logo

Kayıp 17. Bölüm izle

Özet: Mehmet kendine gelen Özlem’i evine getirir. Endişe içinde bekleyen Mehmet, tüm kalbiyle, onun her şeyi inkar etmesini, hepsinin yalan olduğunu söylemesini ümit eder. Teşhis için kendisinden DNA örneği alınan Kadir, polise babasının Kemal Bey aracılığı ile gönderdiği mektuptan da söz eder. Bilal’in kıyıya vuran cesedi Kemal’in iyice korkmasına neden olur. Hastaneden bilgi almaya çalışan Falko, Özlem’in Mehmet’in evinde olduğunu öğrenir. Bu duruma öfkelenen Falko, her şeyi göze alarak oraya gitmeye karar verir. Özlem ise Mehmet’e her şeyi itiraf eder.
sevin demiş ki;
sagol steve sen gönlü bol olan bir insansin sagol.evet biraz ayri yollara düsmüs bir aileyiz ama cok sükür birbirimize cok bagliyiz. aslinda ablam ve abim orada yani sanin yasadigin yerde dogup büyümüsler ama simdi is geregi ikiside baska ülkedeler.anneme zor geliyormu bilmem ama zamaninda oda ailesini birakip gurbete cikmis bir ora bir bura ehhh alisiktir herhalde :))) ama ben anne kuzusuyum onu asla birakmam.bu arada son cümlen anemin söylediklerinin aynisi idi derslerim konusunda güldürdün beni sen de gül emi:))) ben bu diziden sonra cinayete bakicagim meliste bakiyor sende bakarsin belki.p.tesi bulusmak üzere.
26.01.2014 - 00:11
0   0

Steve demiş ki;
Slm Sevin bana o yakin bir yerdemisin Keske abini ablani yengeni alip bana ugrasaydiniz..tanismis olurduk..yok ya gelemezdiniz bebekle probleminiz olmus bir daha ki sefere buralara yolun duserse ailenide al gel derim iyi insanlara kapim her zaman aciktir.. Anladigim kadariyla baya parcalanmis ablan hindistanda abinde anladigim kadariyla ya meksikada yada amerikada annen evlatlari yaninda yok diye baya uzuluyordur!ogludesen dunyanin bir ucunda kizi desen oda dunyanin obur ucunda ama boyle olmasi senin icin super bir olay bu sayede dunyayi geziyorsundur bu kadar gezmeye Derslerinide ihmal etmiyorsundur issallah!!...:)))
25.01.2014 - 13:12
0   0

sevin demiş ki;
iyi aksamlar melis evet su aralar dersler sinavlar sunum calismalari vs yogun biraz ama site sagolsun burdan seyrediyor insan.degis tokus herhalde ikinci fragmanda birincide yoktu. ikinciyi görmedim daha. o zaman mehmet özlemi gözden cikariyo mu?neyse artik ne yazsak olmaz son bolümü bekleyip görecegiz.umarim süpriz bir son olur kimsenin tahmin etmedigi ,severim öyle sonlandirmalari.iyi hafta sonlari ve kolay gesin:))
23.01.2014 - 23:31
0   0

melis demiş ki;
iyi aksamlr sevin bendeUEK bekliyorum ama sanirim yarin bakrim artik .evet ben tahmin ettim ya hindistanda ya derslerin yogun sanmistim demekki abinin yanindaydi eee suimdi iyice SIKISIKSINdir derslerinden.ben fragmani görmeim arkadaslar sanirim tv de görmüsler damat gibi giyinmis acabaaa o yüzük falkonun özleme aldigi yüzükmü bir kutuya koyuyormus sanki biri icin saklar gibi.bende SIKISIGIm bu ara simdi balo sezonu basladi burda onun davet listeleri vs...yogunuz yani bubölüme bile ara ara bakabildim belki incinin romanidir bir fransiz yapimi flmde öyleydi yada inci bu olanlardan ilham alabilir .ha birde degis-tokus varmis inciyle özlem degistirmesi falko özlemi alip gidiyormus
23.01.2014 - 23:17
0   0

sevin demiş ki;
merhaba steve.sagol iyiyim aslinda ben sana cok yakinda bir yerdeydim abimin yazin sonunda oglu olmustu erken dogum, dogru düzgün yasayamamistik sevincini. simdi iyi saglikli cok güzel kilosu boyu falan normale döndü. onedenle abimler kücük bir kutlama yaptilar.yigenimin annesi meksikali yasli akrabalari var onlarinda minigi görmesi icin kutlamayi orda yaptilar. yani yilbasindan 2 hafta önce ordaydim ben .sonrada ablamla birlikte onun oraya gectik.döndügümdede okulda icinde olmayi cok istedigim bir projeye secilmisim onun icin cok calistik cok yogundum aslinda hala öyleyim:))finaller falan .ama yarindan sonra dinlenecegim.ya inanki bende incinin hikayesi ciksin istiyorum .ilk fragmani gördüm. acaba mehmet niye öyle giyinmiski? sanki otel odasindaydi bir kutunun icinde o yüzügü niye saklasink?i yani özlemden nefret ediyor olsa o yuzuge niye öyle baksini aslinda ?yani evleniyor olsalar bile melis seni dedigin gibi niye o kötü hatira olan o yüzüge oyle baksinki? ama dedigin gibi damat gibiydi.ikinci fragmani görmedim ama roza arkadas incinin yasadigini görmüs .steve yani hala incinin romani olma ihtimali var görecegiz bakalim.iyi hafta sonlari herkeze
23.01.2014 - 22:11
0   0

melis demiş ki;
merhaba neslihan kayip 18.bölüm fragmani yazarsan izliyebilirsin arkdaslar bulmus inci yasiyormus aa öbür is ortagi filan gözükmüyor zaten önemlide degil artik biiyor nasil olsa.benim özleme yüklenmmin denedi bura kadin kurulnda calisan bir aile yakinim var o kadar cokki evli adamlari esinden bosanmaya zorlamalari bilerek hamile kalmalari nler duyuyoruz nelere sahit oluyoruz degilse banane bu bir dii amaaa özlemi savunmam onaacimam imkansiz heleki bu durumda kendi ihtirasi yüznden br kadinin baskasina baskalarina aci cektirmeye bu kadar insanin ömesine sebep olmasini onaylamam imkansiz.hadi diyelim kemal bosandi vicdani rahat edebilecekmiydi?mademki bir itikam alacaksin falkonun ne piskopat oldugunu biliyorsun gözünle gördün keremin parmagi kesiliyor o anda falkoya vazgectigini söylemesi gerekirdi yada bir arkadasin dedigi gibi polis bas vurmaliydi cocuk kacirma vs....bu durumda kemalide cok sevmiski bosamaya zorlamis sonra ne malum cocuk olunca devamli kemali tehdit etmiyecegi?belkide cocugu koz kullanacakti bunlari duyuyoruz devamli cocukla tehdit edip bosanana kadar zorlanmasi biz bunlari yasadik ne kadinlar var bilseniz bunlar olan seyler gercek hayatta coook var bu kadinlardan ..
23.01.2014 - 20:52
0   0

Roza demiş ki;
Ikinci fragmanda en güzel olay INCI nin yasiyor olmasi :))))
23.01.2014 - 18:48
0   0

Ella demiş ki;
Ozlem karakteri suclu hemde cok suclu, yasadigi hic bir aci hic bir olay ona gidip baska masum insanlara aci cektirmesine sebep olamaz, kemalden intikam almak yerine polise basvursaydi zaten hem cocugu bulunurdu, o kemali tehdir eden hemsire sorgulanarak, hemde kemalin foyasi ortaya ciktigi icin leyla onu tek ederdi, hem knun yoluyla hakkini aramis olur, hemde ailesini kaybettigi icin, intikamini almis olurdu. ama bunun yerine " dost " oldugu leylaya ve sucsuz kereme aci cektirmeyi laik gormus bir kadin kotululerin ve cezalarin, en buyugunu hak ediyor. Bir yorumcu falco'nun sucu yok mu demis? falcodan bahis bile etme geregi duymuyoruz, o acimasz sadist, ve hakkinda konusulmaya degmecek kadar suclu bir kisi oldugu icin, zaten suclu buldugumuz icin yorum yamiyoruz, ozleme yukleniyoruz cunku bazi yorumcular, onun mehmet askini yok anne olmasini falan savunuyor, o yuzden konu hep ozlem. ayrica evli bir adamla gelecegi olmuyacagini, ve ustelik ondan hamile kalip onu dogurucam diye diretip kemali leyladan ayirmaya calisan bir kadini nasil savunursunuz anlamadim, baska yuvayi yikip kendi yuva kuracakmis oldu, o hamileymis cocuk yapacakmis, hali hazirda dogmus iki masum cocuga ne demeli!! evli erkekle olan bir kadin ondan medet umamaz, helede cocuk yapamaz. tesadufi bir sekilde mehmete asik oldu diye masum olamaz gozumde, hic inanmadim inmiyorumda, mehmeti saf buluyorum, asik olmsaydi ne olacaktii... bunca olay yasanmis kalkip bunun uzerine birlikt olurlarsa yuh derim hele evlilik falan yok artik. basta falco, ozlem, murat ve kemal hepsi cezalarini cekmeli...Mutlu son bekleyenler baska ask mesk dizilerine gidin onlarda mutlu son olur, bu polisye yani ask beklmeyin.
23.01.2014 - 17:05
0   0

mi amor demiş ki;
final fragmanini az once izledim. memet ozleme oglunu buldugunu soyluyor sanirim, ona birde fotosunu getirmis... ozlem inanamiyor gibi gercektenmi der gibi bakiyor... memet faikin ozleme aldigi yuzugude kutuya birakarak kaldiriyor bu hikayede burda bitiyoooorr... fragmanda ustune basa basa diyorya... hersey cok zengin bir ailenin kucuk oglunun kacirilmasiyla basladi diye.... zenginlikk ... :(
23.01.2014 - 11:32
0   0

melis demiş ki;
selam sevn yok fragmanda inci filan yok nnede falkonun isrtagii hic biri yok acelece cekilmis bir finale benziyor hep böyle yapiliyor dizi final yapinca tutmadiysa bir sürü sorulari acikta birakip bitiriyorlar.hkaye belki daha iiydide senarist 18.final olunca bi seyler yazayim deyip bastan savma final olmusa benziyor kims ölmüyor kimse hapise girmiyor mutlu bir son ile bitiriyor cünkü cogu seyirci illa mehmet-özlem aski istedigi icin sanirim...artik sasirmiyorum nedense...
23.01.2014 - 09:13
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler