logo

Karadayı 55. Bölüm izle

Özet: Bugüne kadar yaşadığı zor günlerin en karasıyla yüz yüzedir Mahir... Sevdiği kadının babası bu aşkın imkansızlığını anlatırken sessizce dinlemek zorundadır.Feride, hayatındaki en önemli iki erkeğin karşı karşıya olduğundan habersiz, Sinan’ı girdiği yoldan geri çevirmeye çalışmaktadır. Oysa her şey Mehmet Saim’in kurduğu düzende ilerlemektedir.Mahir, elinden kaçırdığı Suat’ın peşine düşer. Turgut’un duruşmasına az kalmıştır ve bir delil bulmak zorundadır. Turgut ise tutuklu yargılanma kararı çıkarsa, kendi yakalattığı suçlularla aynı hapishanede olmanın tedirginliğini yaşar. Buna bir çözüm bulması gerekmektedir.
oldie demiş ki;
Hikaye'nin konusun da saygi duyulan bir aile babasinin pislikleri ortaya cikacak, kim ckaracak adamin kizi. bizlerin adama bir sekilde bilenmemiz lazim nasil turguta bilendiysek ezik feride suc orgutu lideri babasina ulastiginda bu ezikliginden eser kalmiyaaktir. o zaman oh cekersiniz))
24.01.2014 - 15:33
0   0

Sanem demiş ki;
OLDI, ben tam ne demek istedigini anlamadim ama bu dizide oyuncular kotu karekter iyi karekter rolunun hakkini veriyor sadece senaristler Feride ve Mehmet saim karekteri abartili buldum. Hakimenin cocuk gibi aglamasi ve yalvarmasi, babasi da baska. Ama Feride ve Mahir en basarili oyuncular benim icin. Bu kadar dizi izledim hic bir dizide boyle elektiriik ve aski yansitan oyuncu gormedim. Bu dizide kotu karekterler cok fazla diye bulaniyorum. Bi de Feridenin karekterini babasina karsi duzeltseler guzel olur.
23.01.2014 - 05:26
0   0

oldie demiş ki;
Sanem. gozlerin dolarak izledigin basarili oyunculari begenmenin tek nedeni senaristlerin kotu karekter oynattiklari oyuncularin oyunlarini hakkiyla oynamasindandir( kotuler olmasa o duygusal sahnelerde olmaz). Olunceye kadar hayirlar yapmis cevresinde camiasinda cok sevilen Erol tas Adana galasinda evire evire sahnede dovulmustu. yani hangi karekterin neresi batiyorsa onlar batmasini istedigindendir.
22.01.2014 - 23:30
0   0

oldie demiş ki;
Birde mujde verim size buyuk bir ihtimal turgut olene kadar komada kalir vs onun isi seneryoda bitti son dakika babasinin zoru ile vs bakani ee verir zaten az kaldi bitecek))
22.01.2014 - 14:05
0   0

oldie demiş ki;
garli ve musti arkadaslar ikinizde haklisiniz ama garli yaniliyor bu dizi sadece normal insanlar icin degil, turk kulturu ile turk aileler icerisinde orf gelenek,goreneklerini yasayan insanlar icin yapilmis seneryo yazarlari 'lan acaba almanyadaki seyirciler icinde mehmed saim beyi bazi sahneler icin hulisi kentmen gibi yapsak diye' dusunememisler. bu onlarin ayibi bos verin
22.01.2014 - 14:00
0   0

sanem demiş ki;
Turgut icin hastanede ev yapmislar cok sacma mobilya var muzik var tablo var hemde ne tablolar. Melih kendini oldurecekti ama bunu yapmicakti. en neftet ettigim sahne Feridenin 6 yasinda bir cocuk gibi babasinin karsisina gecmesi,cok abartiliydi,ne o cocuk gibi ellerini agzina sokuyor yalvalmalar aglamalar gercekten sanki korkak bir cocuk gibi babasindan firca yiyiyor titriyor. Feriden bu hallerini hic beyenmiyorum.umarim bir an once Senarist bunun farkina varir ve boyle sacmaliklar ve sahneler bize izletmez. yeni kadini da sevmedim sinir bozucu.yeter artik bu kadar kotu karekter sokmayin bu diziye.en guzel sahne Mahir ve Feridenin parkta konusmalari,bunlar konusurken gozlerim doluyor,cok basarilisiniz cok.
22.01.2014 - 13:46
0   0

Garli demiş ki;
Musti kardes "künstlich" almanca yani sahte? oyle me? Musti de Almanca uymak? Katiliyorum senin bazi sehneleri sahte ya "künstlich" gormenize. Feridenin babasini canavar edrken Ferideyi kuzuya benzeliyorlar. Hakimelerden kuzu olmazki, oda bir abarti. Mahirin onune silahsiz cikmalar da cok "künstlich". ve ya "constructed". Songulun o bocek gibi komisere asik olmasi da cok abarti. Bu diziler sade insanlara yapiliyorlar. Sen cok dert etme.
21.01.2014 - 04:21
0   0

HasbihaL demiş ki;
Tek Part Yokmu.......................
21.01.2014 - 01:25
0   0

Musti demiş ki;
Su Memet Saim karakteri her acidan cok abartili. Esiyle birbirlerine "hanim" ve "bey" diye hitap etmeleri cok abartili. Bakanlar, hatta basbakanlar da esleriyle birbirlerine böyle hitap etmezler. Hadi diyelim ki aristokrat bir aile. Ama Memet Saim Beyin icerdeki bu aristokrat tavirlari disariya karsi olan tavirlariyla son derece tezat bir durum arzediyor. Bir bakanin, bir aristokratin kiziyla yemek yedigi bir lokantanin garsonalarina firca attigi, "nerde kaldi hesap, uyuyor musunuz beyler" diye bagirdigi nerde görülmüstür? Ayrica cocuklarina karsi tavirlari da son derece otoriter. Hele Feride'ye cocuk gibi davraniyor. Benim Mehmet Saim karakterini canlandiran oyuncuya bir itirazim yok. Senaristler bunu böyle istiyorlar ki, o da öyle yapiyor. Velhasil senaristler Mehmet Saim karakterinde, onun aile icindeki iliskilerinde, cok yapay kaliyorlar. Mehmet Saim Beyin esiyle ve cocuklariyla iliskisi cok yapmacik kaliyor. Almancasiyla "künstlich".
21.01.2014 - 00:01
0   0

lale demiş ki;
dizi harika umarim 3 sezon devam eder
20.01.2014 - 23:55
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler