logo

Karadayı 66. Bölüm izle

Özet: Mahir ve Feride ifadeyi, delili aldıklarını düşündükleri anda büyük bir sürprizle karşılaşırlar. Çantayı açtıklarında Sinan'ın onlara yeni bir oyun oynadığını anlarlar. Arabasıyla hızla uzaklaşan Sinan'ı yakalamak ve Nazif Kara'yı özgürlüğüne kavuşturacak delile ulaşmak zorundadırlar. Bu dakikadan itibaren Mahir ve Sinan arasında amansız bir mücadele başlar. Sinan Feride'yi elde edebilmek için her şeyi göze almıştır ama babası ve sevdası uğruna ölümü göze alan Mahir'le mücadele etmenin hiç de kolay olmadığını yaşayarak anlayacaktır.
TC Berran demiş ki;
Selam Roza yorumun SUPER olmus yüregine saglik!! Ilave edecek birsey kalmamis zevkle okudum.Bende Feridenin" ADALETIN BEKCILERIYIZ" sözünü begendim.Keske gercek hayattada olsa:((( Sevgiler ve iyi hafta sonlari:))
11.04.2014 - 11:25
0   0

Roza demiş ki;
Sonunda evraklar hakime elden verilebildi. Evraklari isleme koyabilmek icin hakm odasina kostu. Valla bilin bakalim odasinda misafiri kim? Bu senaristler beni iyice paranoya yapti. Hic bir olumlu gelismeye sevinemiyorum:(( Bu bölümün sacmalik rekoruda Mahirin sabahleyin bicagi yiyip 24 saat dayanmasiydi. Analar neler doguruyor:)). Mahir,Feride ve Yasin Turgutu bulduklarinda ellerinde fener vardi,ama yazilari görmediler. NEDEN acaba? Bu yazilar M.Saime sahne olsun diye yazilmamistir herhalde. Gardiyanlar ve müdürün helvasini yiyebiliriz ama:))) Bölümün en güzel sözü Ferideden geldi " bu gece ikimiz adaletin bekcisiyiz" . Maalesef onlardan baska da bekcisi yok adaletin. Bülentti yeniden hikayenin icine sokmaya baslamislar. Ama onu kesinlikle Ilknur ile görmek istemiyorum. Yasin Songülün nisanlisimi yoksa herhangi biri mi belli degil. Sonucta nisanlilar artik,ne gidin gezin diyen var nede basbasa birakan. Ama Ferideye hic öyle davranilmiyor. Onun Mahirin hayatinda oldugu hissettiriliyor. Offf Necdet,ayten ve Suede sahnelerinden GINA geldi:) Basrol oyuncularindan daha fazla görünüyorlar.
08.04.2014 - 09:16
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler