logo

Fatih Harbiye 4. Bölüm izle

Özet: Annesinin bileziğini geri alabilmek adına, kapısına gittiği Macit’in teklifi, Neriman’ı zor durumda bırakır. Beklemediği bu teklif karşısında çaresizlik içinde kalan Neriman, ne yapacağını bilemez bir durumdadır. Hayatlarına esrarengiz bir şekilde giren Şahika, sürprizlerle dolu kişiliği ve geçmişi ile başta Gülter olmak üzere herkesi çok şaşırtacaktır. Bir türlü araları düzelmeyen Neriman ve Şinasi için gergin anlar devam etmektedir. Özlem’in, Şinasi’ye yakınlaşma çabaları, yeni bir problem olarak Neriman ve Şinasi’nin karşısına çıkar. Ailesine bir şey belli etmek istemeyen Aslı, Kader ve Emre’nin acımasızca davranışları karşısında ne yapacağını bilemez. Arcaoğlu villasında hareketli dakikalar yaşanırken, Macit’in daha önce almış olduğu elmas yüzük, gerçek sahibini bulabilecek mi?
gülçin demiş ki;
süperrrrrrrrr. Kadir doğulu çok iyisin yolun açık olsun çizgini sakın bozma.Seni seviyoruz.
27.09.2013 - 02:24
0   0

Aysem demiş ki;
Pelinden nifret ediyorum
24.09.2013 - 16:13
0   0

melis demiş ki;
pelini hic sevmem ama ohhh ne güzel tokat atti ya öyle .sen sahikanin ne oldugunu gördün onun lafina uyup giyin kusan süslen neymis adam kolunu oksamis senmisin sevdigim adama tokat atan :)bilezigi almak isteyen adam o saatte tekneye gitmez.ilhamiyide sevmiyorum fazla baskici ama neriman bu bilezigi geri alma konusu cok sacma olmus tekneye davet!!!
23.09.2013 - 19:17
0   0

MSFIGO demiş ki;
Burcu, yazdiklarina hepsine katiliyorum. diziye heyecanli baktigim halde bazen gercekmi diye düsünüyorum. bazi seyler o kadar abartiliki. sinasinin öyle sinirlenmesi, nerimanin sessiz kalmasi (mesela pelin tokat basiyor, neriman birsey yapmiyor). ya pelin kim oluyorki? nerimana fragmanda varos, kenar mahalle dilberi diye bagiriyor. neriman akraba degilmi, kan bagi degilmi? onunda mirasta sirketde payi yokmu? ayrica neriman cahil biri degil. müzikten, sanattan anlayan okuyan bir bayan. oynayan karakterler bazilari tuhaf. hosuma giden fahriye, duygu ve sinasinin ablasi. mesela asli. neden annesine acilmiyor? o misafirler neydi öyle? hamilemisin, kisirmisin diye sormalari cok acimasiz ve terbiyesizce. kiz annesini görmek istiyor kocasindan izin istemismi diye kaynana soruyor. hala desen, nerimani sevdigi halde oda bir anneden daha fazla baski yapiyor. kendi kizi ama bayagi ortaligi dagitacak. hemen giyim kusami göze batti ;)
23.09.2013 - 01:52
0   0

Burcu demiş ki;
Su diziyi 10 dk kisa yapip sacma sapan bakismalari yapmasalar süper olacak,Pelin ne alaka Nerimana vurdu,Nerimanda hic birsey demeden ceker giderse pes yani.Neriman niye Macite vurdu,Macitin dedigi gibi magaradami yetismis bu cek kendini,istemiyorum de ne bu siddet. Pelin sevilmediginin farkinda asik göze almis benim olsunda ne olursa olsun mantiginda ama digerlerini anlamak mümkün degil,özellikle Macitin annesini bu kadar mutsuz olan bir kadin oglu sevmiyorum istemiyorum dedigi halde niye hala Pelin konusunda israrci cok mantiksiz. Evin garajinin üzerine sirketin amblemini yapmislar,ismini yazmislar dis cekimlerde yuh diyorum maden yaptiniz bari cekimi düzgün yapin arabalari evi göstermeyin.Bu kadar kalitesiz is yapilirmi?
23.09.2013 - 01:14
0   0

Merve demiş ki;
Peline acimiyor degilim..
22.09.2013 - 18:59
0   0

Nez demiş ki;
pelin Kim oluyorda nerimana tokat atiyor. Anca kendi kendine gelin guvey olmuş gidiyor
22.09.2013 - 16:15
0   0

eda demiş ki;
yine çok güzel bir bölüm..
22.09.2013 - 14:52
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler