logo



Bu dizi henüz eklenmedi. Tv'de Yayınlandıktan Sonra Eklenecektir...

Güneşi Beklerken 34. Bölüm izle

Özet: Melis, Zeynep-Kerem aşkını öğrenince öfkeden çılgına döner. Tepkisini hemen belli etmemeye karar verir ve ikiliyi rezil edecek bir planın hazırlıklarına girişir.Kerem’in Amerika’ya gitmediği haberi hızla yayılır. Barış ve Kerem için yüzleşme vakti gelmiştir. Kardeşlerin ilişkisi kopma noktasına gelir. Kerem, Koray’ın izini sürmeye devam eder. Koray’ın yaşıyor olma ihtimali, Ahmet’i umutlandırır. İpuçları adım adım Koray’a çıkmaktadır.
MSFIGO demiş ki;
Selam Canan, mesela Zeyneple Keremin birbirlerine asik olmalari degil, mesela Melisin arkasindan beraber olmalari. Kerem ikili oynadi. Melisin Zeyneple kardes olduklarini biliyordu ve Melisin onu ne kadar sevdigini bilerek onunla sevgili oldular. Maden Kerem illah disariya dogru biriyle sevgili oldacak, yani formalite icabi, ozaman kendini seven ve Zeynepin kardesi olan Melisi secmiyecekti. Mesela ozaman Jane piyasaya ciksaydi daha iyi olurdu. Kerem Melisin hisleriyle oynadi. Ben burda Keremi daha hatali buluyorum. Melisin arkadasindan beraber olduklarindan beri Zeynep gözümden düsmeye basladi halbuki ben Zeynepin kafa tutmasina bayiliyordum. Melisten ise nefret ediyordum. Ama simdi Melisi daha hakli buluyorum. Cünkü kardes oldular. Iste o an Zeynep Melise acilmaliydi bence. Ne olduysa kardesliklerine oldu. Yoksa bende Zeynep ve Kerem ciftine bayiliyorum.
01.03.2014 - 17:16
0   0

canan demiş ki;
ben burada gunka ya katiliyorum, cok dogru soylemis bence zeyker asklarina sahip cikmali yine de oyle bir ciddi bir durum yok ki, ortada. kime asik olacagini secemiyorsun ki , gonul kayiyor iste. mesela behlulle , bihter gibi ben onlarin da askina saygi duyuyordum ama onlarin ki gibi bir durum yok ki ortada belki benim soylediklerimi sacma bulacaksiniz ama ben boyle dusunuyorum.
28.02.2014 - 13:35
0   0

hulyauluc demiş ki;
Gunesi beklerken dizisinin 34,cu bolumu neden acilmiyor. ? Gecen hafta yayinlanan diziye henuz yatinlanmadi diye yazi cikiyor. Lutfen acilmasini saglar misiniz? Tesekkurler.
28.02.2014 - 03:12
0   0

MSFIGO demiş ki;
Merhabe Feride. Cok sagol yorumumu begendigin icin. Ben Kerem ve Zeynepi basindan beri yakistiranlardanim. Bana kalsaydi Kerem ve Zeynep bir süre birbirlerinden nefret edip, didisseydiler, sonra tatli tatli birbirleriyle ugrassaydilar daha güzel olurdu. Hatta Baris ve Melisle yine sevgili olsaydilar ama ne Baris Keremin en iyi arkadasi olsaydi, nede Melis Zeynepin kardesi. Ayrica kimsenin arkasindan arkadas olmasaydilar. Mesela Yagmur ve Can cifti gibi. Ozaman olaylar daha güzel ve heyecanli olurdu. Bu dizide cok potansiel var, baska konular üretip, daha heyecanli yapabilirler. Mesela Koray ve Günes olayi. Cogu yerde okuyorum Melis Keremin onu sevmedigini biliyordu denliyor ama insan birazda kendini Melisin yerine koyarsa Melisin neden böyle delirdigini biraz anlar. Ben Melisin böyle fevri davranmalarini dogru bulmuyorum. Hele Akselin kiz kardesinin sacini kesmesi Melisin ne kadar ruh sagligi bozuk oldugunu gösteriyor. Ama Dilanda Yagmur ve Canin arasini acmaya calisiyor. Bence bir iliskinin arasina girilmemeli. Adam gibi bitirip sonra baskasiyla birlesmeli. Ben Zeynepi cok begeniyordum. Ama sürekli annesine karsi kafa tutmasini begenmiyorum. Ben bu yasima gelmisim, annemi hic bir zaman "sana ne" dememisimdir. Ayrica annesi yasinda olan Jaleye öyle tokat atmasi hic güzel degildi. Jaleye kizmasi cok dogru ve anliyorumda ama tokat atmakla cok ileriye gitti. Nasil Jale gencliginde Cihana asik olup is cevirdi, simdide Zeynep kardesi Melisin arkasindan Keremle beraber oldu. Ben Tülinide biraz olsun anliyorum. Cihan ve Demet biraz fazla görüsüyorlar.
26.02.2014 - 14:55
0   0

feride demiş ki;
MSFIGO adli yazar doru soyluyor ben onun butun sozlerine saygi duyuyorum cok guzel bi aciklama vermis sondada iyi yazmis harbiden once bende beyeniyordum Zeynebi Kereme kafa tutuyordu ama senaristler Zeynebi oyle bir hale getirdilerki doru yinede seviyoruz Zeynebi ama onceki gibi deyil once cok gururlu zeki ve direnen bir karekter vardi karsimizda biz onu sevdik simdiyse simaarik basina buyruk kendi istediyini yapan biri var karsimizda doru yinede seviyoruz ama yine diyorum ben onceki kadar sevmiyorum bazen filme baktigimda one ala ala izliyoyorum filmi...!
25.02.2014 - 11:06
0   0

MSFIGO demiş ki;
dogru, güneydoguda kayniyla zorla evlendirilen kocasini kaybetmis bir sürü kadinlar var. Ama ben yine Zeynep ve Keremi hatasiz bulmuyorum degil. Evet Zeynep ve Kerem birbirlerini seviyorlar ve ayrilmalarini istemem. Zeynepte sonradan ögrendi Melisle kardes olduklarini. Ama Melisin sucu ney? Kerem Zeyneple Melisin kardes olduklarina bile bile Melisle okulda elele gezdi, öptü, ciktilar vs. Bunu Kerem neden yapti? Barisla arasi Zeynep yüzünden bozulmasin diye. Kerem ama Zeynepin kardesi Melisle sevgili olmuyacakti baska bir kizla olsaydi olaylar böyle gelismezdi. Ayrica Kerem Melisin kendine olan zaafini biliyordu. Burda Kerem hatali. Zeynepe gelirsek. Biz kötü birsey yapmadik diyor. Daha ne kötülük olsunki? Illah Keremle ayni yataktami yatmali kötü olsun? Gerci kac kere geceyi beraber gecirdiler. Zeynepin hatasi burda, Melisle arkadas ola ola arkasindan Keremle görüstü, öpüstü vs. Melis Keremin onu aldattigini anladigi an Zeynepe danisti ama Zeynep ne yapti? Susmayi yegledi. Melis ne kadar Keremin onu sevmedigini bilse bile, Kerem ve Melis sevgiliydiler ve Zeyneple Kerem hep gizli görüstüler. Bu aldatma. Melis icin en zor olanda, hep arkadasi hemde kardesi Zeynep tarafindan aldatilmasi. Eger Kerem ve Zeynep karsilarina cikip dogruyu söyleseydiler olaylar baska ilerlerdi. Ben zaten senaristlerin böyle yapmasini begenmedim. BAsindan beri Kerem ve Zeynepi birlestirseydiler. Sevgili olabilecek sinyalleri ta 3. bölümde vardi. Neden Zeynepi birinci Barisla, sonrada Melis ve Keremi sevgili ettiler? Kuzey güneydeki olay biraz daha farkliydi hatta daha kolaydi. Güney ve Cemre coktan ayrilmislardi, Kuzeyde Zeynepten ayrilmisti. Böyle oldugu halde ne zorlukla beraber oldular. Ama bu dizide bir istenmesede bir aldatma olayi var. Ayrica gözüme carpan baska seyler var. Bazi dizilerde kiz resit oldugu hal, anne ve babadan acayip baski görüyor bir sevgilisi olsa bile gizli tutuyor. Burdaki dizide daha resit degiller, rahat rahat herkesin icinde sevgilileriyle görüsüyorlar. Zeynepin önceden sürekli annesine "sana ne" demesi hic hos degil. istedigi gibi gece cikip kayboluyordu ve bir kac kere Keremde kaldi. Baslarda Zeynepi cok begeniyordum, kendini ezdirmiyordu, Kereme kafa tutuyordu ama simdiki halleri hosuma gitmiyor.
24.02.2014 - 21:20
0   0

Ay)) demiş ki;
merhaba, ben ay)) bundan sonra size GB ile ilgili tuyo vericem takipte kalin))
24.02.2014 - 20:30
0   0

aynur demiş ki;
ya simdi ne olacak zeyker neden ayrliyor zeynebin bu zamana kadar babasimi vardi simdi herkes oyrenmisken neden askilarini mahvediyorlar
24.02.2014 - 20:23
0   0

dora demiş ki;
Genclik dizisini entrikali kriminel diye cevirdiler. Zeynep dizinin basindan beri aglamasi SIKTI ....Kuzey Güneydeki muhabbet basladi kardeslerin sevgilisiyle b ir beraberlik olurmu olmzmi??? Yari Anadoluda Kardes öldükten sonra evlenmeyi mecbur ediyorlar.Yani Ölen Abinin dul esiyla evlenmek veya ayrilmis!!nerdeys kanunlkastircaklar.Mecliste bile var. Ayrica 60 yasinda bir Adam 12 yasindaki kizla evlenir diye fetva veriyorlart o etik degilde Keremle Zeynep askimi sakincali??? Bir kere kardesi oldugunu bilmiyordu ve Keremle Melis arasinda ciddi bir sey yoktu.Bu Senarist veya yapimcinin uzatma politikasi:(((
24.02.2014 - 10:24
0   0

canan demiş ki;
cox sevirem bu diziyi harika bir dizi kerem birdenedir.я люблю тебя карам
24.02.2014 - 09:53
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler