logo

Karadayı 62. Bölüm izle

Özet: Nazif'in kararı bütün aileyi derinden sarsar. Babasının kurtuluşu için canı pahasına mücadele eden Mahir, Cumhurbaşkanı onayına kadar geçen süre içinde onu ipten kurtaracak başka bir yol bulmak zorundadır. Elinde bir tek Nazif'in kalemini kıran Hakim Akın kalmıştır. Mahir, Hakim Akın'ın tesir altında kalarak bu kararı verdiğine emindir ve kimler tarafından neyle teHD1it edildiğini bulup suyu tersine çevirmek istemektedir. Hakim Akın'ın karşısına çıkar fakat onu ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır. Mahir bir yandan da o gece ailesine silahlı saldırıda bulunanların kim olduğunun peşine düşer. Songül büyük bir vicdan azabı duyar. Yapılan soruşturma neticesinde tanıkların da ifadesiyle Melih'in intihar ettiği kesinleşmiştir. Feride bir nedeni olmadan Melih'in canına kıymayacağını bilmektedir. Neden sorusu içini kemirmektedir. Kardeşinden kalan bir not ya da bir veda mektubu olup olmadığını araştırmaya başlar. Bu durum Mehmet Saim'i rahatsız eder. Zira eski defterlerin açılması hem Mehmet Saim hem de Turgut için hiç iyi olmayacaktır.
mehmet demiş ki;
severek izliyoruz ama artık yeter bu da mahirin üstüne kalırsa cok fazla olur
13.03.2014 - 12:15
0   0

sezzy demiş ki;
Gercekten de savci ile bakanin kotuluklerinden gi a geldi. Adamin oglu kendi yuzunden intihar etti. O hala temizlik pesinde. Cunku butun yollar daralmaya basladi. Sona yaklastigini hissediyor ve kurtulmak icin onundeki butun engelleri ortadan kaldiriyor. Mahir.in akli varsa hakimle orda kimin gorustugunu ordakilere sorup ogrenir. Savci ben sucsuzum demekle kurtulamaz. Ama katil bakan, Katil Turgut.u kurtarmak icin yine hakimi ayarlayabilir. Kotulerden de kotuluklerinden de artik gina geldi. Biraz da guzel seyler gostersinler artik.
12.03.2014 - 02:44
0   0

MSFIGO demiş ki;
Hakim beye yazik oldu. Nerden anladim M Saim ve onu nasil o cay bahcesinde buldu? Melihede yazik oldu. Peki simdi kim kaldi? Nasil ortaya cikacak bu olaylar? M Saime dayanamiyorum. Tiksindirici bir tip. Turgut bile ondan on kat sempatik
11.03.2014 - 23:12
0   0

seyfi demiş ki;
çok fazla oldu bu son olayda mahire kalırsa of be
11.03.2014 - 19:23
0   0

Sanem demiş ki;
ROZA cim sanirim Admin sesini duymus, Merhamet dizisinde yazmisdin ya "yorumlar gec cikiyor dun iki yorum yazdim benim ki cikmadi ama senin bugun yazdigin cikmis" simdi benim yorumum cikmamis:)))) belki ikisi beraber gelir belki once bu yorum sonra birinci cikar. Turgut butun delilleri yok etmisti ,Hangi kanitla ona hapis cezasi verecekler? Yoksa ben kacirmisim Belki yine sure verdiler, kolay kolay Turgut ceza almaz. Senarist gerilim bir dizi yaratiyim diye kendini parcaliyor yerden yere vuruyor, bi nefes al senarist bi rahatla, guzel seyler dusun sanada yazik.
11.03.2014 - 18:55
0   0

altan mahinur demiş ki;
İçimiz karardı biraz da iyiler kazansın seyrettikçe daralıyorum ailenin azıcık yüzünü güldür bizde de seyredecek moral olsun.
11.03.2014 - 13:15
0   0

Roza demiş ki;
Yeni fragmanda savcilik makami idam istiyor,Turgutun tek savunmasi "BEN SUCZUSUM" hee oldu. Her öyle diyene inansaydi hakimler biz Nazif babayi 56789 kere iceri koymazdik:)). Ama isin icine mantiksizlar girince idam cezasi müebbete hatta tahliyeye bile dönüsebilir yani. Hic SASIRMAM! Fakat Feridenin Turguta olan bakislarindan ben idam olmasa bie müebbet hapis cezasi aldigini cikarttim. Eger Turgut beraat etseydi yada tahliye olsaydi Mahir ve Feride cok daha farklintepki verirdi gibi geldi. Feride niye o kadar sasirmis, bir de o var tabi:))))
11.03.2014 - 12:25
0   0

Roza demiş ki;
M.Saime ne demeli? Evladini kaybetmis bir adam insan öldürme derdinde. Hemde oglunun cenazesinde Kara ailesini bitirmekten bahsediyor. Mektup bile onun eline gecti. Bakmayin siz son anda Feridenin kapaidan girip "bana mi" diye sormasina. O isin heyecan kismi,tabiki M.Saim o mektubu gargaraya getirecek sonrada imha edicek. Hatta hizmetciyi bile öldürür bu katil:(. M.saimin oglu iki gün önce intihar etti,adam yemedi icmedi gitti cinayet planladi. Turgut bunun yaninda masum saf bir yavrucak adeta:))). Akin hakimide yolladik öbür tarafa,adama üzüldüm. Tek teselli edici tarafi cok yakisikli bir pozla göctü bu dünyadan:)). Bir hakim olarak uyanik davranmasi gerekiyordu,sonucta kendiside biliyor ki emir büyük bir devlet adaminindan gelmisti. Ama nerdeeeee bu dizide bir Turgut zeki bir de Mahir. M.Saim iblisi Akin hakimi nasil ögrendi? Herhalde su sekilde,Akin hakim adli merhum zat güya kolonun arkasina saklanarak kendini gizledigini düsündü. Amma velakin icislerinde ki keltos herif bunu cakti ve olaylar gelisti. Hakimde bana Mahir Karanin telefonunu bul diyerek kendi ipini cekti. Bu kacinci SUCSUZ insanin öldürülmesi? Bugün bu diziyi ilk kez izleyen biri Mahir/Feridenin sevgili oldugunu anlayamaz. Birbirine destek olan iki arkadas gibiydiler resmen. Feridenin telefonuna Mahirin "ne o bir sikinti mi var" sorusu en acayipti. Sevgili sevgiliyi arayinca buz gibi ses tonuyla öyle dermi insan? Ferideninde Mahire"zamanini aldim" lafi ne gereksiz. Tabiki alacaksin o senin sevgilin,nisanlin hatta artik AILEN.
11.03.2014 - 12:22
0   0

ferda demiş ki;
Filler tepisirken, cimenler zarar görüypr. Katiller,hirsizlara birsey olmuyor ama zavalli KARA AILESI Rekorlar kitabina girecek nerdeyse.... Turgut ve Saim beyin asilmasi gerekirken Nazif Karanin asilmasi ve buna M.Saim ve Turgutun sevinmesi insanin kanini donduruyor. Onlarin foyalari sezon sonundami meydana cikacak???Ben SIKILDIM bu durumdan artik:((( Realitenin cooook ötesinde;(((
11.03.2014 - 10:16
0   0

sanem demiş ki;
soylemistim mektubu da annesi ya babasi bulucak.Feride'de bi giremedi odasina. hakimi'de oldurduler cok merak ediyorum butun bunlari kim ortaya cikaracak.Turgut mu? bu mektup yok olursa baska ne kaldi? bu senarist ne yapmaya calisiyor.butun izleri siliyor ne var aklinda acaba? nasil cozecek? boyle devam ederse kotuler bir birlerini yiyecek bir birlerini oldurecekler. mektup kesin gitti Feride asla ogrenmicek. M saimin bu kadar cabuk hakime ulasmasi ve her seyi ogrenmesi hic inandirici degildi.
11.03.2014 - 09:17
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler