logo

Sana Bir Sır Vereceğim 28. Bölüm izle

Özet: Tilki’nin Savaş’ı kurtarma çabası sonuçsuz kalmaz. Savaş nezaretten çıkar çıkmaz Tilki, Savaş’a tüm olanları ve Deniz ile yaptığı anlaşmayı anlatır. Ancak Savaş, Deniz’e güvenmez. Hem Aylin’i hem de kendilerini güvenceye alabilmek için yeni bir plan yapar. Bu plan her şeyi sona erdirecektir. Bunun için herkesin yardımına ihtiyacı vardır. Meltem ve Levent’e bile… Savaş, Meltem ve Levent’ten son kez kendisine güvenmelerini ister. Aylin, her şeyi hatırlar ve içinde bulunduğu tehlikeli durumu fark eder. Bir an önce Tilki’ye ulaşmalıdır. Aylin, Ozan’ın kendisinden şüphelendiğini anlamaz. Onu kandırmak için bir plan yapar. Ozan’ın da Aylin’le ilgili tehlikeli planları vardır. Aylin ise bu tehlikeden habersizdir… Mehmet’in vicdanı, Esra’yı içine düştüğü korkunç durum içinde bırakmaya elvermez. Mehmet, Esra’yı eve getirmeye karar verir. Çocuklar bu durumu çok da hoş karşılamazlar. Mehmet çocukları ikna etmek için yeni bir yöntem bulmak zorunda kalacaktır. Aylin’i görmek isteyen Tilki, Deniz’i ikna etmeyi başarır. Aylin’in kaldığı eve gittiklerinde kötü bir sürpriz ile karşılaşırlar. Bu beklenmedik gelişme yaptıkları planı alt üst edecektir.
Istek demiş ki;
22 de bitti YouTube da neden anlamsiz bir yerde bitti 23 yok neden cok güzel devam ediyordu
4 yıl önce
0   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Narmin demiş ki;
Chox gozel boulu idi chox beyenirdim bu filmi
08.07.2014 - 14:29
0   0

ada demiş ki;
Ya bitsin bosverin zatn iyi olsaydı final yapmazlar
03.02.2014 - 19:19
0   0

saneneee demiş ki;
yaaa neden fınal oluyu yaa offffffffffffffffffff
02.02.2014 - 02:07
0   0

ege demiş ki;
Ya acilmiyo yardimci olabilirmisiniz tsk ederim
29.01.2014 - 20:39
1   0

Aysegül demiş ki;
Bitmesin :((( baska sevdigim dizide bitti Ben ne bakcam artik ? -.-
29.01.2014 - 14:30
0   0

musa demiş ki;
güzel dizi güzel bölüm
27.01.2014 - 18:56
0   0

gizem demiş ki;
yaa uff yaa ... Sana bir sir verecegim bitmesin :(( cook seviyorum bu dizi'i ♥
27.01.2014 - 16:07
0   0

riad demiş ki;
Tilki’nin Savaş’ı kurtarma çabası sonuçsuz kalmaz. Savaş nezaretten çıkar çıkmaz Tilki, Savaş’a tüm olanları ve Deniz ile yaptığı anlaşmayı anlatır. Ancak Savaş, Deniz’e güvenmez. Hem Aylin’i hem de kendilerini güvenceye alabilmek için yeni bir plan yapar. Bu plan her şeyi sona erdirecektir. Bunun için herkesin yardımına ihtiyacı vardır. Meltem ve Levent’e bile… Savaş, Meltem ve Levent’ten son kez kendisine güvenmelerini ister. Aylin, her şeyi hatırlar ve içinde bulunduğu tehlikeli durumu fark eder. Bir an önce Tilki’ye ulaşmalıdır. Aylin, Ozan’ın kendisinden şüphelendiğini anlamaz. Onu kandırmak için bir plan yapar. Ozan’ın da Aylin’le ilgili tehlikeli planları vardır. Aylin ise bu tehlikeden habersizdir… Mehmet’in vicdanı, Esra’yı içine düştüğü korkunç durum içinde bırakmaya elvermez. Mehmet, Esra’yı eve getirmeye karar verir. Çocuklar bu durumu çok da hoş karşılamazlar. Mehmet çocukları ikna etmek için yeni bir yöntem bulmak zorunda kalacaktır. Aylin’i görmek isteyen Tilki, Deniz’i ikna etmeyi başarır. Aylin’in kaldığı eve gittiklerinde kötü bir sürpriz ile karşılaşırlar. Bu beklenmedik gelişme yaptıkları planı alt üst edecektir.
27.01.2014 - 15:36
0   1

Ismimden sanane demiş ki;
bu dizi bitemez konuyu baglayamamislar gece on ikiye kafar bu filmin yayinlanmasini bekledim hic degmemis o kadar beklememe pislik adam aylinime nasil tokat atarsin sen ama herseye ragmen bence dizi biedi cunku bababam sinifta kaldi iconde aynisini yapmislardi bakin film hala devam ediyoryor burdan filmin yonetmenine soyluyorum eger okuyorsa xd....filmi bitirme lan
27.01.2014 - 14:01
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler