logo

Benim için Üzülme 36. Bölüm izle

Özet: Sinan, ailesinin Irmak ve bebekle ilgili düşünceleri karşısında tepkilidir. Niyazi, Sinan’a Irmak’la evlenmesi konusunda baskı yapar, tartışırlar. Irmak, Sinan’a olan tüm umutlarının tükenmesiyle Hopa’dan ayrılmaya karar verir.Gürcistan’a kaçan Harun, sevdiklerinin yokluğuna alışmaya çalışır. Buke, çocuğu olamayacağı düşüncesiyle gün geçtikçe daha çok üzülür.Resul, Bahar’ın kocasına dönmesi için çabalamaya devam eder. Bahar ve Sinan, imkansız olduğunu düşünse de her geçen gün birbirlerine daha çok aşık olurlar. Şahin, Bahar ve Sinan’ın her anını izlemesi için adam tutar.Yaşar, Hopa’da yaşamına devam edebilmek için ev ve iş arar. Orhan, Yaşar’ın döndüğünü öğrenir, babasının intikamı için peşine düşer.
Garli demiş ki;
Su dizini yapan “Hayat Devam ediyor” dizisinide ayni butur sekilde karanliklarla doldurmustu Yapicinin hedefi izleyenleri boyle bir hayata kizdirmakdir filme degil!! Bir kitapda “Topamara” ismi olan bir kitapda okudum bir annenin perisan halini—karanliklarda bogulan halini. Parasi ve gelirleri 4 cocuguna yeterli olmayarak karar verir ki fakat 3 cocuga yemek versin. Cocuklarin birisini sufradan uzak saklamak zorunda. Hansi cocuk? En boyuk oglan yada en kucuku? En kucukcocuk aclikdan oliyor Neden bu sekavet? Bu nasil merhametsizlik? Even, iste boyle. Boyuk cocuk ekmek kazanabiliyor ama en kucuk zavalli yemekten mesreften baska hic bir sey yapamaz. O uzden olume teslim oliyor. Mutlak karanligin mantiki boyledir agalar!. Bence kizmak istersiniz sahine kizin. Orhana kizmayin. Kac tane cam onun canina feda lsun!
12.10.2013 - 02:03
0   0

Roza demiş ki;
Haklisin Gavhar yazdiklarinda. Bu dizi artik beni kendinden iyice soguttu. Bu bölüm haci,hoca,büyü islerine bukadar yer verilmesi hic dogru degil. Bunlara inanan bir sürü cahil insan var. Bütün aile fertlerinin Sinana karsi bu kadar tavirbalmalarida hic hos degil. Sonuna kadar Sinani destekliyorun. Bu aile kardes,torun,ogulu hice sayiyorlar. Sevmedende evlenilir mesajini veriyorlar. YAZIK! Güzelim Orhan karekterininde icine ettiler:(((
09.10.2013 - 18:46
0   0

Gavhar demiş ki;
Buke Niyaziye olan sevgisinden vaz gecip fragmaninizde gosterdiginiz gibi her seyin sebebcisi olan Haruna gidecekse bu diziye ne kadar guzel olsada izlemeye gerek yok, degmez.Siz simdiki zamani gosteriyorsunuz bu zamanda cocuk olmamasi sorun degil sevgi saygi olsun cocuk alirlar bakarlar kendil cocuklari gibi buyuturlar guzel terbiye ahlak sahibi ederler sevgiyle buyuturlar boyle gostermek daha mantikli ve insanlari gencleri sevgi sadakata ve guzel seyler yapmaya cagirici olur .Harun yaptiklari icin cezalandirmali odullenmemelidir.
09.10.2013 - 06:58
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler