logo

Bugünün Saraylısı 14. Bölüm izle

Özet: Atıf'ın, Feride'nin hamile olduğunu açıklaması Ata'yı ve Feride'yi tehlikeli bir karar aşamasına getirir. Feride'nin kararı Katipoğlu Ailesi'nde farklı seslerin yükselmesine neden olur. Feride'nin evden ayrılma kararı Ata ile Üftade'nin arasını iyice açarken Feride hiç bilmediği ve hiç tanımadığı bir hayata doğru sürüklenmektedir. Savaş'ın seni seviyorum itirafına rağmen Ayşen, kullanıldığını düşündüğü için aklı ile kalbi arasında sıkışıp kalır. Savaş yaptığı hataların bedelini, tam da Ayşen'e aşık olduğu bu noktada ödemeye başlar. Ayşen, Savaş'a inanmak istese de bir türlü inanamaz. Süreyya'nın hastaneden kaçması, Ataman yalısını sarsar. Savaş ve Fatih'i bir araya getiren bu haber iki eski dostu eski günlere götürecektir. Ata ailesini bir arada tutamamanın verdiği rahatsızlıkla mücadele ederken etrafındakilerin baskısı ile daha da yoğunlaşır ve babalığını sorgulamaya başlar. Ata Katipoğlu sonunu göremediği bir yola girer. Lakin sonu görünmeyen yola giren tek kişi Ata değildir.
Ahu demiş ki;
Bolum super dizi harika ne diyim basrilar
19.02.2014 - 12:05
0   0

sema demiş ki;
artik bu Aysenin saclarina bir ceki duzen versinler.bu kor Feride'de artik gormeye baslasa iyi eder.Uftadenin her seyi ogrenmesi bence kotu oldu,Ata'nin canini cok fena yakacak.belki'de Aysene gercekleri Uftade soylicek boylece Aysen babasindan nefret edecek,belki'de Atayi tehdit edecek kizi eve getir yoksa her seyi Aysene anlatirim diye. bu dizi'de en basarili oyuncu Sureyya.rolunu cok guzel oynuyor.en kotu oyuncu'da Savasin annesi,buz gibi ne sevinci ne de uzulmeyi his ettirmiyor. Selim'de nasil bir is adamiysa artik Neslihana cabuk inandi, bir arastir sor kimin ne si nerde calismis, once Aysenle paylas sonra ise al kizi (tabi bunu fragmanda gordum) Neslihan Aysenin sirketinde calismaya baslicak. ilerde Aysen dislerini duzeltse iyi olur,disleri yuzunden dudaklari ve konusmasida kotu oluyor.
18.02.2014 - 09:29
0   0

nigar demiş ki;
Ata bey de ne beymiş yaa?! Cemiyyetden 2, üstelik çalışanlarından 1 kadın ona yıllarca unutamayacak kadar aşık olmuş. Hayatları karalmış. Savaşın bitmeyen kazabı hakkınaymış. Ya evlenmişsin,aile kurmuşsun, ailene azacık kalbini ver. Onlar sana on katını geri verir.Ama yok. Ondan vaz keçenin yasını tutacak,sevenlerini ise görmezden gelecek yazıık yaa!
18.02.2014 - 08:41
0   0

ferda demiş ki;
Yazik yaww...ATA BEY GENCLIK ASKINI KALBINE GÖMMÜS OLARAK EVLENMIS VE HICSEVMEDIGI DIRDIRCI ÜFTADEYE TAHAMMÜL ETMIS:((( Hanim, efendi isler ters gidince Kocasina destek olacagina dir-dir-ddirlarina son vermedi. B irde yukaridan bakmalar kibirlilik filan..PES dogrusu:(( Sadece materyale önem veren bir Aile yaratmis.Kizi sükse düskünü ve aptal...vede cikarci.Ogluda hirsiz...Cok merak ediyorum.ÜFTADENIN gecmisi???Yani nasil bir Aileden geldigi??? Aysene tepeden bakiyor sürekli assagilyorya KEZBAN diye!!! Halbuki Aysen Ata beyinde genlerini tasiyor.Ve Ata beyin uzaktan bir akrabalarinin kizi Annesi. ve Babasi kücük bir Memur. Istanbula okumasi icin gönderiliyor.Atanin Annesi hizmetci olarak kullaniyor.Ogluyla iliskuisini ögrendikten sonra acimasiz oluyor.Biz bunu Lisede Edebiyat dersinde islemistik. Yani AYSEN KÖKÜ SARAYA dayanan bir AILENIN kanini tasiyor. Tabiri caizse asil bir soydan gelen genlere sahip:)))) O yüzden ÜFTADE yi cok merak ediyorum. Bir baskasina ait günlügü okumasi ayri bir terbiyesizlik ve görgüsüzlük:((( Zaten dikkat ederseniz Bir Ata beye bakin ve birde Ailesine..Aysenin kim oldugunu bilmedigi zamanlarda bile Ata bey son derece anlayisli ve kibar bir sekilde davaranmasina karsilik Üftade ve cocuklari densizlik,kibirlilik vede ciglikte adeta yaris ettiler.Simdi ögrenmesi cok iyi oldu.Fazla uzatmadan.Ama yakinda DEPREM olacak!!! Rezzan Hnmda Ataya asikmis onun öfkesinide simdi anliyorum.Oda demekki Üftadeyi kiskanmis!!!
16.02.2014 - 14:34
0   0

MSFIGO demiş ki;
Üftade hanimi bende sevmiyorum. Herkese yukardan bakan bir kadin. Ama Ata beyde ona pek sicak davranmiyor. Bazen hic konusmuyor onunla. Yani mutlu bir evli cift degiller. Süreyyaya bende aciyorum ama onun derdi Fatihe olan saplantili aski degil baska sorunlari var kizin. Mesela annesi ona hic sicak davranmiyor. Ne güzel resimler yapiyor ama ciddiye alinmiyor aile darafindan. Fatihin ablasi bile ona cok daha sicak davraniyor. Fatihde Sürreyaya aciyarak beraber olmasin cünkü Fatih cok iyi bir insan. Onunda sevebilecegi bir insan gerek. Ben Ayseni daha cok Selime yakistiriyorum. Savasta hirslarina yenik düsen biri. Aslinda mutlu bir kisi yok bu dizide.
16.02.2014 - 14:24
0   0

hira demiş ki;
bu bölüm baya heyecanliydi, bence sürreya ile fatih beraber olsunlar, kiza yazik bence... Aysen zaten FAtihi görmüyor bile, ben savasi halen sevmiyorum gicik bi sesi var nefret ediyorum bagirsa... Üftade hanim artik ögrendi galiba iyiki ögrendi manyak kadin... Acaba üftade evi terk edecek mi,Rezan hanim Ata beyi halen seviyor hee inanamadim
16.02.2014 - 13:19
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler