logo

Bugünün Saraylısı 22. Bölüm izle

Özet: Rezzan ve Savaş'ın büyük sırrını bildiğini öğrenen Ata, Savaş'a karşı olan güvensizliğinde haklı olduğunu bir kere daha anlar. Artık Savaş'ın, Ayşen üzerinden bir plan işlettiğine emindir. Rezzan ve Ata'nın konuşmasına şahit olan Üftade, Rezzan ve Ata'nın dillendirdikleri gerçeklerin sadece bir kısmını duyar. Hiç ummadığı bu gerçeğin Üftade üzerindeki etkisi ağır olur, Üftade'nin hazmetmek için zamana ihtiyacı vardır. Süreyya, Rezzan'a boyun eğmemekte kararlıdır. Rezzan, Savaş'ın Süreyya'yı kullandığını iddia ederek oğlunu itham eder. Atıf'ın bir iş karıştırdığını düşünen Feride, Atıf'a olan güvenini artık kaybeder. Zaten sorunlu bir hamilelik geçiren Feride, tekrar sancılanır. Ancak bu sefer yanında Selim olur. Ata, Savaş'ın tüm gerçeği bildiğini Fatih'e anlatır. Ayşen'i Savaş konusunda ikna edemeyen Ata, Fatih'ten yardım ister. Fatih'e büyük rol düşer. Çıkış yolu kalmayan Fatih her şeyi göze alarak elindeki tek kozu Savaş'a karşı kullanır. Fatih bu kez Savaş'ın ayağına basar. Ancak Savaş'ın yenilmeye niyeti yoktur. Son olanlar artık Fatih ve Savaş arasındaki hesaplaşmanın dozunu artırır. Büyük planının hamlelerini akıllıca tasarlayan Savaş, Ata'yı önemli bir seçimin ortasında bırakır. İyice köşeye sıkışmış olan Ata'nın, Savaş karşısında vereceği karar, her iki tarafın da kaderinde önemli rol oynayacaktır.
sezzy demiş ki;
Merhaba Maka, sevgili Berran ve tum yorumcular. Daha ilk bolumde Savasi hic gozum tutmamisti. Ben doktorun sevgisine inaniyordum. Aysen.i de o hakediyordu. Neslihan Aysen.e o kadar kustahliklar yapip asagilarken Savas hic umursamamisti bile. Ama sonralari o israrci bir sekilde Aysen.e kendini inandirmak isterken ben bile inaniyordum. Amaa uc dort bolumdur Savasin sevgisinden suphelenmeye basladim. Insan bu kadar da rol yapabilir mi?? Ayseninki de aptallik derecesi de bir saflik. Bu kizda konusurken tabii olmayan birseyler var. Kucuk hanimefendide de ayni seyi hissetmistim. Agiz yapisi mi , konusma sekli mi bilemiyorum. Sureyya cok tatli. Hepinize guzel bir haftasonu diliyorum.
19.04.2014 - 03:23
0   0

TC Berran demiş ki;
Zeynep Kardes Diger Dizinin ismi: " FATIH HARBIYE" BUNUDA YORUMLARSAN SEVINIRIM:)) SEVGILER
17.04.2014 - 22:12
0   0

TC Berran demiş ki;
Iste budur:)) H a r i k a bir YORUM Zeynep Kardes !!! Yüregine saglik!! Kelimesi-kelimesine katiliyorum.Zevkle okudum:))) Senaristlerinde okumasini cok isterdim!!!!!Iste buyrun 22 Bölümün özeti tepe-tepe kullanin....Zeynep Kardes ayni sekilde sayet izliyorsan Ki, ben 7 haftadan beri izlemiyorum.Ancak fragmanlardan degisen birseyin olmadigini ayni tekdüzelikte patenaj yapiyor.Onuda özetlersen sevinirim...Sevgiler:))
17.04.2014 - 18:15
0   0

hermes demiş ki;
Duru arkadas hakli..Süreyyanin tek tarafli ask icin histeri nöbeti gecrip bagirip... cagirmalar abartili. hemde cok...Insanda biraz gurur olur.Nedirki bu erkek düskünlügü ve onlarabu kadar deger verip payelendirmek????? Sonra ezilen kadinlar oluyor ve aglalamaya basliyorlar. Hersey kararinda olmali.AYARINDA OLMALI. (kime gerektiginden fazla deger verirsen: sen degerini kaybedersin::::)Diger abartanda Üftade onada Ata bey en bastan A$K IZDIVACI OLMAYACAGINI söylemis.O hala dir-dir yapiyor...oda baska bir gecimsiz:((
16.04.2014 - 12:32
0   0

zeynep demiş ki;
anlamakta zorlaniyorum... bazi dizilerin tutunamayip izleyicilar tarafindan ezilmesine seviniyorum... bu senaristin kafasi neyin kafasi acaba... bütün kin, öfke, nefret, öc alma duygusu savasa yüklenmis... adam ata yi her köseden kusatmis, colugunu cocugunu, damadini, esini kizlarini ablukaya almis... her kötüllük savasa yüklenmis... atanin elinde saf kizlari... :) dir dir dir karisi, oglunun kizi hamile biraktigi olayda savasin düzmecesi... bu neyin kafasidir... öbür taraftan, bu neyin kini bu kadar... babasi ata ile is arkadasiymislar, ata daha yetenekliymis, herkes ata yi begeniyormus, karisi bile ataya asikmis... tamamda bunca kin öfke niye... taa atanin kizini istanbula getirme hesaplari, sahit gerekli diye ince hesaplarla kayserilere adam göndert, adam atölyeyi satmadi diye... senaristler, yapimcilar, yönetmenler bu kadar kötüllük ince hesaplar niye... bir bölümdede onca kötüllük ettirmeyin su savasa, koskoca sirkette kötüllük örüyor, bir bölümdede mal mal otursun kaba etinin üzerinde be senaristler... :D komik oluyor yani...
16.04.2014 - 02:07
0   0

Duru demiş ki;
"Ben seni anlayamiyorum", "bu ne demek oluyor simdi?" Zamaninda Ask-i Memnu'da da herkes birbirine "Ne oldu?" diye soruyordu. Bu nasil yemek sahnesidir anlamadim, ikili, dortlu sofradan kalkmalar filan, bi de mekan kapatmalar filan offf nasil yani? Ata bey imzayi atmasa iyi eder, hem Atif'tan kurtulur hem de Aysen sirri ortaya cikar ki zaten bir gun cikacak.Savas aslinda iyilik etmis olur. Sureyya kizimiza da minik bir uyari yapmak isterim, bu delilik, delirme sahneleri olmuyor bana gore.
15.04.2014 - 03:51
0   0

Sanem demiş ki;
Ben Savasa hic inanmamistim sevmemistim onu. Aysenin abartili safligi tasi mum eder ama Savasa hic bir sey yapmiyor. Simdi savas Aysene gercekten asik olmasi ne zaman belli olur?? Tabi ki Aysen her seyi ogrendiginde ve onu terk ettigi zaman, o zaman Savas hangi yollardan onu ikna edecek??? Tabi ki Aysen hic birine inanmaz " tabi soz konusu Aysen olunca her sey beklenir" Aysene askini isbatlamasi icin sadece bir yol var intihar etmek baska yolu yok. Bu dizi benim icin ne zaman guzel olur nasil olsun istiyorum, simdi Aysen her seyi ogrendiginde Savasa karsi acimasiz olmasi ve her seyi onun elinden almasi. Bakalim Savas Ayseni ne hale getirecek umarim bu konuyu cok uzatmazlar cunku sikici olur.
14.04.2014 - 11:18
0   0

MAKA demiş ki;
Selamlar Sezzy.nasllsln? Ben Savasin oyun oynadigini basindan beri biliyordum hetta yazmisdim bile . Ama cok iyi oynuyor. Savas sonunda Ayseni gercekden sevdiyini anliycak
13.04.2014 - 20:54
0   0

sezzy demiş ki;
Cok kotusun Savas, ben bile sevgine inaniyordum. Ama birkac bolumdur oyun oynadigini hissetmistim. Seytani bir zekan var. Aysen, sen de cok aptalsin. Ata Beye aciyorum ama bence Fatih.in dedigi gibi artik Aysen.e gercekleri anlatmali. Feride ile mudur arasinda elektrik basladi. Atif ugursuzundan bu sayede kurtulacak.
13.04.2014 - 18:41
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler