisi icin tedbirli hareket edilir!!! Diyecegim randevulu gelenin disinda aniden "CAT KAPI" gelenler icin bile her zaman hazirlikli olunur ve bize böyle terbiye verildi büyüklerimiz yani babaanne,anneanne ve dedelerimizden böyle ögrendik.Cocuklugumuzda canimiz cekip asirdigimizda ARAP bACIMIZ bizi sandik odasina kilitlerdi CEZA olarak;((( Uzun lafin kisasi cok cirkin bir aksiyondu SADOGLU Ailesi görgüsüzlügünü sergiledi:(((
22.04.2014 - 16:44
0   0

Nurtop demiş ki;
Artik seyredecek halim kalmadi.hic mi iyi bir Olay yasanmaz.hep kotulukler.allah seyretmeye devam edenlere sabirlar versin.
22.04.2014 - 09:03
0   0

Roza demiş ki;
Münir Özkul,Adile Nasit,Itir Esen li "bizim" aile filmi vardi hatirlarmisiniz? Zengin baba kizini eve döndürebilmek icin Tarik Akanlari evden artirir. Güzel ama miladini doldurmus bir filmdir. Bu filmi mi taklide basladilar simdi de :( Bölümler uzatilma modunda. Konular uzadikca uzamaya basliyor. Ben bu nedenden dolayi dizinin ücüncü sezona girmesini istemiyordum. Bazilariniz yaza final diyor ama Bergüzar daha gecen gün mikrofonlara dizi yeni sezonda da devam edicek dedi. Yalan mi atiyor simdi bu oyuncu? Eger bu saatten sonra Feride babasindan kuskulanmazsa beyninden süphe edicegim. Yakinda Süeda da patik örmeye baslarsa sasirmiyacagim. Ayten bütün sorulariin cevabini kendi gözleriyle gördü. Feridenin Nazif babalarin evinde ki sicak karsilanisi,Mahire yapilan kahve haricinde bölümde begendigim hic bir sey yoktu. Ilknurun Bülente geri dönebilme sinyallleri de tuzu biberi oldu :)) Igorda hayel kirikligiydi. Adam bagkur emeklisi görunümünde bir garip adem.
22.04.2014 - 08:40
0   0

sezzy demiş ki;
Gunumuzun olaylarini dusunursek bu dizi gercek hayattan uyarlanmis. Gucu elinde tutanlar bununla yapmak istedikleri butun pislikleri yapabiliyor. O nedenle bu diziyi izlerken kotuleri yaptiklari a artik hic sasirmiyorum. Mevkilerinden aldiklari gucu pis emelleri ici sinirsizca kullaniyorlar, etraflari her dediklerini yapan yalakalarla dolu. Onuruyla, yasam savasi vermeye calisan durust insanlar caresiz. Isyan etseler, itiraz etseler ne fayda. Yureginde sevgi yerine nefret duygulari olan zalimler de elbet bir gun cezalarini cekecekler. Bakalim herkesten saygi goren bakan bey de pislikleri ortaya dokulunce ne yapacak??
22.04.2014 - 05:58
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler