logo

Bugünün Saraylısı 6. Bölüm izle

Özet: İstanbul cemiyet hayatından Katiboğlu ailesi, içinde bulundukları dar boğaz yüzünden dillere destan yalılarını satmak zorunda kalmanın acısını yaşamaktadır. Yalıyı ailenin eski kahyasının satın alması, Ata Katiboğlu için duygusal bir depremdir adeta... Ata’nın eşi Üftade’nin deyimiyle 'Sonunda Katiboğlu ailesi için ayaklar baş olmuştur'...Aile bu depremi atlatmaya çalışırken eski kahya Yaşar ve güzeller güzeli kızı Ayşen, Kayseri’den İstanbul’a gelip, yalıdaki hayatlarına adım atar. Ata ve Yaşar arasındaki sırlarla dolu geçmişin sessiz hesaplaşması ve güzelliğini yıllar önce ölen annesinden alan Ayşen'in İstanbul'la imtihanı başlamıştır. Ayşen, kısa sürede başta Ata ve Üftade’nin kızı Feride olmak üzere, herkesin alay konusu haline gelir.
alev demiş ki;
cok guzel bir dizi. heyecanla takipteyiz.. kadro mukemmel. performanslar cok iyi. Ata bey, Savas, Uftade, Rezzan , Fatih Savas in kardesi cok basarililar.Feride de gayet iyi. Ben Aysen i ( Cansu Tosun ) oyuncu olarak begenmiyorum.Arkasinda bu kadar guclu bir kadro olmasaydi diziyi seyretmezdim acikcasi.. Kucuk hanimefendi dizisindede basarili bulmamistim. Silik bir tip. Oyunculuk icinde daha cok firin ekmek yemesi lazim. Ama dizi mukemmel.. Devamini dilerim.
17.12.2013 - 12:43
0   0

Hümran demiş ki;
Of zaten Atif nasil biri oldugunu ilk bölümde belli ediyordu, feride ne saf ya, o da Ayseni begenmiyor saf oldugu icin.. kendine bi baksin önce!! Bu arada KIM kapiyi acti.ni da gösterseydiler de bittirseydi, zaten kim actigini biliyoruz - FATIH acti tabiikii deee. FATIH'ye bayiliyorum yaa :)) Insallah reyting leri düsmez bu dizinin, cok güzel!!
17.12.2013 - 02:46
0   0

hayran demiş ki;
çok güzel bir dizi bence.. ne kadar ön yargılı davranıldığını ve hayatta hep bir adım önde olanın kazandığını, doğruluğun dürüstlüğün kaybettiğini çok iyi anlatmışlar bayılarak izliyorum inşallah bitmez bu dizi..ayrıca artık şu Ayşen'i değiştirip gözünü açsınlar da herkese gününü gösterse..
16.12.2013 - 13:40
0   0

serkan demiş ki;
cok basit bir dizi olmuş tutmaz kesin reyting kurbanı
16.12.2013 - 12:46
0   0

xece demiş ki;
Aslinda bu filim ismi Vicdan olacakti....".Besle kargayi oysun gözunu" Bu kadar yani ...... Edebsiz damadi yalida tutmasininz herhalde .
15.12.2013 - 20:48
0   0

suerra demiş ki;
bu bolumde cok guzedi izlemeye devam super dizi
15.12.2013 - 17:14
0   0

assoslu demiş ki;
Bu kadar iyi bir kadro bu kadar berbat bir senaryoya nasil katlaniyor. Ozledigim Istanbul manzaralarini izlemek icin bile daha fazla ialeyemeyecegim...Ordan burdan alinmis bayat konular ve sirklerde dinlenen bir muzik...
15.12.2013 - 07:48
0   0

Hira demiş ki;
kimse yorum yapmiyor arkadaslar, biraz da bu dizi icin yorum yapalim lütfeeeennnnnn. Cok heyecanli bi bölüm dü yine.bence Aysen ile Fatih cok yakisiyorlar... Savas ile Aysen sakin olmasinn, Savas herkese cünki mavi boncuk dagitiyor... Savasin kardesi tal bi piskopat oldu, hele feridenin kocasi pis sapik güzel bi daya hakediyor bence. bu dizi insalllahhhh bitmez arkadaslar televisionda bakmaya devam lütfen reytingleri düsmesinnn :))
15.12.2013 - 00:53
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler