logo

Karadayı 65. Bölüm izle

Özet: Turgut’un ölümüyle Nazif Kara’nın kurtuluşuna giden kapılar kapanmıştır. Mahir ve Feride’nin tek umudu, savcının odasındaki ifade ve delildir. Adliyeye gittiklerinde ne ifadeyi ne de delili bulabilirler. Mahir’in eli kolu bağlanır, babası için yapabileceği bir şey kalmamıştır. Mahir’i ayakta tutan tek şey, Feride’nin ona olan inancı ve sevdasıdır.Nazif Kara’yı özgürlüğe kavuşturacak ifade, Mehmet Saim vasıtasıyla Sinan’ın eline geçer. Sinan, Feride’yi elde etmek için altın değerindeki bu kozu kullanacaktır. Nazif Kara’nın özgürlüğü yeniden Feride’nin iki dudağı arasındadır. Feride, Sinan’ın koşulunu kabul eder ama Mahir, bu kez Feride’nin kendisini feda etmesine engel olacaktır.
oldie demiş ki;
Sibel. Belgeler savci da kalsaydi Mehmet Saim beye ulasilirdi ama belgeler Sinan da olursa Ulasamazlar.
07.04.2014 - 20:39
0   0

Nurten demiş ki;
gordugumuz gibi yine bizleri yanilti senarist çok uzatiyorsunuz ama bu kadari da fazla her sahnedi saim sinan kazanmasina sinir oluyorum ve yonetmen o kadar delirlere deyinmemeniz saçma gelmeye ba$ladi, hem savginin olmesi kalp krizi dendi çiktilar ne bir otopsi yapildi ne de iyi bir ara$tirma o dosya çantada deyil ben inanmiyorum nede olsa yine bir hayal kirikligi ya$iyacagiz, ya bu gidi$le Nazif babayi asarlar çok yazik olacak iki pislik yuzunden gerçi nejdetti unuttum 3 ki$i birinden kurtulduk ama boyle olmamasi gerekirdi olumu turgutun ben de kendimi teselli ediyorum turgutun farkli olmesini beklerken her sey ortaya çikacak super derken ruya gordum oyle olmu$ olsa dizi hemen biter savginin onunde her seyi açiklar diye beklerken olmadi neyse herkes haftayi iyi seyirler yazilariniz ve yorumlariniz için te$ekurler
05.04.2014 - 21:01
0   0

Roza demiş ki;
BERRAN yorumun beni bayagi güldürdü:))
04.04.2014 - 22:37
0   0

TC Berran demiş ki;
Roza hic bosuna umutlanmayalim:(((((( Sinan gaza basip araba ve cantayla jet hiziyla uzaklasiyor ve FERIDEYLE Mahir saf-saf kalakaliyorlar:(((( Biz Hproz degil DANA bile kessek bu super zeki senarist 2 Bayan bizi sinir etmeye devam edecek:(((((
04.04.2014 - 12:04
0   0

Roza demiş ki;
BERRAN bizim burada da horozu o sekilde kesmek yasak. Bakayim sakli sakli bir sey yapariz artik:)) Valla ben bu dizide Erhan Yazicioglunun oyunculugunu sevemedim gitti. Fazla tiyatro oynuyor. Kesin tanissak hos sohbettir. Evet haftanin merak konusu cantada itirafname var mi?
02.04.2014 - 21:06
0   0

Sibel demiş ki;
Benim anlamadigim bir olay var. Madem bu pislik mehmet saim turgutun ifadesini sinana verecekti, o zaman ifadeyi alan savciyi neden öldürtmeye kalkti?
02.04.2014 - 14:31
0   0

TC Berran demiş ki;
ROZA BENDE BURDA Almanlara caqktirmadan kesecegim horozu::)))) Bende cantada itirafname olduguna inanmiyorum. Sinan ve Babasinin intikam arzulari acimasiz-Esasinda M.Saim hakediyor.Zira ona Sinanin Babasina kalleslik yapip dislamislar Beyefendi ve Yaver!! M.Saim karakterine bu rol daha dogrusu Mafiöse dizi oyunculugu yakismadi. :((( Ayrica kendisi basarili bir sanatrci ama agir bir hastalik gecirdi:(( Ona daha ziyade yarisma SOHBET programlari cok yakisirdi!!! Person olarakta kendisi cok ho sohbet bir kisilige sahiptir.
02.04.2014 - 14:11
0   0

Kerim demiş ki;
Ya bu Turgut a gicik oluyodum zaten, ne igrenc bi karekterdi. Bu dizide kenan imirzalioglu olmasa. Zaten hic cekilmez. Bide feridenin Babasi tam bir fiyasko. Adamin oyunculukla alakasi yok. Keske ona da bisey olsa, gitse.
01.04.2014 - 21:33
0   0

oldie demiş ki;
Turgut'u bagirtira,bagirttira oldurduler yine de yaranamadilar gazetelerde ne bir ilan, ne bir karnaval, nede helva. Sincik sinanin hedefi ne? mehmet saim bey. peki nazif kara asilirsa mehmet saim beye ulasabilirmi? feridenin gonlunu alabilir mi? sonra su geregide goz onune alalim sinan ferideye gercekten asik oldu yani kisacasi belgeler cantada bir sonraki bolumde avukatin elinde. dusuncem
01.04.2014 - 21:26
0   0

aksiyon demiş ki;
sayın izleyciler sinanı çok salakmı zannediyorsunuz itirafnameyi çantaya koymadı
01.04.2014 - 12:47
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler