logo

Intikaam 43. Bölüm izle

Özet: Yağmur, Arsoylar’a son darbeyi vurmak için, düğün günü devreye sokacağı bir plan yapar. Eğer başarırsa, Arsoylar hayatlarının sonuna kadar hapse girecek, Yağmur ise Ali ile beraber uzaklara gidecektir. Şahika ise bu düğüne engel olmak için elindeki tüm kozları kullanmaya kararlıdır. Diğer yandan Haldun, Aslı ve Rüzgar’ın işbirliğini anlar ve Rüzgar için tehlike çanları çalar. Bu duruma engel olmak isteyen Yağmur’un Rüzgar’a gerçekleri anlatmaktan başka çaresi kalmaz. Ancak Rüzgar’ın gerçeği öğrenmesiyle, düğün için yaptıkları plan tehlikeye girer.
Elcin demiş ki;
Gozel dizi INTIQAM.Bunun ucun size tesekkur edirik.Size ugurlar arzulayiriq.
16.02.2014 - 18:50
0   0

hezal demiş ki;
Hakan ilerde torunlarima anlatacak hikayem olacak dedi..unuttu galiba Diclenin cocugu olmayacak
16.02.2014 - 18:13
0   0

sanem demiş ki;
bu dizi final yapacak ama orijinal dizi hala devam ediyor nasil bitirecekler acaba??? orijinalinde plan suya duser, kiz baska turlu intikam almaya devam edecek ama hala onun kimligini ogrenmediler.Emily( Yagmur) dugununde gercekten vurulur hemde kocasi tarafindan( Emre) sonra kurtulur ama hafizasini kayb eder,Emrenin karekteri degisecek cok kotu biri olucak tam bir Arsoy olucak. Sahika rolunu oynayan karekter Yagmurun Sahtekar oldugunu anlar ama Derin oldugunu anlamaz.aslinda REVENGE dizisi bir sezon daha devam edecegini acikladiginda,insanlardan cok ses cikti isyan ettiler yeter Emily intikamini alsin artik uzatmayin diye yonetmen aciklama yapti " Emily intikamini alacak ve her sey guzel bitecek sadece intikamini baska yoldan alacak" .Bizim senaristler ve yonetmenler ne yaptilar acaba ? bakalim Revenge dizisinin sonu ve Intikam dizimiz ne kadar birbirine yakin olucak.Orijinalinde Emily intikamini alacak ve hayatina devam edecek yani guzel bitecek, bizde Yagmur intikamini alacak ama kendisi'de olucek:)))umarim bu dizinin sonu guzel biter.
14.02.2014 - 10:29
0   0

secil demiş ki;
Karadayida öyle burdada....cinayetler islemis, banka bosaltmis(Haldun) kisiler politikaya atiliyor;)))) Karadayidaki Bakan beyde hem Cinayet ve hem silah kacakciligi yapan CETENIN reisi. Yani hepsi kriminel MAFYA adres degistirdi!!!! Bu bölüm cok güzeldi:))
14.02.2014 - 01:21
0   0

izleyici demiş ki;
son parcada sorun var admin, lutfen duzeltirmisiniz
14.02.2014 - 00:35
0   0

gunel demiş ki;
Niye acilmiyor bolum
13.02.2014 - 21:09
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler