logo

Karagül 35. Bölüm izle

Özet: Ebru karşısına çıkan adamlarla baş etmeye çalışırken, Fırat yardıma koşar. Fırat’ın Ebru’ya olan aşkı bu sefer onu çok ciddi problemlerle karşı karşıya bırakır. Kendal’ın Ebru için hazırladığı plan hiç tahmin etmediği sonuçlar doğurur. Fırat’ın başına gelenler konağa bomba gibi düşer. Ebru konaktakilere karşı tek başına ayakta durmak zorundadır. Baran Kendal’ın söylediklerine anlam vermeye çalışır ve Narin’e ne demek istediğini sorar. Sırrının altında kaybolan Narin, Baran karşısında iyice sıkışır. Ada başlarına gelecek felaketten habersiz, Serdar’a olan aşkını yaşarken; diğer tarafta Maya farklı duygular yaşamanın heyecanındadır. Ebru Fırat’ı kurtarmanın yollarını ararken, asıl kâbusun içine kendi düşer.
gunel demiş ki;
hep uzatiyorlar neden ya bir an once Murat donsun iyi bolumler izleyek menasiz uzaniyor dizi.
05.03.2014 - 13:14
0   0

Nurten demiş ki;
nedense bu diziler hep saçmalamaya ba$liyorlar "karadayi bayadir beri saçmaliyordu bu seferde "karagul ba$ladi bu dizi a$ai yukari bana gore 4 veya 5 bolumdur yonetmenler sizlerde boyut deyi$tirmeye ba$ladiniz, ne de olsa seyirciler enayi onlara her seyi yutturursunuz deyil mi ya, zaten bir diziyi saçmalar durursa uzatiyoruz demektir ama siz biraz daha saçmalarsaniz bizlerde bakmayiz, zaten diziler çogaldi zeytin tepesi var iyi olanlardan, kurt seyit ve shura var ve kara para a$k bu dizilerde guzel bu dizide saçmalarsa bakacak çok dizi var yonetmen unutma, bu da sana kupe olsun da hatirlayin ya, olmaz ki artik ya bizleride du$unun aci çektirip duruyorsunuz Ebruya bu dizinin boyuttunu farkli yere surukluyorsunuz fazla suruklameyin 3 dizi oyle yapti reytingi dustu bari sizler yapmayinda bizlerde severek bakalim da iyi bitsin Barab la Ebru kavu$sun en kisa zaman ne kadar dizileri uzatirsaniz iyi olmuiyor bu diziler amarikan dizileri gibi deyil " gordunuz mu once "intikam dizisi iyi gidiyordu ben bile sevmi$tim ama her an ayni izdiraplar olursa bir dizide insanlar bikar" ne olur sizler oyle yapmayin, bilakis intikam dizisinin hikayesi oyleydi amarikada uzattikca uzatti oradada ikl sezon gibi reytinggi yuksek deyil neyse ben karagulumuze geçeyim, bu dizinin ana hikayesinden ba$ka di$ina çikmayin bizler enayi deyiliz bu sezon iki anne ogul kavusur seviniriz iyi olur herkese iyi seyirler
05.03.2014 - 00:04
0   0

Aziza demiş ki;
dizini cok uzatyorlar ...
02.03.2014 - 09:42
0   0

Cihan demiş ki;
Su didzide iyice sscmalamaya basladi! Bos yere hep uzatiyorlar, 2 saat boyunca hic birsey deyismedi, bir Furat tutuklandi. boyle gider ise, dizinin ratinge cok duser ve kimse seyir etmeye merak etmez. Umarim duzelir ve eskisi gibi olacak, ama boyle ise gecekten cekilmez!
01.03.2014 - 06:59
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler