logo

Aşk Ekmek Hayaller 5. Bölüm izle

Özet: Yaşadığı depremler yüzünden içine kapanan Ferit, şirketin yönetimini fiilen Erdinç'e bırakmıştır. Günahlarının bedelinden ve önlerindeki tüm engellerden kurtulan Erdinç ve Leyla ise artık hayatın ayrı köşelerinden bakmaktadırlar birbirlerine... Hatta Erdinç'in hayatında başka bir kadın; Demet vardır.Aradan geçen on sene Uğur, Altan ve Karaca'yı birbirlerinden uzak hayatlara savurmuştur. Uğur, geçen on sene boyunca bir yandan hayata tutunmaya çalışırken bir yandan da annesinin katilini aramaktadır: Hem annesinin katili, hem de çocukluk aşkı Karaca'nın babası Numan'ı... Karaca, uzun yıllardır babasını görmüyor, ondan ve korkularla dolu geçmişinden kaçıyordur. Altan ise yurt dışındaki eğitimini tamamlamış ve artık şirketin başına gidecek yolun ilk adımı için hazırdır.
berrin demiş ki;
DIZI GÜZEL!!! MÜJDE Ar erkenden ölmemeliydi:( Kendisini özlemistik.Koklama olayi harika ve ben inaniyorum.Bakalim KADER bu 3 cocuga nasil bir OYUN oynayacak?? Berna Lacini sevmedim bu Dizide.Yüzünüde hamster'e cevirtmis.
13.01.2014 - 12:39
0   0

beza demiş ki;
Altan guzel ve iyi bi cocuk olmus. Ugur hic kucuklugune benzemiyor ama olsun. Altan bildigi sirri saklamasa iyi eder. Herkese tesekkurler..
13.01.2014 - 09:51
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler