logo

Aramızda Kalsın 18. Bölüm izle

Özet: Hüsne’nin iyi niyetle yaptığı “sürpriz” bir kez daha işleri karıştırır. Ağabeylerinin gelişiyle önce Yadigar'ın sonra bütün ailenin başına iş açılır. Ali, Ceylan’a onu bir zamanlar sevmiş olduğunu söyleyip durumu kurtarmaya çalışırken, aşk rüzgarı yıllar sonra tersine döner… Kaçan gönül kovalanırmış... Bu kez Ceylan, Ali’nin hayatında kim olduğunu merak etmeye başlar… Yunus’un videoları Yadigar ve Civan'ın başına bela olur. Bu kadar olayın arasında belki de en mutlu olan Yunus’tur. Bütün gün sünnet hediyesi tablet bilgisayarıyla video çeker
berrin demiş ki;
En begendigim ve sicacik bir dizi:)) Gecen bölüm Yadigarin safligina sinirlenmistim...Ama fragmani izledim galiba formül bulunmus gibi. Cok komik kareler var Hüsnenin oynamasi ve Battalin kovulmasi v.s.,Vee Civan ve Yadigarin iyice yakinlasmasi:)))
03.02.2014 - 14:13
0   0

Eda demiş ki;
Mevlüt kardeş zaten satılmıcak fotograf gordum ailecek dukkanı acılıs oluyor. Ve abillerde konuk oyuncu ya yeni bölümde giderler bille.
03.02.2014 - 01:10
0   0

Mevlüt korkmaz demiş ki;
Ya biliyorum bu sadece bir dizi ama canımı çok sıkıyor bu yadigarin şerefsiz agabileri. Hem kardeşine kötülük yapıyorlar hem bu güzelim aileyi parcaliyorlar. Gerçek hayata da böyle olaylar oluyor insanlar nekadar şerefsiz olabilir ki. Inşallah satmak nasip olmaz Şahin bey almaz. Yada Şahin bey alır ve tüm tapuyu yadigara geriye verir. Çünkü Bahattin ustanın Şahin beye borcu var. O yüzden bu şerefsiz abilere para vermicek borç sayacak. Ve yadigara geriye verir.
02.02.2014 - 03:53
0   0

secil demiş ki;
Yadigar ne kadar safsa Abileride o derece hin oglu hin.,ne bicim Abilerki bunlar cok reziller:( Yaptiklari sey insanliga sigmaz!!!!! Hatice nin nisanlisi ayni PALYACO:))) Galiba parasi.pulu yok!!
01.02.2014 - 17:27
0   0

lale demiş ki;
Salak ya yadigar okumadan, bakmadan imzayi atiyor. Nerden cikti ya su abiler?
30.01.2014 - 23:46
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler