logo

Karadayı 58. Bölüm izle

Özet: Feride merhametine yenik düşerek Suna’ya evini ve hayatını açar. Mahir ise bundan habersiz evdeki ilk akşamları için hazırlık yapmaktadır. Kapı açılıp eve girdiklerinde sadece Mahir’in hazırladığı sürpriz bozulmayacaktır, aynı zamanda hayatları da alt üst olacaktır.Feride, Mahir’in gönlünü almak ve gözlerden uzak hasret gidermek için küçük bir tatil ayarlar. İki sevgili mahcup ama sevgi dolu saatler yaşarken, bunun hem ilişkilerine hem de Nazif’in hürriyetine mal olabileceğinden habersizdirler. Çünkü Mehmet Saim bu tatilden haberdar olur.
Nurten demiş ki;
fragmani pazartesi için izledim arkada$lar yargitay sonuç konu$masinda her $eyi ba$tan anlatmalarini isterken çok sevindim, dizime devam, ah ya birazda bizlerin yuzu gulsun, bu turkiyede zaten boyle insanlar kazanmakta derken vatan hainleri ve Allah kimseyi mahkemeye du$urmesin dizideki gibi olan olaylar çok bu gunlerde bile, malesef, arkada$lar her insanin goru$leri farklidir, ve her ki$inin diziye seyirci edebiyat anl$imada farkli evet Musti arkada$a Roza ve Feride arkada$lara kailiyorum inanin gormu$lerinize sizlerde butun bakan arkada$lara iyi seyirler haftaya
15.02.2014 - 03:29
0   0

ferda demiş ki;
Musti yorumuna tamamen katiliyorum. Yazdiklarindan su andaki gündemdeki olaylarla benzerlik tesbit etmissin. Tamamen haklisin.ve elestirmedede haklisin.Bu kimseyi ilgilendirmez!!!! SAYGI KURALLARI DAHILINDE HERKES ÖZGÜRCE YORUM YAPABILSIN DIYE BIZE ACILMISTIR BURASI!!!!!!! Ddiziye tesekkürler:)))
13.02.2014 - 18:32
0   0

oldie demiş ki;
Musti. Hikayenin gectigi zamanlarin Turkiye'sinde mahalleye bir bekci geldiginde insanlara ayaga kalkardi.Cogumuz hikayedeki benzer yasamlardan gelmedik anne ve babalarimiz, dedelerimiz hayatlari boyunca devlet buyugu olarak sadece muhtari bilirlerdi o insanlarin devami olan bizlere cekilmiyor bu tur diziler pazara girdiginizde meyve olsunda ne olursa olsun alim demessiniz? Bu dizinin seyircisi dizinin fanatigi hemseyredip hem surekli elestirmek bir karar verin. bende selam ederim.
13.02.2014 - 00:05
0   0

fey demiş ki;
Bergüzarın güzelliği,- harika mı harika- oyunculuğu olmasa, Kenanla uyumu olmasa, kim izler bu diziyi be yaaa??...
12.02.2014 - 20:50
0   0

Musti demiş ki;
Oldie! Bence buradaki elestirileri biraz da haksizliga karsi yapilmis elestiriler olarak düsün. Dizide olaylar genel izleyicinin adalet anlayisina cok ters bir bicimde isliyor; tahammül sinirlarini cok asiyor. Üst üste bu kadar haksizlik izleyiciyi geriyor, isyan ettiriyor. 60 bölümdür hep haksizlik yapiliyor ve haksizliklar yapanlarin yanina kar kaliyor dizide. Tamam dizidir, hayal ürünüdür diyeceksin ama gene de hak yerini bulsun, adalet bir sekilde yerine gelsin istiyor insan. Bunu beklemek seyircinin hakkidir. Selam
12.02.2014 - 20:35
0   0

Roza demiş ki;
Huhu ahali karadayi bir sezon daha devam edicekmis! Yandik,iyice KABAK tadi verir artik. Tabii kanal birakirmi reytinglerde iyice yüzleri gülüyor. Inegi sag saga bildigin kadar:))
12.02.2014 - 20:16
0   0

oldie demiş ki;
ortaligi karistiran kim? semih. semih oterse kimlerin iliskileri ortaya cikar?hamamci kizin yerini soyledi die ayten tarafindan tercihe yonlendirilir yani iyidir, iyi))
12.02.2014 - 18:00
0   0

oldie demiş ki;
sik yorum yazdigim zamanlarda feride hakim likten atilip avukat olarakta olsa davayi savunaak demistim ozamanlar en cok kizilan yasin komiserinde mahirin en yakin arkadasi olaagini vs vs simdi kare tamamlaniyor yilanin sevgilisi songule haber verir yilan pusuya duser aradan hamamci mafia babasi olarak siyrilir hamamci ayni zamanda aile babasi oldugundan ailesinin yaninda yani mahirin yaninda yer alir saka,samata yurur bu dizi, anliyamaiyan arkadaslar sizde bakmayin olur biter.
12.02.2014 - 16:48
0   0

MSFIGO demiş ki;
Tatil yapacak zamanimi buldular Feride ve Mahir? Feride ne kadar Mahire babani düsünmeliyiz diyor, Mahir anlamiyor. Mahir babasini kurtarmak icin ugramiyormuydu? Ayni mahalle, beraber görünmeler. Serdarin yaptigini bende begeniyorum ;) Nihayet adam oldu ve Turguta gösteriyor.
12.02.2014 - 14:03
0   0

Nurten demiş ki;
evet ya biktik ne biktik, artik pazartesileri iple çekmiyecem, içindeki oyuncular hep kotu rol almi$ goturmu$, iyileri yendiler evet Roza arkada$ ben de aynen sizin gibi du$undum ama bu sorulari zor sorar bu yargitay, yonetmen oyle yazmaz senaryoyu bizleri boyle sevindirmez oyle sevindirse, " dizinin kurbalar kisir kalir" dramalardan osandim artik bende pazartesileri amerikan dizilerime bakarim her hafta farkli olay ne guzel bizleri ne de olsa dinlendiriyor, bu senarist sinirlendire sinirledire beni hasta oluyorum her pazartesi, yabanci televiznosu seyredecem, ne guzel turk dizileri iyi ilerledi derken yanilmi$im galiba hep sakiz gibi çignettiyorlar seyircileri bizler ne salak ne de okuzuz biz tam gozlemciler ve gerçekciyiz vs vsre, arkada$lar sizkeri hafta bakacak olanlara iyi seyirler, franmana bakip ters ko$e varsa belki bakarim zaten iki onemli diziye bakiyordum bire du$ecek gibi durum ve gorunuyor:
12.02.2014 - 01:07
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler