logo

Karagül 22. Bölüm izle

Özet: Bebeğini kaybeden Özlem’in içine düşen ateş, konağı da tutuştururken, Ebru’nun yıllardır sönmeyen ama küllenen evlat acısını da yeniden alevlendirir. Özlem için artık hayat, eskisi gibi olmayacaktır. Kendal Ağa belki de bundan sonra en çok Özlem korkması gerektiğini öğrenecektir. Kadriye ana, konağın bel kemiği olmaya devam etse de, bu acı onun da belini bükerken, Kendal’a belki de ilk defa Kendal Ağa’nın bile bir daha unutmayacağız sözlerle karşılık verir. Sibel’in konağa zorla getirilip yerleştirilmesinden en büyük payı alan Ayşe, artık okulda alay konusu olmuş ve kimsenin yüzüne bakama hale gelmiştir. Ayşe’nin yanında dimdik durmaya çalışan Baran içinse okulda zor günler başlar. Sibel’le karşılaşmak istemeyen Baran’ın konaktan ayrılıp bir süre Fırat’la yaşamaya karar vermesi ile birlikte kardeşler arasındaki yakınlık ilerlerken, bu durum Narin’in acısını tetikler.
ada demiş ki;
ebru yu sevmiyorlar ya
26.02.2014 - 17:47
0   0

adi lazim diyil bas harfi ben demiş ki;
bora cok ama cok yakisikli yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
26.11.2013 - 23:04
0   0

burcuay demiş ki;
Asi bu dizi Uzun soluklu olmasini cok istiyorum.Ama olacak cevremde herkes bu diziyi konusuyor yorum yapiyorlar.Oyuncularin hepsi cok degerli,gercekten güzel yapiyorlar bu yüzdede emeklerinin karsiligini aliyorlar.Nurten Kendalin rüyasi bir acayipdi.Kesin bosuna o rüyalari göstermiyorlar bir bildikleri var.Tabki hersey ortaya cikacak ama daha cok erken Zaten öyle aceleye getirmesinler. Yavas yavas olsunki dizimiz uzun süreli olur.
24.11.2013 - 20:00
0   0

Garli demiş ki;
guzel dizi . boyuk anne cok basarili oyuncu. Ebruni oynayan ve hemde Ebru karakteri cok degerli. Konu da guzel. Kim istemezki kadinlar ayaga kalkip dik dursunlar Yorumcular ama sosyal meseleye ilgin hic bir soz etmiyorlar hayif!!!!
24.11.2013 - 04:42
0   0

MAHIRE demiş ki;
cok guzel bir dizi Bu dizide en cok hosuma giden sey biliyormusunuz ne? Kendalin Ebruya sosete gulu demesi Butun oyuncular rollerini cok iyi oynuyorlar Bu dizi bitdikden sonra Barani baska dizide gormek isterdim Emeyi gecen her kese tesekkurler
23.11.2013 - 16:17
0   0

meryem kartal demiş ki;
harika bir dizi bir hafat beklemek okadar zorki ,herseyile mukemel.galiba biraz benimde icime dokundu,anne olmak oyel birsey gliba ,umut.
23.11.2013 - 14:07
0   0

Asi demiş ki;
Harika bir dizi ama kaski ozcan deniz diziye donse.evet burcuay sibel aysenin annesiymis bende cok sasirdim.baran rolu cok guzel zaten oyuncular hepsi cok iyi oynuyor.insallah uzun omurlu olir bu dizi.
23.11.2013 - 04:32
0   0

burcuay demiş ki;
Yine harika bir bölüm izledik.Ya bu Narin Barani ne Kadar SIKBOGAZ ediyor.Be kadin birazcik rahat birak Barani ne oldu artik oda patladi.Ayseyi seviyor Kimene Birak onlar kendileri haletsinler.Üstüne düsdükce sende uzaklasiyor.Sinir bir kadin ya Git Komutanla ugras yeni bir aska yelkenleri ac belki o Zaman Baran ile Ayse rahat ederler.Kendalin bebegi icin aglamasi sahsen ben sok oldum. Demek kendal agada vicdan varmis.Sibelin Aysenin annesiymis.Ayse desene daha ne soklar yasiyacak.En gariban o en magdurda Ebru.
23.11.2013 - 02:48
0   0

Nurten demiş ki;
ah ne desem bos su narini bi pasa dayi atsalar iyi olacak haftaya hazirim Ebrunun emeklerine tecavuz ediyor gulleri sokerek, beceriksiz kadin ancak kotuluk yapmayi bilir, hele kendallin ruyasi çok iyi idi nerde oyle bir durum ilerde mi goruruzki, bilemem ama biraz zor goruruz, umit etmekten bir çaremiz yok malesef, Sibele çok yazik oldu hele Ebrunun geçmisteki yarasi beni mes etti ya ah biran evvel kavus sada acisi dinse nerde o gunler ki : ) su kendalin ne yazikki Ebru gibi bir kadin karsi veriyor ama oyle bir tokat yeseki felegi $a$sa off iyi olur iyi seyirler herkese, Ebrunun oyunculuguna bayiliyorum, hayret ettim kendallin da kalbi varmis birazda olsa goz ya$ini akitti
23.11.2013 - 01:34
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler