logo

Kayıp 12. Bölüm izle

Özet: Özlem, Mehmet’i dinlemez ve onu yalnız bırakmaz. Otomobilin altında bomba olduğundan bihaber olan Mehmet, Özlem’i arabaya kilitleyerek Falko ile buluşmaya gider. Eli kolu bağlı, Mehmet’in gidişine engel olmayan Özlem çaresizdir. Hasan ise çok geç olmadan Mehmet’i arayarak onu Falko ile buluşmaması için uyarır. Sözleştikleri gibi para ile buluşma yerine giden Murat, Bekir’in son dakika sürprizi nedeniyle ne yapacağını şaşırır. Çok zor da olsa Murat, kardeşi ile yeğeni arasında bir seçim yapar.
alev demiş ki;
sirf mete horozoglu icin seyrediyorum diziyi. asli enver sifir. hic yakismiyorlar.. habire sinir bozucu sekilde 32 disini gostermesinede sinir oluyorum:)
17.12.2013 - 12:47
0   1

Steve demiş ki;
Roza hayrola hemen gine ben kendi halimde yorum yapan masum yorumcu karakterine burunerek bili arkadasimiza hakkimda yazmis oldugun youmunu daha yeni fark ettim zannetmeki yorumun cevapsiz kalacak sadece simdi su an hic vaktim yok artik obur bolumde detayli bir sekilde yazarim kimbilir belki de o zamana kadar senin kendinide bilmedigin ve baskalarina devamli bahsettigin Saygiyi ogrenirim....
16.12.2013 - 00:46
0   0

Steve demiş ki;
Melis yeni girdim siteye fazla vaktim yok hemen yazayim gine birileri aklinca bizle oyun oynuyor...benim nickimle size yorum yazmis '''''Melis ve Sevin yeni bi dizi basliyo cok guzel, adini sonra yazarim.eminim sizde cok begeneceksiniz ama oyunculari duyunca cok sasiracaksiniz! yorumlarinizi bekliyorum... BU YORUM BENIM DEGIL Admin ortalik iyicene karismadan su sahtekari yakalayin artik... 13.12.2013 - 08:19
15.12.2013 - 15:37
0   0

Roza demiş ki;
13. Bölüm ÖZETI. Roman gibi mübarek:))Mehmet’in annesini ve kızkardeşini kaçıran Falko, onu iyice köşeye sıkıştırıyor. Mehmet, Özlem’in güvende olduğunu kendi gözleri ile görmek için gece onunla kalmıştır. Sonunda beklenen şey olur. Tüm savunma duvarlarını Mehmet için yıkan Özlem, ona duygularını açar. İkili, aralarındaki çekime daha fazla engel olamazlar. Hiç beklemediği bir anda aşkına karşılık bulan Mehmet çok mutludur ancak, Falko onları yakın takiptedir. Üstelik intikam ateşi ile yanmaktadır. Dora ile kaçmak için pasaportlarını bekleyen Bekir’in keyfine diyecek yoktur. Ancak bu mutluluk kısa sürer. Bekir, hiç beklemediği bir sürprizle karşı karşıya kalır. İşe gitmek üzere evden çıkarlarken Mehmet telefonunu bulamaz. Telefonu kayıptır. Aşk ve mutluluk sarhoşu ikili bu olayın üzerinde çok durmazlar. Cemile’ye, Mehmet’in bir arkadaşından Mehmet’in kaza yaptığına dair telefon gelir. İnci ve annesi, hastaneye Mehmet’e yetişebilmek için memleketten aceleyle yola çıkarlar. Kerem, annesinin iyi olup olmadığını merak eder ve Hasan’dan onu Leyla’yı aramasını ister. Ağzından dayısı ve Defne’nin ölümü ile ilgili bilgiler de kaçıran Kerem, Hasan’ın dikkatini çeker. Leyla’yı aramaya razı olan Hasan, Kerem’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verir. Murat’a karşı kadının dikkatli olmasını, Kerem’in onunla ilgili bir şeyler gördüğünü de söyler. Duydukları karşısında ne yapacağını şaşıran Leyla, soluğu holdingde alır. Elmas ise tesadüfen Kerem’in kayıp günlüğünü bulur. Kadir’den şüphelenen Elmas, onu sorguya çeker. Mehmet’i arayan Falko ise, annesi ile kardeşinin elinde olduğunu söyler. Ona ipucu veren Falko, Mehmet’ten iz sürmesini ister. Falko’nun son lafı:" Eğer annenle kardeşini bulursan sen kazanacaksın, bulamazsan ben" olur.
13.12.2013 - 23:22
0   0

melis demiş ki;
amaaan steve kac diziye baktiysam gönlpme göre olmadi 3-4 bölüm ve finaline beeelki bakiyorum.cok uzatiyorlar bayiyor insani dakikalaca bakismalr ,adimlar,konularin hepsideayni iki erkek bir kiz yada iki kiz bir erke,kiskancliklar vs....biktiriyorlar adeta.yada ben eski kasik SW filmlerin hepsni gördüm ve simdikleride onunla karsilastirinca ne bileyim bana vakit kaybi gibi geliyor.birde ben sunu farkettim senaristler ve yönetmenler daha dizinin türünü bilmiyorlarmisal,dram,sosyal konu,fantastic,pollisiye,gerilim,komedi,savas,ask,bilimkrgu vs...bunu bile bilmiyorlar ben bunu FG dizisinde farkettim ve hemen biraktim cünkü o bir sosyal dramidan öte psikiolojik drami adamlar kalkti ask dizisi yaptilaralmanyada bile konu olmustu nasil tecavüz böyle dizi olur diye elestirilimisti.birde yakin akraba iliskileri tartilsilmisti yenge-yegen,kayinbirader,yenge yada iki kardes bir kiza ask filmleri .yani daha dogrusu ben dizilerin konusunu pek anliyamiyorum veilen mesajlar cok kötü bunu anliyamiyorum iste.neyse bakalim nasilmis dedigin dizi ama ben pek tanimam yeni dizi oyunculari eskileride pek bilmem bazilarni bilirim.
13.12.2013 - 19:29
0   0

bili demiş ki;
Sahte "bili"nin yorumları da silinmiş sayfadan bir tanesi hariç(11.12.2013 03:37)arada atlandı galiba.Teşekkür ederim ADMİN.Sahtekarları ayıkladığın,sayfayı temiz tuttuğun için.Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.
13.12.2013 - 14:44
0   0

Roza demiş ki;
ADMINLER tesekkürler,bana ve sahsima yalanlarla dolu olan hakaret mesajlarini sildiginiz icin.
13.12.2013 - 14:23
0   0

melis demiş ki;
hatalarina ragmen gene güzel degisik bir dizi izledik.aslinda p.tesi o saate almalari en büyük hata oldu cuma aksami 22.00 iyiyi 10.sirada filandi simmdi 26.düsünce olmadi ve cabuk senaryo degisiigi yaptilar.bbenim anliyamadigim gerekten bu reyting ölcmleri dogrumu misa,bir dizi varmis c.tsi aksami 1.siradaymis konusu ve kac bölüm bilmem kiz eski komsu sevgilisiyle zengin sevdigi adamla ayni konular haftalaaarca ayniymis ama 1.siradaymis fatih harbiye.birde seyrci alismis dizilerin %80 fakir kasabali kiz ve zengin erkekler her nedense hep o kiz sevlir erisilmezdir zengin kzilar simarik kolay elde edilirl ben bu senaristleri aniyamiyorum neden hep böyle dizi konulari oluyor insanin fakr cahil kasabali olmasi özentisi oluyor.bakin cogu dizilerin konusu böyledr.bunun konusu polisiy iyiydi heyecanli basladi ilk baslarda baya ilk siralrdaydi ama dizide ask yoktu ee normal bu ask dizisi degilki polisiye ama olmaliydi illaki o da mehmet-özlem olunca oda ilginc gelmedi.valla steve yazdiklarin hep dogru cikti son bölümlerde iyice bocaladilar senaryoyu birden degistirdiler yazmistim sasirttilar bizi
13.12.2013 - 12:19
0   0

Steve demiş ki;
Admin benim nickimle yorum yapan kisinin yorumunu siilmissin ,cok tsekkur ederim
13.12.2013 - 09:52
0   0

üzgün demiş ki;
Bu dizinin bitmesine çok üzüldüm.
13.12.2013 - 07:47
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler