logo

Aramızda Kalsın 9. Bölüm izle

Özet: Celepoğlu ailesi Bahattin’in aniden ortaya çıkan rahatsızlığı ile soluğu hastanede alır. Bahattin Celepoğlu odasında doktorun teşhisini beklerken, ailesi hastaneyi birbirine katar. Arife asansörde kalır, Hüsne kızını kurtarayım derken az kalsın Bahattin'i sakat bırakır. Telaşla başlayan hastane ziyareti yine komik olaylara sebep olur.Civan sır gibi sakladığı evlilik konusunun duyulmasından korkarken Arife sayesinde rahatlar. Ama bu sırrı hiç tahmin etmedikleri biri daha öğrenmiştir.
Amir demiş ki;
Bir zamanlar begenerek izlegim bir dizi vardi "Baba Ocagi" yapimcilar veya kanal birileri dizi yi aniden bitirdiler, ve ben o diziden sonra türk yapimi hic bir dizi yi üc bes bölümden fazla izlemedim, veizlememde... Lakin, bu dizi haric bunu sonuna kadar izyecegim insallah !... Dizi ye benden 10/10 tam not + var, - yok Emegi gecen herkese saygi ve selamlar
07.12.2013 - 23:08
0   0

taner demiş ki;
ne kadar merak ettim şu sırrı yahu ne acaba :)))
26.11.2013 - 19:27
0   0

ergün karaşoğlu demiş ki;
büyük usta uğur yücel ve binnur kaya,caner cindoruk ve gökçe bahadır harikasınız,zaten bir dizinin başarısı,başrol kadar yan rollerin de işini iyi yapmasından kaynaklanır,burada bahattin ustanın kızları ve müstakbel damadı olacak iki çalışanı da oynarken son derece samiler,kısacası herkes diyaloglarında içten ve sıcak dolayısı ile başarı kendiliğinden geliyor,genelde dizilerimizde bir bölümlük konuk oyuncu uygulaması çok zayıf,oysa izlenme açısından diziye çok şey katar,ayrıca sinema ve tiyatroya ömür vermiş bir çok emektar sanatçı teklif bekler vaziyette,yapımcılara naçine önerimizdir,lütfen dikkate alınsın ,bu dizide emeği geçen herkese teşekkürler
23.11.2013 - 19:17
0   0

nurlana demiş ki;
elarinize salig super olmuw bu bolumde yuklediyiniz ucunde sag olun.
22.11.2013 - 08:54
0   0

Hezal demiş ki;
severek begenerek izledigim bu ve seksenler, ins devam eder hemen bitirmezler .biktik artik sinir bozucu dizilerden adam gibi 2 dizi var suan umarim bozulmadan devam eder.
22.11.2013 - 01:23
0   0

berkoğlu demiş ki;
Ben hayatımda bu kadar güzel, bu kadar hoş, bu kadar candan, bu kadar içten, bu kadar samimi, bu kadar kalite dolu bir dizi izlediğimi hatırlamıyorum! Bir numarasınız!!Başarı budur ya, budur!!
22.11.2013 - 00:34
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler