logo

Bir Aşk Hikayesi 34. Bölüm izle

Özet: “Neden uğraşıyorsun benimle ha? Söyle! Neden! Benden nefret etmenin sebebini anlatacaksın” Gönül’ün bu sorusunun cevabını almak için ölümü göze alması bile işe yaramaz. Korkut taş gibi kaskatı karşısında durmaktadır. Diğer tarafta köşk Tahsin’in ölüm haberi ile sarsılır. Tüm bu olanların üzerine Gönül’ün çocuğunu bir yetimhanenin kapısına bırakma haberi gündeme bomba gibi düşer. Gönül ana habere çıkarak geçmişiyle yüzleşecektir. Ceylan Korkut’un annesini bulma konusunda kararlıdır. İpuçları onu hiç tahmin edemeyeceği bir noktaya getirir. Köşkün kapısına gelen gizemli kadın, Korkut’un hayatında bambaşka bir sayfa açacaktır. Öfke, nefret ve intikam yerini çok başka bir duyguya bırakacaktır. Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır.
metanet demiş ki;
film cox iyi amma senaristin necin korkutun kafasindaki kursunu cikarmasinda kucuk engellere anlam vermesini anlamiyorum.eger seni bir giz sevmiyorsa dalgin ola bilirsin amma sana karc kisiyin muhtac oldugunu bildiyin halde ozunu de onlari da o gizin keyfine kurban etmesi hec xosuma gitmiyor.korkut asl adam mert ve iyi birisi sonda necin olsun ki adam bu filmden sonra kimseye iyilik yapmaq istemir cunki insana kotuluyu ancag iyilik yapdiglari ediyior dusmanin ancag adi var dost dediyin adama dusmandan daha cox kotuluk yapir.bandan bu kadar
13.10.2014 - 02:04
0   0

nurik demiş ki;
Bu filmi mende ilk bolumden izledim .hosuma giden de zatem ilk bolum olmusdu senaryo yonetmebine sorum bu olacaq ki neden bu kadar uzatiyosunuz. Peki soylediler ki filmi bolmlerini uzatin dememmisdiler ki lap p...nu cikartin bir az mantikil olursaniz cok iyi olur bemce
31.12.2013 - 23:39
0   0

Isimsiz demiş ki;
Hayret, bu dizinin amma tembel yapimcilari var? Bi bakiyorsun bi hafta dizi yayinlaniyor, obur hafta yayinlanmiyor. Yayima basladiklarindan beri adam gibi herhafta seyircinin karsisina cikamadilar! Kontratlarini keyif akislarina gore yapmislar galiba, oh bende oyle bir is bulabilsem!
31.12.2013 - 20:05
0   0

Serpil demiş ki;
Bu diziye en az 20 bölüm bakmadim, merak ettim bu bölümü izledim....ve hala hic bir sey degismemis....hala konu ilerlememis! Korkut hala amaliyat olmamis ve ortaligi karistirma- devam ediyor....seyircileri April yeriniz koyuyorlar!
30.12.2013 - 15:30
0   0

duygu demiş ki;
o kadar sekersinizki damseç olma vaktiniz geldi
27.12.2013 - 12:34
0   0

MAKA demiş ki;
KORKUT supersin. rolunda sana cok yakisiyr .Ceylanlada cok yakisiyorsun. Umut gercek hayatda Yilmazin oglumu? ona cok benziyor.
25.12.2013 - 16:31
0   0

nilay demiş ki;
iyice saçmaladınız bu kadar mantıksızlık neden bir bakın avruya
25.12.2013 - 02:11
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler