logo

Böyle Bitmesin 58. Bölüm izle

Özet: “şehir büyük, dert büyük” Yanmış bir arabanın içinde, kime ait olduğu bilinmeyen bir cesetle, Aile Masası ekibi yoğun bir güne başlar. Kızlarını büyük şehre okumaya gönderen ve uzun zamandır haber alamayan Zübeyde ve Yakup’un feryatlarına dikkat kesilen ekibimizin yeni bir vakası olmuştur. Ömür, kaçırıldı mı? Öldürüldü mü? Bu soruların yanıtlarını bulmaya çalışırken, bir yandan da gözü yaşlı aileyi sakinleştirmek için çabalayan Nisa, Latif’ten yardım ister. Nisa; ne düşündüğünü hiç belli etmeyen bir karakterdir ama mutlaka bir şeyler düşündüğü bilinir. Ve Nisa, Atila’yı Aile Masası ekibine katmaya karar verdiğinde, kim bilir ne düşünmektedir? Yakup, kızının kaybolmasından eşi Zübeyde’yi sorumlu tutar. Ömür’ü aramaya başlayan ekibimiz, izleyenlerin kanını donduracak bir serüvenin içinde yol almaktadır… Aksiyon, gözyaşı ve hayal kırıklığı! Karanlığı, hiç bu kadar masum bir maskenin ardında saklanırken görmediniz! Böyle Bitmesin; Cuma akşamı, saat 19.50’de TRT1 ekranlarında, Hakan Yufkacıgil, Sait Genay, Melis Tüzüngüç ve Nurhayat Boz’u konuk ediyor.
nigar demiş ki;
niye kesdilerki kinonu? cox gozel kinodu. men hec bele gozel kinoya baxmamiwdim . cox beyenirem bu kinonu bitmesin buda.trt her kinonun axirin bu gune qoyur yarimcig yarimcig kesir kinonu olmaz axi bele
18.03.2014 - 11:51
0   0

sevil demiş ki;
acaba dizi ne zaman olucak? cuma gunu iyiydi. ama taniklar dizisi olucak. boyle bitmesin ne zaman olucak?
12.03.2014 - 14:43
0   0

sevil demiş ki;
hakiketen cok guzel bi dizi.ama 58 bolum daha karisikdi.tolqa cok masum yuzlu biriydi.ama gercekde bi manyakmis.inanamadim.ama super dizi.emeyi gecen her kese tesekkurler.
09.03.2014 - 20:30
0   0

ayse demiş ki;
tek kelime ile harika hatta harika otesi bir dizi sakin bitmesin emegi gecen herkesin ellerine saglik
09.03.2014 - 13:31
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler