logo

Karadayı 60. Bölüm izle

Özet: Hakim, Nazif Kara'nın kalemini kırdığı an, Mahir'in Feride'yle hayalini kurduğu geleceği, Kara ailesinin tutunacak dallarını, Songül ile Yasin'in mutlu yuva düşlerini, Nazif'in son demlerini ailesiyle yaşama umudunu da tuzla buz eder... Nazif ailesinin geleceği için hayatından ve mücadeleden vazgeçer ama Mahir için bu savaştan vazgeçmek mümkün değildir. Adalete inancı kalmamıştır, Feride'ye verdiği söze rağmen adaleti kendi bildiği şekilde sağlamaya karar verir. Babasını ve Orhan'ı hapishaneden kaçıracak. Ailesini de alıp yurtdışında yeni bir hayata başlayacaktır. Mahir'in kararını duyan Feride şoke olur. Mahir'in çok büyük bir hata yaptığını anlatmaya çalışsa da Mahir'i vazgeçiremez. Mahir, Feride'den ayrılma pahasına aklındakini yapmaya kararlıdır. Herkesin hayatı sonsuza kadar değişmek üzeredir. Kara ailesi yaşadıkları eve, mahalleye ve hayatlarına gizlice veda ederken Melih de ailesiyle vedalaşır kimseye belli etmeden. O da kendi kararını vermiş, taşıdığı vicdan azabından kendince kurtulmanın yolunu bulmuştur.
sezzy demiş ki;
Sevgili Roza, kulaklarimi cinlatmissin gercekten de:)))) Karadayiyi araliksiz izliyorum ama saglik nedenlerimle artik yorum yazamiyorum. Bugun nedense icimden Karadayi sayfasina bakmak ve hala yorum yazanlar var mi diye gormek istedim. Tanidik yorumcu arkadaslari ve seni gormek hosuma gitti. Guzel yorumlarinizi okudum ve senin benim ismimi anip isimleri karistirdigimi hatirlaman beni de guldurdu:)))) Hala karistiriyorum maalesef. Isimleri nedense aklimda tutamiyorum. Katil Savci hapiste bile yan gelip yatiyor. Necdet'in sevgisine ne oldu???? O siddet neydi??? Ama (bak yine karisinin ismini unuttum) karisinin Kara ailesinin kacma planini soylemesi yanlisti. Onlar icin bu bir hayat meselesi iken onlari ele vermemeli idi. Songul ise daha kabahatli. Agladigi zaman babasi icin agladigini soyleyebilirdi. Bir de kosa kosa gidip vedalasmasi sacmaydi. Mehmet Zaim mi yoksa Huseyin Zaim mi neysr bu adami gormek Katil Turgut'tan daha cok sinirlerimi ziplatiyor. Bence Kara ailesi ya ordan kacmis ya da adamlari gorur gormez yere yatmislardir. Hani Feride de onlarla gidecekti???!!!! Fragmanda Mahir'le vedalasiyor. Neyse bu aksam izleyecegiz. Bakalim daha sinir bozucu neler olacak. Herkese sevgiler.
03.03.2014 - 15:20
0   0

Roza demiş ki;
SANEM evet ikinci fragman cok fena. Ben fedakar bir Mahir göremiyorum. Fedakarliklari yapan Feride. Gönül isterdi ki Mahir Melihin ölümünü duyunca Ferideye destek olsun,gitmesin. Ama nerde,aksilikler yüzünden gidemiyecekler. Feridenin Melihten sonra kendini nasil toparlayacagini bilemiyorum. Tek dostu Bahari kaybetti,mesleginden oldu,kardesi intihar etti,sevgilisi gitti. Hepimizde biliyoruz bu diziyi 60ci bölüme tasiyan ana motif Mahir ve Feridenin masum aski. Dizinin mantigi kesinlikle doyurucu degil. Bu iki insanin genelde cahilden farki yok. Mahirin babasini yurtdisina kacirmaya kalkmasi,Ferideninde buna ikna olmasi gibi. Bunlar oluyorsa eger feride hakimelik falan yapmamali. Turgut hapishanede krallar gibi agirlaniyor,kimsede sorgulamiyor nerden geliyor bu bolluk? Serdara sorsalar herseyi ögrenecekler. Feride birgünden bir güne babasini sorgulamadi,gerek turgut gerek sinan icin. Kusura bakmayin ama bunlar artik iyi niyet sinirinin cok ötesine geciyor artik. Tamam Turgutun maytap halleri bizi güldürüyor ama herkes onun keyfinin bedelini gözyasiyla ödüyor. Dizinin üzerinde döndügü ANA EKSEN O. Bu kismini biraz KABAK tadini andiriyor.
02.03.2014 - 01:06
0   0

oldie demiş ki;
peki hakim saniga her hangi bir sey sordumu? sormadi neden cunku artik savunma yapilmiyor dosya kapanmis, herkes diyecegini soylemis, avukat'in o asamada soyliyebilecegi bir sey yok.( insanlar yuzbinler harcayip en iyi oyuncularla bir eser meydana getirmeye calisirken, hayatinda bir fikra uydurmamis insanlarin elestirlerinden cok daha buyuk elestirilere karsi ve hatta yaptiklari ise saygi duyduklarindan, bu konularda dikkatlidirler)
01.03.2014 - 19:17
0   0

oldie demiş ki;
Eskiden ceza evlerinden 3 sekilde kacilabilinirdi. 'tunel kazmak'( ekip isi.) 'hastahaneden firar'( dis yardim.) 'kapidan elini kolunu salliyarak firar'( gardiyan ve olmassa olmaz kapidaki jandarma'nin ayarlanmasi).Firar normal. dosya'yi turgutla evlendikten sonra aralarinda puruz kalmasin diye yaktigini hatun olmeden annesine anlatmisti, bizde seyretmistik. demecmis)kki gozden ka)
01.03.2014 - 19:10
0   0

Sanem demiş ki;
Nerdesin ROZA, fragman cok kotu, Mahir gidiyor, Feride onu beklicekmis, Bundan sonrasi malum bizim tahminimiz olucak. Mahir donecek Feride ve Sinani evli bulucak
01.03.2014 - 04:31
0   0

Sanem demiş ki;
NURTEN cim, ben kendi yazdigim hataya guldum, sinirden Songul yerine Nurgul yazmisim ROZA fark etti. Fragman cikti, cumbur camaat ordaymis onlarda ates ediyorlar ama ne hikmetse hepsi kurtuluyor :O
28.02.2014 - 08:52
0   0

Roza demiş ki;
NURTEN SANEM Songül karekteri icin Nurgül diye yazdi,hemde bir kac defa. Benimde bu duruma gülmeme sebep oldu. Yani size isminizi yanlis yazmadi:)))
27.02.2014 - 22:22
0   0

Roza demiş ki;
KARADAYI SACMALIKLARI: Serra dizinin baslarinda ki bölümlerinde annesine Turgut savcinin suclulugunu ispatlayan bir dosyayi verip bunu "geleceklerinin sigortasi" olarak saklamasini tembihledigini SENARISTLERE hatirlatalim. Ne oldu o DOSYAYA. Izliyeci enayi degilmi,nasil olsa unutur. Avukat Erdal tam bir KOMEDI. Ne bir itirazda bulunur ne de savunma yapar. Süs mankeni mübarek. Diger baska bir KOMEDI ise Nazif Karanin kacis sahnesi. Kapida nöbet tutan askerler sirtlarini dönmüsler ki görmesinler. Bakin siz bu ise. Kapi aciliyor mahkum Nazif baba cikiyor,nöbetciler hala bakmiyorlar. Gecenin bir vakti cezaevinde durup bekleyen araci soran eden de yok. Kacisin bile bir racano olmali. Senaristler izliyeci ile kafa buluyorlar:))
27.02.2014 - 09:20
0   0

Nurten demiş ki;
Sanem hanim, ben çoktan beri yaziyordumda belki siz gormemi$sinizdir,bazen yorum yapmadigim zamanda oluyor, çali$tigimdan dolayi bazi haftalar nette izliyorum çali$madigim zaman tvden ayrica unutmu$sunuz Nurgul ,deyilde Nurten, bende okuduklarima çok guldum baya hatalar yapmi$im bu yazida en çok senaritte sinirlendim birde açi çektirdigi için bu guzelim aileye , neyse insan sinirlenip hizli hizli yazinca hatalar yapiyor cevapladiginiz için sevindim Sanem hanim te$ekirler hepinize
27.02.2014 - 01:43
0   0

Sanem demiş ki;
Hahaaaaa ROZA, gercekten Nurgul nerden cikti:))) ay bende cok guldum, o kadar sinir oluyorum ki sadece yaziyorum hemde nasil hizli hizli:)) gonderiyorum sonra yorumumu okuyorum bakalim neler yazmisim :))) bende senin yorumuna guldum guzel yazmissin.
26.02.2014 - 14:34
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler