logo

Karagül 31. Bölüm izle

Özet: Ayşe’nin konak içindeki baskılara dayanamayıp, konaktan ayrılma kararı karşısında bu kez Baran, radikal bir karar verir. Bu karar, Baran ve Ayşe’nin başına geleceklerin ilk adımıdır. Çocukların karşı karşıya oldukları büyük tehlikeden habersiz olan konak halkı, onları hiç olmadıkları bir yerde aramaktadır. Bir yandan birbirleriyle hesaplaşmakta, çocukların kaçmasının sorumlusunu aramaktadırlar. Şamverdi konağı sakinleri büyük bir sınav vermektedir. Baran’ın yokluğu karşısında Ada ilk defa acı çekmekte, o da kimsenin haberi olmadan kendi içinde Baran’la ve kardeşlik duygusuyla hesaplaşmaktadır. Bu sırada Ada, destekçi olarak yanında Serdar’ı bulacaktır. Özlem, Baran ve Ayşe’nin aşklarını yaşamak için kaçtıklarından emindir. Bu eminlik duygusuyla kendince kurduğu oyunun içinde hem eğlenmekte, hem de hanım ağa olmanın yolunda adım adım ilerlemektedir.
Kdry demiş ki;
Bu bölümlerden sonrasına giremiyorum bir hata oluştu lütfen daha sonra deneyin diyo ileriki bölümlerde bakim dedim yine aynı wifi veya netimde sorun yok nedeni nedir
4 ay önce
0   0

Admin Notu: Sorun düzelmiştir

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Esmer kız demiş ki;
Arkadaşlar Baran'ın, Ebru'nun oğlu olduğunun ortaya çıkmasını istiyorsunuz ama dizide beklenen şeyler bu kadar ani ve arka araya gerçekleşirse dizinin hiç bir anlamı kalmaz bence. Ayrıca bu bölümü saçma bulanların neden saçma bulduğunuda hala anlamış değilim. Baran'la , Ayşe'nin konuşmak için tekmeye binmesi çok mu saçma ? Teknede zaten önceden su alıyordu yani yeni ortaya çıkmış bir durum değil. Telefonun çekmemesine gelince, Antep gibi bir yerde Fırat nehrinin ortasında, kış şartlarında telefonun çekmemeside gayet normal bir durum :) Hayat bazen ani kötü sürprizlerde çıkarabiliyo insanın karşısına. Yani bu sahne bence gayet yaşanılabilmesi mümkün bir sahneydi. Baran'ın sakin olduğunu söyleyenlere gelince:) Yavaş yavaş batan bir teknede, Fırat nehrinin ortasında bağırıp yardım istemekten başka ne yapabilirdi? Belkide ölüme bu kadar yaklaşmanın, çaresizliğin verdiği bir kabulleniş ve sessizlikti o.. Bence dizi bir çok manasız aşk dizilerine göre çok başarılı ve izlenilmeye değer bir dizi. Tbiki herkesn düşüncesi farklı olablr. Saygı duyulur:) Dizide emeği geçen herkese teşekkürler..
05.02.2014 - 17:56
0   0

Nurten demiş ki;
bende hepinizin yorumuna katiliyorum zaten 5 diziye bakiyorum eger bu dizide git gide sa$malarsa iyi olmaz evet reytig du$er, hep gereksiz durumlar oldu sedece kadriye hanimin konu$masi anlamli, ve hakli, umarim bu hafta iyi gider çok dizileri saçmaladilar surekli ve bazende iyi dizileri kaldirdilar, ben en çok Barabnin gerçek annesini ogrendigi bolumu bekliyorum o da son bolumlere yakin yapar gibi yonetmen, o an bu i$te hepisinin yuzunu gormek iyi olacak narinin hele ! sizlere iyi seyirler haftaya
04.02.2014 - 19:14
0   0

Garli demiş ki;
Sizde haklisiniz ama ben kadrienin sozlerinden hoslandim: dilini tut, agizda 32 iki gardian yaradilmis uzun dil icin. yani 32 dis.
01.02.2014 - 19:43
0   0

Tahir demiş ki;
men de bu diziyi cok seviyorum ancak bu bolum gercekden sacma olmus arkadaslar
01.02.2014 - 15:50
0   0

mehtap demiş ki;
katiliyorum, bende bu bolumu hic begenmedim. cok bos zaman ile gecti bu bolum. ben bu bolumun cok heyecanli olucagina inanmistim, yazik oldu bence.
01.02.2014 - 15:03
0   0

Cihan demiş ki;
Bu diziyi cok seviyorum, ama su bolum gercekten sacmaydi! yani birinci kez ben diziyi seyr etmekden yoruldum! Her Sey cok sahte gorunurdu, teknenin calismamsi, cep telefunun cekmamasi, baranin sakince oturup hic bir sey yapmamasi ve ....! dizinin yarisi de ruyalarla gecti! Boyle giderse, cok seyirci diziden vaz gecip ve reytingi cok duser! Yao bo dizinin seyircilari sadece cocuklar degiller!
01.02.2014 - 08:34
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler