logo

Karadayı 63. Bölüm izle

Özet: Akın Hakim'in öldüğünü anlayan Mahir için işler iyice zorlaşmıştır. Babasını kurtarmak için girdiği bütün yollar bir bir kapanmaktadır ama asla pes etmeye niyeti yoktur. Feride ise ona destek olmaya çalışırken bir yandan da kardeşinin neden ölmek istediği sorusuna cevap aramaya devam eder. Mesleğiyle ilgili soruşturmanın olumlu çıkmayacağını düşünen Feride, Suna'ya istifa edeceğini söyler. Suna onu vazgeçirmeye çalışırken büyük bir hata yapar. Bu hata Feride'nin soruşturma hakkındaki gerçeklere ulaşmasına neden olacaktır. Orhan babasının koğuşuna geçmeyi başarır. Baba oğul kavuşmuştur ama mahkumların Orhan'a karşı davranışlarından şüphelenen Nazif, oğluna gösterilen hürmete anlam veremez. Orhan'ın hapishanede neler çevirdiğini çözmek üzeredir. Melih'in Turgut Savcı'nın teHD1idi sonucu intiharı seçtiğini anlayan Mehmet Saim çok öfkelenir. Turgut'u cezalandırmaya kararlıdır. Turgut ise ertesi gün görülecek davasından sonra serbest kalacağından emindir. Dava günü Turgut için sürprizlerle doludur. Mehmet Saim'i de karşısına alan Turgut'un kurtuluş için tutunacak tek bir dalı bile kalmamıştır. Çaresizlik içinde delirmek üzereyken, hiç beklemediği bir anda Mahir'in teklifiyle sarsılır.
tarik demiş ki;
feridenin kardesiyle hayal konusmasindaki acik kufur neden sansurlenmemis
19.03.2014 - 02:24
0   0

ferda demiş ki;
Tam 10 saat önce gönderdim yorumumu cikm amis!! NEDEN??????? Zaten Ddiziye birseyler oldu;((( Ayrica bu reklamlar bilhassa Alman reklamlarida cileden cikariyor.Coguda VIRUSLU:(((
18.03.2014 - 17:17
0   0

Roza demiş ki;
Kara ailesi olarak her gün sür mansetten gazetelerdeler ama gelgelelim cezaevinde ki gardiyandan müdürüne kimse Mahir Karayi tanimiyor! Bunun gerceklikle hic bir alakasi yoktu. Dizinin 3. sezona sarkmasindan dolayi her seyi orayami depoluyorlar? Ondan mi dizi bu kadar ABSÜRDLESTI? Turguta pek bir güldüm:) Sen suitinden cik hücreye git hemde farelerin yanina. Turgut yine bir plan yapar M.Saim onu kollamaya baslar. Aksi halde Turgutun Mahire yardim etmesi gerek,buda olmayacagina göre...Yurdaer harika bir performans sergiledi. Bu performansiyla Sultanahmet farecisi ünvanini kazanmis oldu:)) Mahir ve Feride gercekten iki bölümdür KANKA gibi dolasiyorlar ortalikta. Cay bahcesinde bile ayri ayri oturuyorlar. Insan acili aninda sevgilisine daha fazla dokunmak,acisini paylasmak ister diye düsünüyorum. Oyunculara birseymi dediler bilmiyorum ama fark edilecek derecede mesafeliler birbirlerine:( Akin hakimin ölümü üzerinde hic durulmamasi GARIP gercekten. Hakimin ölümü gümbürtiye gitti. Bu kadar MASUM can gitti bu saatten sonra Nazif Kara kurtulursa NEYE YARAR? Bu mu ADALET? Sanirim Sunanin itiraflari devam edicek ve Feride yeniden dogacak. M.Saimin görünürde sadece bir adami var ama herseyi o BIR adamla halledebiliyor. Ankaraya da gitmiyor hic beyfendi pes yani! Erhan yazicioglu rolünü cok ABARTILI oynuyor.
18.03.2014 - 11:20
0   0

ferda demiş ki;
OLEEEEEEEEEY...:))))))))))) Turgut hak ettigi cezayi alacak ama saftrik MAHIR YINE ISLERI BOZACAK:((((( O CIBILIYETSIZ HERIF YAGMUR OLSA KIMSENIN TARLASINA YAGMAZ.BENCE KAS YAPAYIM DERKEN GÖZ CIKARACAKLAR.VE BU NAZIF KARAYADA TESIR EDECEK. BAYKUS GÖZLÜ SUNANIN (IKISI COK YAKIN BIRBIRINE GÖZLER) SUCU VAR AMA FIKIR BABASI MAHIR VE FERIDE!!! NE GEREK VARDI O MAHALLEDE EV TUTMASINA VE NE GEREK VARDI TATILE BERABER GITMELERINE???BEN ARTIK M.SAIMIN FOYALARININ MEYDANA CIKMASINI BEKLIYORUM. ARTI IDAM KARARINI !!!! iNS. FINALLE DEK UZATMAZLAR:((((
18.03.2014 - 11:17
0   0

sanem demiş ki;
bu bolum iyidi'de sonrasi Turgut kazik atacak diye yine her seyi mahv edecekler diye mutlu olamadim hep tedirginlik var.hayret M.Saimin duygusu mu var? nasil bir duyguysa adam katil Kara ailesinini gozunu kirkmadan acimasizca olum fermanini verdi simdi cikmis agliyor,aglamasi bile igrencti.horulda horulda konusuyordu, Turgutun bu hallerini gosterdiler ya biraz icim sogudu ama biraz cok degil daha fazlasi lazim. bu bolumde Sinan yoktu cikti mi yoksa ?
18.03.2014 - 09:09
0   0

Emin demiş ki;
yaziklar olsun sizlere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bunca zaman arcadim sizlere(((((((((
18.03.2014 - 03:22
0   0

sezzy demiş ki;
Vay vayyyy. Katil Turgut.un kalemi de kirilmis sonunda. Onu o halde gorecegim hic aklima gelmezdi. Yalniz o perisan yerde ac susuz gunlerce kalmisken sinekkaydi trasi ile hic de inandirici olmamislar. Gunlerce o durumda kalan birinin sacinin sakalinin birbirine karismasi gerekirdi. Bence boyle bir dizide senaryoyu aceleye getirmesinler. Bir de su bakan bozuntusunun gercek kimligiyle pisliklerinin ortaya cikmasini bekliyorum. Hakimi kahveyle zehirleyip oldurduler. Ama kalp krizi dediler. Mahir de komiser de hic ustune gitmediler. Mahir.in yeni isi hayirli olsun. O sirik boyuyla elinde supurge deynegiyle cok komik gorunuyordu. Bakalim Turgut.u konusturabilecek mi??? Roza. Galiba ilk yorumu senden once yazdim:)))) Herkese selamlar.
18.03.2014 - 03:22
0   0

Gökhan demiş ki;
Admin eline sağlık. Çok hızlısınız. !0. partı bekliyorum. Yüklemeniz mümkün mü acaba :)
17.03.2014 - 23:48
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler