logo

Aramızda Kalsın 15. Bölüm izle

Özet: Celepoğlu ailesinde ipler geriliyor! Emaneti öğrenen Civan ablası ve eniştesinin karşısına dikilir. Celepoğlu ailesinde ipler bir kez daha gerilecek, Bahattin çok önemli bir karar almak zorunda kalacaktır. Olan bitenden habersiz Yadigar’sa, Civan’ı çok mutlu edecek bir sürpriz hazırlamıştır.
meliha demiş ki;
bu şahin bey ve bakışları için bu diziyi bir ömür seyredebilirim.tamam konuda diğer oyuncularda tartışmasız güzel ama ben bu adamın bakışlarına vuruldum.süper oyuncu.tebrikler mesut özkeçeci
06.03.2014 - 01:21
0   0

fatma boztepe demiş ki;
Harika bir dizi..her bölümü en az 2 kere seyrediyorum....tüm oyuncuları tebrık edıyorum...uzun yıllar bu dizinin devam etmesını ıstıyorum..saygılar
09.01.2014 - 23:28
0   0

NERI demiş ki;
Ben bu diziye sadece HÜSNE icin bakiyorum .diziyi bakilasi hale getiren ,monotonluktan .sikiciliktan uzaklastiran onun dogal halleri.onun replikleri oldugu sahneler benim tek keyif aldigim sahneler .öbür oyuncular beni diziye asla baglamazdi .HÜSNE KARAKTERINI ; BINNUR KAYA canlandirmayasaydi .
07.01.2014 - 20:21
0   0

berrin demiş ki;
Oyuncular harika 4 AS var:)))) Ancak Hüsne tek kelimeyle O B U R :)))))))) Bunun lami-cimi yok hersey acik-secik ortada....Görülüypr iste bunu kabul etmeyenlerinde böyle aliskanliklari vardir zaar:)))) Simsicak bir dizi ve dialoglar cok iyi.Behiye disinda entrikaci yok.Onunda zaten icinin kötülügü yüzüne vurmus:(( Haftaya nisan var:)))
06.01.2014 - 16:27
0   0

lale demiş ki;
Evet haklisin arkadasim seninle tam raziyim.Benim soylemek istediyim Sahin bey ne istiyor su arsadan neden hep o arazinin pesinde.Evet baskasinin malini yemek en buyuk suc amma onlar da Yadigara kucak acdilar simdi Husne ile Bahettinin de hakkini yemek olmaz.Isteseydiler kacardilar Yadigardan evlerine burakmazdilar amma onlar ne yaptilar kizlari gibi sevdiler.Zamaninda suc islemisler pisman da olmuslar yani.
04.01.2014 - 13:55
0   0

Eda demiş ki;
Millet takmış hüsnenin yemesine gayet normal yiyiyor takıldıgınız tek yemek yemesi olsun ii ne dizilerde goruyoruz ne sahneler var reyting icin yapmadıkları kalmiyor. Dizi gayet super giidyor tabi her sahneyi begencek değiliz ille begenmediğimiz sahne olur takılmayın soyle herseye. Kusursuz dizi yoktur
04.01.2014 - 06:59
0   0

K.J demiş ki;
lALE HANIM, NE YANI SIZCE DAYANMADAN ELINE GECHENI YIYEN HUSNE ILE ESHI HAKLIMI? KADININ YEMEK YEME TARZINI IZLEMEK BANA SINIR VERIYOR, ARSANI DA OGLE ELINE GECHIREN KIBI BASIP YIMISH ISHTE.YADIGARIN BASHINA NE CORAPLAR ORDULER.AYIP YA!!! SHIMDI DE BASHKA YOL YOK DIYE DUKKANI YADIGARA VERMEK UZERELER.KACH YILDIR O KADIN KOCASININ VERDIGI BIR TIKE EKMEK ICHIN HER SHEYE KATLANMISH, ANNESININ ONA ARSA BIRAKDIGINI ONCEDEN BILMEK ONUN HAKK DEGILMIYDI?
03.01.2014 - 23:05
0   0

lale demiş ki;
Su Sahin bey kim ya ne istiyor lokantadan neden almak istiyor.Simdi de soyledi Yadigara her seyi ,maksadi ne bilmiyorum, anlayamiyorum.Amma soyle tahmin yurute biliyorum ki ,ola bilsin zamaninda Yadigarin annesini sevmis belkede Yadigar onun kizi her sey ola bilir yani. Doqrusunu bilen varsa anlatin lutfen.
03.01.2014 - 14:34
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler