logo

Fatih Harbiye 6. Bölüm izle

Özet: Geçmişim elveda diyen Neriman, istemeden de olsa, içine düştüğü durum ile ilgili hesap vermesi gereken kişiler olduğunun farkındadır. Pelin, amacına ulaşmış olmanın verdiği mutluluk ile zafer sarhoşluğu yaşarken, durumu düzeltmek için çabalayan Neriman, Özlem ile Şinasi’nin yakınlaşmasına şahit olunca, uğraşlarının boşa gittiğini düşünerek iyice öfkelenir ve artık düşünmekten vazgeçip harekete geçme kararı alır. İçini hırs ve öfke kaplayan Şinasi, hayallerinin peşinden gitmek yerine aslında hiç de merak etmediği bir dünyanın kapısını aralamak üzeredir. Ne yapacağını bilemeyen Neriman, Şahika ve Fahriye’nin vermiş olduğu fikir ile tekrar harekete geçecektir.
Feride demiş ki;
Sevgili Msfigo, yorumlarini zevkle okudum.Yüregine saglik::) Evet aynen benim ne demek istedigimi dogru anlamissin. Tesbitin gayet iyi. Evet kabugundan cikmak istiyor.Insallah pahaliya mal olmaz! Ancak Sinasi karakteride Neriman icin uygun degil.Tüm yorumcularinda belirttigu gibi cok KABA ve geri kafali birisi:(( Ancak Macitede henüz güvenmiyorum. Bende ASLI karakterini hem rol icabi hemde OYUNCU olarak tutmadim. Favorim : DUYGU :)) Selamlar
10.10.2013 - 15:59
0   0

MSFIGO demiş ki;
selam yildiz, öküz lafin beni güldürdü ;) bende sinasiyle olmasini istemiyorum nerimanin. yazarin hangi karekteri tuttugu belli degil. özete göre neriman sanki avrupa meraklisi ve macit ona piriltili bir hayat verecek diye sinasiden sogumus gibi anlatiliyor. en sonunda sinasiyi sevdigini anliyip ona geri dönüyor. buda o devirde yazildigi icin olmustur herhalde. cünkü burdaki sinasi insanin sinirine giden bir türden. kendi dinlemeden etmeden nerimana bagiran cagiran ona yalanci diye söven ve her firsatda özlemle mahalleden arabayla gezen kaba bir karakter. öte yandan macit neriman icin fazla tecrübeli kaliyor. herhalde feride arkadasin demek istedigi aslinda buydu. evet, aslinin durumunda olan bircok kadin var. ama beni sasirtan ailesi neden bu olaya halen müdahale etmiyor? daha dogrusu asli neden dogruyu söylemiyor?
09.10.2013 - 22:25
0   0

yildiz demiş ki;
bu filmi ilk ciktigi günden beri bende cok begenerek izliyorum...Sinasi`yi biraz agir kacabilir ama tam bir öküze benzetiyorum.Kaba saba tavirlari istedigin kadar egitimli ol yetistigin icinden ciktigin toplumun disina cikamiyorsun....Neriman in asla vede asla Sinasiyle olmasini istemiyorum.....Neriman ve Maciti begeniyorum....Asli karekterine gelirse bazi arkadaslar günümüzde böyle seyler yok diyor onlarla ayni ülkedemi yasiyorum diye kendi kendime hayrete düsüyorum....Avrupa ülkeleri ilerlemis cag atlamis olabilir ama bizler cag atlamak yerine daha geri gidiyoruz.....Asli durumunda okadar cok kiz varki namus ugruna zorla evlendirilen,Gelinliginle ciktin kefeninle dönersin denilen kizlarimiz okadar cok ki keske sadece filimlerden seyredip aglasaydik kizsaydik,ama ne yazik ki hayatin icinde bunlar fazlasiyla var.......
09.10.2013 - 16:07
0   0

MSFIGO demiş ki;
Aslinda Neriman bu rol icin degilde, daha cok iki erkegin ona karakter olarak uymamalarindan kaynaklaniyor. Neriman iki kültürün (fatih ve harbiye) arasinda kalmis kizi güzel canlandiriyor. Sinasiyle kücüklügünden beri tanisiyor ama ona asik degil. seviyor belki, ama ask yada heyecan yok. Neriman ne kadar mutasip bir ailede büyümüs olsada fatihden cikmak istiyor baska bir dünyayi görmek istiyor. Neriman idealist bir kiz, kültürlü, müzikten ve sanatdan anlayan biri. Sinasi fazla gerici Nerimanin su anki ruh haliyle karsilasirsa. Macit ise ayri bir dünyadan gelme. macitle beraber olmasi icin Neriman kavugunu kirmali. Neriman Macitin zenginliginden daha cok, ona özgürlügü verecek birini ariyor. Kiz sabah bile disari cikmak icin izin istemeli. öte yandan kuzenleri olan pelin ve duygu istedikleri gibi rahat gezebiliyorlar. Neriman özgürlük istiyor. Bunun sembolide su an Macit. Bir bileklik kayboldu diye ne yalanlara vas vurmak zorunda kaldi. Sinasi hic dinlemiyor onu, hemen lafla ona saldiriyor. Macit su anki rolüyle fazla olgun duruyor Neriman icin. Pis yedilideki haliyle alakasi yok. Ama partide görüstükleri zaman, Nerimanin Chopinle ilgili konustuklari Macitin ilgisini cekti. Ayrica dans ederlerken cok uyumlu oldular. Ama karakter olarak uyuyorlarmi bu baska bir konu. Dünyalari baska. Neriman istedigi zaman masum bir güzel istedigi zaman vahsi bir güzellige sahip.
09.10.2013 - 16:03
0   0

serda demiş ki;
Pelin tecrubesiz ya bilmiyor rol oynamaya ben cekerdim filmden
08.10.2013 - 21:07
0   0

Melinda demiş ki;
Bu diziyi, bir DONEM filmi olarak, 50'li, 60'li yillarda geciyormus gibi cevirselerdi, cok daha seyredilir ve inandirici olurdu diye dusunuyorum... Asli'nin durumu artik koylerde bile yasanmiyor.... Ote yandan Neriman'i oynayan Neslihan Atagul isimli genc oyuncu. daha once "Hayat Devam ediyor " dizisinde dikkatimi cekmisti ve bence dogulu bir kizi sivesiyle birlikde cok iyi canlandirmisti.... Oyun gucu, CEMRE ile mukayese bile edilemez..Nitekim, cok genc yasina ragmen, yurt ici ve yurt disi film festivallerinde bircok odulleri olan bir sanatci... ozellikle ozcan deniz ile oynadigi ARAf isimli sinema filmi ile.... :)) Bu yuzden bu rol icin genc ve tecrubesiz demek biraz haksizlik olur...bence bu rol icin fazla bile.... Macit'in yanina yakisir ya da yakismaz onu bilemem ama oyunculuk gucunu cok onemli film festivallerinde, taninmis juri uyelerine bile ispatlayip, azimsanmayacak oduller almis biri.... Ayrica senaryo geregi masum ve sade bir genc kizi canlandirdigi icin gosterisden uzak kiyafetler giymesi de normal...Sahika rolundeki kizi bende cok alimli buluyor ve begeniyorum ama Macit Neriman'in sade guzelligine asik olacak...Onun etrafinda bir suru yapmacik, sus babegi zaten var... Bu yuzden Sahika tiplemesinde ki bir kiz, guzel ve alimli olsa bile onun dikkatini cekmez... sahika anasinin gozu..:))) kimbilir neler yasadi ki bu kadar tecrubeli ve uyanik....Sanirim zamanla sahika'nin gizemli gecmisini de ogrenecegiz.... Bu dizide gicik oldugum bir tek kisi var o da Nerimanin dayi kizi. yani Macit'e asik olan kiz..ismini unuttum.. Pelinmiydi neydi? Yaaa ben bu kadar YAPMACIK ROL yapan birini daha gormedim!!!.... Bir kasik suda bagasim geliyor..... Bu estetik guzelinin rol kabiliyeti SIFIR...hangi torpille bu rolu kapti cok merak ediyorum dogrusu..igrenc otesi.... :(
08.10.2013 - 01:36
0   0

MSFIGO demiş ki;
Selam Feride, ayrica cemrenin ses tonu sevilmiyordu. Ama Nerimanin sesi cok daha kötü. Cemre ilk baslarda kivanca yakistirilmadi ama sonradan dogal hali ve güzelligiyle sevilmeye basladi. oyunculuguda cok güzel. Neriman baska bir sekilde giydirilse daha güzel olacak. zamana uyarlanmamis bu dizi. o kadar uc noktalarda insanlar yasiyorki. neden sinasi ve neriman arasinda güven yok? türkiyenin istanbulun bir semtinde kadinlarin hic bir hakki yok, öbür semtinde ama istedikleri gibi yasiyip istedikleri gibi entrikalar yapiyorlar. sahika bomba ;) o mahalleyi iyi salliyacak ;) Fahriye benimde hosuma gidiyor. karakter olarak halen umudum vardaki haleyi hatirlatiyor. yan karakterler genelde daha güzel oynuyorlar.
07.10.2013 - 19:46
0   0

rabia demiş ki;
eğer sonunda şinasiyle olcaksa bu filmi izlemeye devam edicem
07.10.2013 - 14:26
0   0

Feride demiş ki;
Mira, daha ziyade ERGEN dizisi olmus:))))))) Yorumlarin ekseriyetinden belli...:-)Nerimanla Macit yakismiyorlar.Kimyalari uyumlu degil burdan bakilinca.Neriman yanlis bir secim.Babasiyla konusurken hesap verdigi sirada görünüsü bir ortaokul talebesinden farksizdi..hele elbisesi:((( Diger kizlar Fahriye ve Sahika cok daha alimli ve iyi giyiniyorlar. Yani 2 Erkegin paylasamnadigi bir tip degil. Ücünün oldgu resme bakmaniz kafii....Bu rol icin Neslihan henüz genc ve tecrübesiz!!!KG deki CEMRE karakterini aylarca yerden-yere vurdular.Köse Yazarlarina kadar tasidilar konuyu. Izleyici ile ekran kimyasini tutturamadi diye ...Sürekli Dünyanin her tarafindan elestirildi.Simdi bakiyorumda CEMRE Nerimana kiyasla haksizliga ugramis.Neriman karakteri ile siyah la beyaz kadar farkli!!!
07.10.2013 - 09:34
0   0

sibel demiş ki;
cok seviyorum bu filmi bu bolumu de super olmus yaaa ins macitle neriman evlenir de o pelin gununu gorur
06.10.2013 - 15:39
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler