logo

Aramızda Kalsın 20. Bölüm izle

Özet: Yadigar ve Civan'ın aşkı artık Arife ve Mahir'in sırrıdır. Bu sır aynı zamanda ikisini yakınlaştıracak, Arife ve Mahir aşkının da başlangıcı olacaktır.Yadigar ve Civan'ın arası ise Şahin Altındağ'ın evinde vereceği davet yüzünden açılır. Altındağ, yemekleri bizimkilerin yapmasını istemektedir. Bahattin ve Yadigar isteği kıramazken, Civan kestirip atar. Bu gerginlik, aşıklar arasında uzun süren bir kıskançlığın da başlangıcı olacaktır.
Adem demiş ki;
Antep'liyim. Bu diziyi ne zaman izlesem eski gunlerim, cocuklugum, mahalle arkadaslarim, komsumuz Bekir Emmi ve onun kuccuk dukkani, Esme Teyze, aile ici sicak, samimi diyaloglar geliyor aklima. cok yogunum. Diziyi birakmak istedim yani artik izlemim dedim, lakin her hafta gecikmelide olsa izlik :)) Bu dizide cok farkli birsey var. Senarist kimdir nedir bilmim amma yasamis birisi zaar :))
26.02.2014 - 20:19
0   0

ebru demiş ki;
harika harika harika sanki bir tiyatro izliyoruz her bölümde. Emeği geçen herkese teşekkürler. benim favorim hüsne arife ve afferimmm mahir:)))))))))
25.02.2014 - 18:50
0   0

seyma demiş ki;
Anne tarafindan antepli diye illaki ya babasi ya agabeyi mi olacak ? Oyle olursa diger kardeslerinde kardesi olmaz mi cok sacma olmaz mi..Hem adamin evlenecek yas da genc kizi var diye (yasini bilmiyoruz bu arada ) dugunu icin civan usta italyadan gelmis diye 32 yasinda bir kadinin zorla babasi yapmak da hic mantikli degil ,,Bence Sahin beyin annesi ile Yadigarin annesi arasinda bir mesele vardir bu dukkanin mulkunun yadigarin annesine gitmesini sahin bey kabullenememis pesinden kosuyordur ama yadigara karsi hissettigi duygular ki bence ask onu durduruyordur vs vs ....illaki cikar goruruz malum hic bi sey kimsenin arasinda kalmiyor bir sekilde ortaya cikiyor :) Rengin hanim sizinle ayni fikirdeyim gercekten Binnur Kaya inanilmaz guzel oynuyor diger oyuncularda ayni sekilde cok basarili genc oyuculari bilmemem ama halalar ugur yucel zaten gormus gecirmis usta oyuncular inanilmaz keyifli bir dizi..
21.02.2014 - 21:02
0   0

hacer demiş ki;
Bu hafta neden dizi yayınlanmadı ?? Yoksa bunudam yayından kaldıracaklar bilen varmı? Ağız tadıyla izlediğimiz bir dizi çıktı lütfen kaldırmayın :(
21.02.2014 - 17:56
0   0

bhdrtrgt demiş ki;
bir polis olarak türkiyedeki aptal saptal anlamsız mantıksız polis dizilerinden iyice bunalmışken tesadüfen bir kez izleyip müptelası olduğum bir dizi. arkadaşlar bence şahin bey yadigarın üvey abisi kuvvetle ihtimal.
21.02.2014 - 17:54
0   0

Gulay demiş ki;
Bu hafta neden 21.bolumu izleymedik ???? Keyifle izledigimiz bir kac dizi var onlari da tv'nin sudan sebepleri yuzden izleyemiyoruz. Bu ne saygisizlik !
21.02.2014 - 07:05
0   0

oldie demiş ki;
tutturmussunuz baba,baba yahu illada agbiside olabilir ana tarafindan antepliyim diyor))
21.02.2014 - 02:40
0   0

rengin demiş ki;
gulmekten altıma ediyorum özellikle binnur kaya yı izlerken.o ne mimikler öyle harika harika.. malikananenin kapısını çalma sahnesi 10 numaraydı sanki her şey gerçek canım benim uzun zamandır onun gibi sanatçı yoktu piyasada.beni çok güldürüyor allah da onu güldürsün.ama bugün niye izleyemedik?
20.02.2014 - 23:46
0   0

Nilgün demiş ki;
Umarim diziyi uzun süre yayinlarlar dizi her sahnesiyle bir harika herkez rollerini hakiyla Ve layikiyla yerine getiriyorlar basarilarinin devamini diliYorummmm....
20.02.2014 - 20:55
0   0

toma demiş ki;
Kim soyluyor ki, sahin bey yasli sadece olarak cavan kalmis bu o demek diyil ki Yadigarin babasi olamaz.Zaten o yasda kizi var Sahin beyin hatirlarsaniz Civani o yuzden getizdirmisdi ta italiyalradan kizinin dugunu icin.Inanmiyorum Yadigara asik nese var arlarinda anlayamiyorum.
19.02.2014 - 21:07
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler