logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 9.Bölüm izle

Özet: Efsun DNA testinden kaçmanın yollarını arasa da Ateş’i atlatamaz. Mecburen örneği verir. Kaderini kendi elleriyle dönülmez biçimde değiştirmiştir. Beyza’nın yaptığı şantajı konaktan biri daha öğrenir. Sır yayılmaya başlamıştır. Hülya para verdiği halde Efsun’un DNA testi yaptırdığını öğrenince delirir. Efsun’un sinsice hareketlerinden haberdar olmak için ona bir tuzak kurar. Hülya’nın Efsun’a kurduğu tuzak Bahar’ı ve Ateş’i de etkileyecek, aşklarının yolunu değiştirecektir.
serife demiş ki;
dizinin en son bolumun de arabayi kaldirimin ustune park etmis ates indikden sonra kaldirim da gorme engelliler icin sari serit var orada lutfen daha duyarli olalim herkes boyle yaparsa olmaz .insanlari yanlis bingilendirmeyelim lutfen.
23.04.2014 - 17:25
0   0

Serhat demiş ki;
Sinir olarak bir bölüm daha geçti artık ortaya çıkmayacaksa gerçek kızı olduğu baharın o sahneleri çok çekmesinler Baharın hayatı değişti evet bu aşıkar güzel bir işe girdi hayatında sevdiği bir adam var ve sevdiği adam onuda seviyor lakin efsun artık dönülmez bir yola girdi bugun olmazsa başka bi gün patlayacak hizmetçi çok pis yakaladı bununla beraber bide adli tıptadi var sırlarını bilen bilen kişi sayısı git gide artıyor bu da kötüye işaret Ateşin Birden efsunu bırakması olmamış bence bi de o kadar mesafeden efsunun o dövmeyi görmesi imkansız atahanların bu işin içinde olduğunu düşünüp şirkette o dövmeyi kağıda çizmekte ayrı bi handikap bu kadar tribe girip yaptırmam adli tıp diye ayak direten bi kızdan da süphelenmemesi ayrı bi olay
23.04.2014 - 06:33
0   0

TC Berran demiş ki;
1-2 ilave daha: Efsun hem hafif ve ahlaksiz karakterli yani kötü bir KIZ!!!! Annesi onu görmüyor resmen yatip-kalkiyor erkeklerle.Birde KIZKARDESINBIN ILGI DUYDUGU ALP'I PARALEL IDARE EDIYOR.SIMDIDE ATES'e göz koydu....Tüm.bunlara ragmen esas KARAKTERSIZ VE PARAGÖZ NURAN Bahara ahlak bekciligi yapip cemkiriyor. Kzcagiz inasil aglatti:(((( Pislik KADIN BIRDE Allaha dua edip yalvarmasi yokmu PES dedirtiyor;((((Hayat caliyorlar.Ve isleri rast gitsin diye ALLAHA YALVARIYOR:((((((((
22.04.2014 - 17:54
0   0

MAKA demiş ki;
inanamiyorum bence bu doktorlara karsi sayqlslzllk DNA testinin boyle kolay deyise bilmelerine inanamiyorum .-.bu bi vicdansizliq. her hansi bir insanin sunu yapacagina inanamiyorum. Lutfen dizilerde olsa bile boyle seylere yol vermeyin!
22.04.2014 - 15:58
0   0

Dicle Çakıroğlu demiş ki;
yok artık baydı artık kız tahsilsiz aptal koskoca türkiyenin en zaengini en akıllı avukatı kandırıyor abukluk daha adam rüşveti alırım deyince bu dizi bitti artık baharın kızı olduğu belli olmalıydı ve ona göre senaryo genişletilmeliydi e ne olacak cahilleri kandırın işte hiç olmadı
22.04.2014 - 12:03
0   0

Shahnaz demiş ki;
Merheba her kese, Bahar,ates,mehmet emir,cok gozal oynoyolar.harika ,ama bo efsun va annesinin yaptiklari omaram bo kadar da rast gitmaz.insan sinir olor.bo anne kiz.her plan yapiolar,rast gidior.insan sinir olor.yaani allah kutulere bo kadarde yardim etmez.senarist dan rija edirok bo kotu insanlarin yaptiklarina bir son versin.dizi o zaman cok izlener.nouran ginede bagirir,basim agrior onon bagirmalarinan. Dizi da tam emeyi olanlara,saygilar.
22.04.2014 - 02:47
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran, tum dediklerine aynen katiliyorum. Adalet artik gucu elinde olanlarin oyuncagi oldu. Allah.in rusvetcisi o kadar goruntulere ve ses kayitlarina ragmen hic sevmedigim bir kanala cikarilip eline de bir senaryo vermisler. Akillarinca once halkin gozunde sonra da yargida aklayacaklar. Gercekten de cok mide bulandirici seyler oluyor. Diziler bile artik gercek hayattan alinma gibi. Rusvetler, parayla susturup satin almalar. ..... insan elinde olmadan isyan ediyor hep kotuler mi kazanacak diye. Efsun.la annesi mahalledeki kizin hic sucu yokken adini cikardilar. Efsun da annesi de Bahar icin bile hep kotu konusuyorlar. Halbuki Efsun o zir deli ile yatip kalktigi halde Mehmet Emir Beye bile Baharin sevgilisi oldugunu soyledi. Bu ana kiza dayanamiyorum. Babalik da herseyi bildigi halde oyle sessiz pisirik kalmasi sinir bozuyor. Artik guzel birseyler olsun istiyoruz. Insallah burda yine yorumlarini okurum. Sevgiler.
22.04.2014 - 01:18
0   0

gul demiş ki;
ay bu ne beee tek yapin sunu cok mu zor?
21.04.2014 - 21:51
0   0

TC Berran demiş ki;
Sezzycim haklöisin.Hani YGA da da DNA sonucu HAVVA tarafindan manupule edildiginde cok kizmistik.Ama orasi Türkiye o zamandan bu yana neler-neler duyduk.Ne Montajlar,ne Tapeler, ne Videolar v.s., v.s., Türkiye katiller ve sahtekarlar cennnet oldu cikti. Simdide CIA v eya STASI (DDR)ye özendiler. Allah sonunmuzu hayir etsin.Bindik bir ALAMATE gidiyoruz KIYAMETE:(((( Bu DIZI beni stress yapiyor ANA-KIZ ve HALA vede santajcilara geriliyorum.DNA testini ne kadar basit hala sokuyorlar..Cok ciddiyetsiz bir aksiyondu.Bu hayat mamat meselesi bile olabilir. Ama desene RÜ$VET zaten dizboyu .Burda yapilimis devede kulak..Evet bende Babaanneyi sevmem hep CADI rollerde oynar..Kizida ona cekmis.Demek ATESIN Ailesinin cinayetinde onun parmagi var.YANI tetikci ve dolayli K A T I L !!!!!!! SEVGILER
21.04.2014 - 14:57
0   0

canan demiş ki;
simdi sibel hanim onlar allaha dua etdikleri icin isleri yolunda gitmiyor ki, sadece diziye heyecan katmak icin oyle her kes efsun deyilde baharin mehmetemirin kizi oldugunu oyrense dizi bitmek zorunda kalir ama.
21.04.2014 - 08:18
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler