logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 8.Bölüm izle

Özet: Bahar görücülere Alp’le evlenmeye niyetinin olmadığını söyleyince ortalık karışır. Efsun DNA testini nasıl atlatacağını düşünürken yine ayağına Bahar dolanmıştır. Alp’e ne yapıp edip Bahar’ı evliliğe razı etmesini söyler. Alp’in çabaları Ateş ile Bahar’ın arasında soğuk rüzgarlar estirir. Hülya’nın tek derdi ise Efsun’un yasal mirasçı olmasını engellemektir. Bunun için bedel ödemeye hazırdır. Efsun’u DNA vermemesi için ikna etmeye çalışır ve şimdilik bunu başarır. Nuran ve Efsun oynadıkları oyunu sürdürmek için çırpınırken konak sakinlerinden biri sırlarını öğrenir. Artık onların işi daha da zordur. Nuran’la Efsun’un çevirdiği dolaplar çözülmek üzeredir.
Gamze demiş ki;
Efsun cok tatli, hayranim ona
19.04.2014 - 01:28
0   0

Shahnaz demiş ki;
Bo noran artik bagirmaga bashliyipdi.yoroco.omaram senarist bo anne gizin yalanlarina bir son verer.conki insan sinir oloyor.bahar,ates,mehmet emin ,chok iyi oyonju.dizi da karakterlari harikka. Bo dizi da tamam emegi olanlara saygilar.
14.04.2014 - 13:47
0   0

Sevgi demiş ki;
bu efsunçok gıcık kız
14.04.2014 - 08:14
0   0

hermes demiş ki;
bencede cok aptalca bir senaryo. Baharin Annesinin resmini bizde gördük.Ondan böyle bir "CIRKINLIK ABIDESI"(EFSUN) olamacagi kesin olmasina ragmen, Senaristlere "siz neyin pesindesiniz???? diye sormak lazim. Ates Dedeyi resmen takip etti ve BAHAR ismini duydu ve takip etti ,,,
14.04.2014 - 05:02
0   0

sezzy demiş ki;
Haklisiniz. Ben de daha once yazmistim, Bahar annesine benzedigi halde, ustelik Efsun.un odasinda resmi oldugu halde kimse bu benzerligi farketmiyor. Daha sonra Mehmet Bey benzerligi soyledi ama ustunde durmadi. Hizmetci de cok paragoz. Bunlari ha bire yolmak icin bildiklerini anlatmayacak. Bence Efsun sonradan hala ogluna donebilir. Bahar.in babaligi artik konusmali. Cok durust ama bir o kadar da korkak ve pisirik biri.
14.04.2014 - 02:34
0   0

can demiş ki;
yasemin hanım 7. bölümde bahar a aşık olduğum kadına ne kadar benziyorsun demiş,bu daha kötü...
14.04.2014 - 00:32
0   0

yasemin demiş ki;
senaryoculara !!!!!!!!!!!!!!!!! sizmi aptalsiniz ,turk milletimi? dedesi geliyor, annene ne kadar benziyorsun diyor , yillarca hasretini ceken asik olan adam ne hikmetse gormiyormu? bilmiyorsaniz ugrasmayin bir bilen ugrassin, senaryoyu o yazsin, bosuna maas almayin , ihtiyaci olan mantikli yazan birisi gelsin yerinize 282
13.04.2014 - 23:55
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler