logo

Eski Hikaye 3. Bölüm izle

Özet: Boztepelinin elindeki delilleri çalan Mete, Sadriyi vurup vurmamak arasında kalır ve bunu fırsat bilen Sadri ile boğuşurlar. Olay sırasında yaralanan Sadri için kızı Türkan çok endişelenir. Asiye Hanım ise torununun intikam peşinde olduğundan şüphelenerek, Meteye tepkisini dile getirir. Esra ise karşılıksız kalan ilgisinin bedelini Meteye ödetmeye kararlıdır, kendisini kandırılmış hisseder. Bu sırada Boztepeli başına bela olan ve her yerde işlerini baltalayan düşmanına yem vererek tuzağa düşmesini sağlayacaktır. Mete, bu tuzaktan kendisini kurtarabilecek mi?
Aysen demiş ki;
Valla ne yalan soyluyeyim cok guzel bi dizi.arkadaslarin da soyledigi gibi sinirlenmeden keyifle izliyoruz :) bakalim devami nasil olucak.Basarilar ;)
30.10.2013 - 19:52
0   0

Kararbenim demiş ki;
Slm bu dizide iki tane aktör yani oyuncu taniyorum biri kel olan fatma gülün sucu ne de oynayan avukat digeride Bugra Gülsoy cok yetenekli bir oyuncu gercekten daha cok dizilerde yer alacagini simdiden göre biliyorum,bu dizi yi sinirlenmeden izliye biliyorum bazi yerlerinde gülmek bili geliyor icimden bazi yerlerinde de heyecanla izliyorum ,bu dizi sey sey olmus, sey olmus iste..devamini dilerim,basarilar.
24.10.2013 - 17:51
0   0

amet demiş ki;
süper bi dizi ya harika
24.10.2013 - 01:27
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler